QUOTE(Noa @ 2010 07 08, 10:56)
Aš skaitau, kopijuoju, seivinuosi ir galvoju - bliamba, o jei neparašytum, tai ir nežinočiau, ką tada reiktų daryt?
Nieko nereiktų daryti ypatingo, tik imti ir pasiklausti ten vietoje
Beje Milane(Romoje) bunant reiktų vengti juodukų ir kitų tamsesnių nei italai, kurie siūlo visokias nesamones per prievartą. Jie gali sugadinti nuotaiką. Milane mėgsta metro stotelėse gaudyti tik atvykusius turistus, kurie prie bilietų aparato grybauja... o jie dar lendair siūlosi padėti, o už pagalbą prašo pinigėlių. Tokiu atveju geriau vyti juos toliau ar bent nekreipti dėmesio... jie labai įkyrūs. O jeigu jau ir padėjo, tai turėti smulkių pinigėlių, kad gražos neliktų ir viskas... bus lengviau atikratyti.
Kitas bajeris - "dovanoja" gėles merginoms, o jų antrų pusių reikalauja pinigų, neduodi - kelia skandalą - geriausia net nežiūrėti jų pusėn praeiti, jei bando įduoti gėles, neimti.
Duomo aikštėje į tave eina ir deda į saują kukurūzus balandžiams, ant rankos šniūrelius bando užrišti ir pan. Visokio galo prisigalvoja, kad tik pinigų iš naivių turistų išpešt.
Man smagiausia būdavo, kai įpratau, pradeda lysti į akis, aš su jais lietuviškai pradedu kalbėti bele ką ir atšoka nieko nesupratę patys pasimeta sulaukękitokios nei tikėjosi reakcijos