Įkraunama...
Įkraunama...

Milanas

QUOTE(Viva7 @ 2010 01 27, 10:20)
aciu  labai uz atsakyma  mirksiukas.gif

o jau turit viesbuti? nezinau, kaip siuo metu, bet mes vaziavom lapkriti ir uzsisakiau per lastminute.com viesbuti mennini, 3 zv., (prie pat stoties, mes taip norejom, nes labai velyvas lektuvo reisas buvo ir nesinorejo dar ir uz taksi moketi) tai likom patenkinti, as jau esu rasius anksciau apie masito kokybe ir pan., kaip 3 zv. viesbuciui neturejau priekaistu smile.gif Tai va, nusipirkom su akcija - moki uz dvi naktis, gyveni tris. nebruku, tik pastebejau, kad lastminute siulo zymiai geresnes kainas ir akcijas, nei booking.com, nors siaip ir juo esu naudojusis smile.gif aisku, gal cia tik musu atveju taip sutapo, zodziu, sekmes randat savo viesbuti smile.gif (tiesa, lastminute is karto nuskaite visa suma, bet kai mes neplanavom atsaukti paskutine diena, tai mums nesvarbu buvo).
Atsakyti
Piktoji Feja, gal zinote nuo kelintos valandos ryto pradeda vazineti autobusai ir metro? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 01 27, 12:34)
Piktoji Feja, gal zinote nuo kelintos valandos ryto pradeda vazineti autobusai ir metro?  smile.gif

va ka radau: Trains run from 6.00 till midnight and every 5 minutes (2.5 min during rush hours). The network is a closed system, tickets have to be stamped in a validating machine when entering the pay zone. (http://www.urbanrail.net/eu/mil/milano.htm)

o apie kuriuos autobusus klausi? vezancius is/i oro uosta ar vazinejancius mieste? pirmuoju atveju - puslapi pries tai buvo apie tai kalbeta, uzmesk aki, merginos tiksliai isiaiskino, jei neklystu. Antruoju atveju - neturiu supratimo, nevaziavau net, mes visur pestute arba metro mirksiukas.gif
Atsakyti

Turiu omenyje kaip nusigauti anksti ryte nuo viesbucio iki autobuso stoteles, kuris veza i oro uosta. Pastarojo garfikus zinau smile.gif

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2010 01 27, 13:41)
va ka radau: Trains run from 6.00 till midnight and every 5 minutes (2.5 min during rush hours). The network is a closed system, tickets have to be stamped in a validating machine when entering the pay zone. (http://www.urbanrail.net/eu/mil/milano.htm)

o apie kuriuos autobusus klausi? vezancius is/i oro uosta ar vazinejancius mieste? pirmuoju atveju - puslapi pries tai buvo apie tai kalbeta, uzmesk aki, merginos tiksliai isiaiskino, jei neklystu. Antruoju atveju - neturiu supratimo, nevaziavau net, mes visur pestute arba metro  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 01 27, 14:40)
Turiu omenyje kaip nusigauti anksti ryte nuo viesbucio iki autobuso stoteles, kuris veza i oro uosta. Pastarojo garfikus zinau smile.gif

na, metro tai tik nuo sesiu vaziuoja, o apie autobus gal kas nors kitas zino ir atsilieps smile.gif o jei ne., lieka taksi..
Atsakyti
Aciu thumbup.gif

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2010 01 27, 20:34)
na, metro tai tik nuo sesiu vaziuoja, o apie autobus gal kas nors kitas zino ir atsilieps smile.gif o jei ne., lieka taksi..

Atsakyti
taxi kaina min 70 € cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2010 01 27, 12:05)
o jau turit viesbuti? nezinau, kaip siuo metu, bet mes vaziavom lapkriti ir uzsisakiau per lastminute.com viesbuti mennini, 3 zv., (prie pat stoties, mes taip norejom, nes labai velyvas lektuvo reisas buvo ir nesinorejo dar ir uz taksi moketi) tai likom patenkinti, as jau esu rasius anksciau apie masito kokybe ir pan., kaip 3 zv. viesbuciui neturejau priekaistu smile.gif Tai va, nusipirkom su akcija - moki uz dvi naktis, gyveni tris. nebruku, tik pastebejau, kad lastminute siulo zymiai geresnes kainas ir akcijas, nei booking.com, nors siaip ir juo esu naudojusis smile.gif aisku, gal cia tik musu atveju taip sutapo, zodziu, sekmes randat savo viesbuti smile.gif (tiesa, lastminute is karto nuskaite visa suma, bet kai mes neplanavom atsaukti paskutine diena, tai mums nesvarbu buvo).

aha jau uzsisakem, per booking.com, 2* viesbutis uz 4 naktis 182EUR, aisku nieko ipatingo, bet netoli centro smile.gif
Atsakyti
o koks viesbutis, jei ne paslaptis? smile.gif Mano pigiausia rasta kaina 200 Eur uz 4 naktis blush2.gif

QUOTE(Viva7 @ 2010 01 28, 11:16)
aha jau uzsisakem, per booking.com, 2* viesbutis uz 4 naktis 182EUR, aisku nieko ipatingo, bet netoli centro  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 01 28, 12:11)
o koks viesbutis, jei ne paslaptis?  smile.gif Mano pigiausia rasta kaina 200 Eur uz 4 naktis  blush2.gif

tiesa, nerekomenduociau viesbuciu naviglio zonoj, kur a la prie kanalo ir t.t. Nezinau, gal kiekvienam atrodo skirtingai, bet bent jau rudeni tie kanalai man nepasirode labai mieli ir labai dziaugiausi, kad nesusigundziau vieno viesbucio pasiulymu "su vaizdu i kanala" ir t.t. doh.gif pats kvartalas idomus, smagiai pasivaiksciojom, bet apsistoti ten nenoreciau ax.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif Reiks atkreipti demesi smile.gif

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2010 01 28, 15:44)
tiesa, nerekomenduociau viesbuciu naviglio zonoj, kur a la prie kanalo ir t.t. Nezinau, gal kiekvienam atrodo skirtingai, bet bent jau rudeni tie kanalai man nepasirode labai mieli ir labai dziaugiausi, kad nesusigundziau vieno viesbucio pasiulymu "su vaizdu i kanala" ir t.t.  doh.gif pats kvartalas idomus, smagiai pasivaiksciojom, bet apsistoti ten nenoreciau  ax.gif

Atsakyti
[quote=Stebuklinga,2010 01 28, 12:11]
o koks viesbutis, jei ne paslaptis? smile.gif Mano pigiausia rasta kaina 200 Eur uz 4 naktis blush2.gif
[/quote

aisku, kad nepaslaptis, tas kuris uz 180EUR tai Dateo Hotel, o vakar radom dar siek tiek pigesni varianta uz 172EUR Piola Hotel, tai ano viesbucio rezervacija atsaukem ir uzsisakem sita smile.gif skrendam kovo men. thumbup.gif
Atsakyti