Sveikos, skrendam su vyru i Milana vasario menesi. tai kaip tik ant valentino dienos. Labai noriu ta diena praleisti kokiame nors renginyje ar koncerte, zodziu kad smagu butu.Gal galetumet kas nors ka patarti ar pasiulyti. Gyvensime paciame centre.Aciu
patartina nueiti i la skala teatra, taip pat ten yra begales naktiniu klubu, o del koncertu tai reikia ziureti kokie tuo metu vyks
manau nerealu ten bus per valentino diena
manau nerealu ten bus per valentino diena
Aciu Aurelijytei. Dar norejau paklausti ar as cia grybauju beziuredama ar tikrai La Scala teatre bilietai nuo 300 iki 700 doleriu kainuoja????? Oho kaip brangu jei teisingai supratau... Ar verta tikrai???
va kainos as tikrai nzn kazkaip labai jau brangiai
Aciu mergaites, jau nusipirkau 66 eurus mokejau, pigesniu nebuvo tai dienai
o man nepatinka milanas, nors gyvenu netoli jo. per daug didelis, per daug uzsienieciu, viskas susigrude. italijoj tikrai yra daug grazesniu miestu, gal ne tokiu lankomu turistu. taip, milanas madu sostine, ir cia pacios zymiausios parduotuves..myliu genuja..
Papildyta:
mergaites, italijoj nera arbatpinigiu. jie jau iskaiciuoti i saskaita. nesvaistykit pinigeliu
Papildyta:
italiskos picos visos vienodo dydzio. del arbatpinigiu jie iskaiciuoti ir saskaitoje rasome "coperte". jeigu geriamas aperityvas, daznai patiekiama uzkandziu nemokamai, kartais uzsisakius tik kavos, patiekiamas vienas kitas sausainiukas
Papildyta:
QUOTE(bala_nemate @ 2008 10 30, 14:22)
Į šiuos du klausimus galėčiau atsakyti ir aš iš savų patyrimų
1. Picos ten jokiais skirtingais dydžiais nesimatuoja - kiek kur valgėm, visados pasirinkimas iš vieno dydžio. Maždaug tokio, kaip pas mus vidutinioji turbūt... 20-25 cm. Žodžiu, man jau per didelė - nesuvalgau aš tokios, o ypač, kai prieš picą dar visokių užkandžių atneša...uch
2. Mes iš vietinių gavom patarimą - nepalikinėti arbatos bet kažkaip pratę visados LT palikti, tai vis tiek palikinėjom kai kur bent po 1 eurą. O viena padavėja vos neišbučiavo mūsų, kai pasakėm, kad čia jai arbatpinigiai Kitur tiesiog klausdavom: "Is service included?" ir mums nuolat sakydavo: "yes, of course"
1. Picos ten jokiais skirtingais dydžiais nesimatuoja - kiek kur valgėm, visados pasirinkimas iš vieno dydžio. Maždaug tokio, kaip pas mus vidutinioji turbūt... 20-25 cm. Žodžiu, man jau per didelė - nesuvalgau aš tokios, o ypač, kai prieš picą dar visokių užkandžių atneša...uch
2. Mes iš vietinių gavom patarimą - nepalikinėti arbatos bet kažkaip pratę visados LT palikti, tai vis tiek palikinėjom kai kur bent po 1 eurą. O viena padavėja vos neišbučiavo mūsų, kai pasakėm, kad čia jai arbatpinigiai Kitur tiesiog klausdavom: "Is service included?" ir mums nuolat sakydavo: "yes, of course"
mergaites, italijoj nera arbatpinigiu. jie jau iskaiciuoti i saskaita. nesvaistykit pinigeliu
Papildyta:
italiskos picos visos vienodo dydzio. del arbatpinigiu jie iskaiciuoti ir saskaitoje rasome "coperte". jeigu geriamas aperityvas, daznai patiekiama uzkandziu nemokamai, kartais uzsisakius tik kavos, patiekiamas vienas kitas sausainiukas
arba atnesa labai skaniu lazdeliu supakuotu pokuciuose, pagrauzt belaukiant labai jau skanios
mes buvom Milane pačiam viduržiemy ir tas miestas man padarė labai neblogą įspūdį. Šiaip gyvename Vokietijoje ir vokiečių miestai man nepatinka, gal išskyrus Berlyną. Jie per sterilūs, o Milanas turi to itališko šarmo, chaoso, laisvumo, ten tokie visi atsipūtę, neypatingai besilaikantys taisyklių... Man kaip išsiilgusiai Lietuvos - pats tas Neapsipirkinėjom, bet shopintis ten rojus Gražūs autentiški pastatai, tie išlikę senieji vartai, apsupantys miestą iš visų pusių. Kainos irgi įkandamos, pavalgyti galima vadinamojo aperityvo metu vakarais, kai mokėti reikia tik už gėrimus Įdomu, kas būtų Lietuvoj, jeigu taip padarytų .. Turbūt visi neštųsi maistą tašėse namo O ten kavinės pustuštės arba pora žmonių ir keli stalai su mėsytėm, sumuštinukais, vaisiais, girdėjau būna aperityvas ir su jūros gėrybėm
Labas
Ar teko nuomotis automobilį Malpensos oro uoste? Mums reikėtų 2 savaitėms. Ar labai brangu? Ar patikima? T.y. ar iš anksto internetu užsisakius tikrai rasiu paliktą tokį automobilį, kokį užsisakiau?
Ar teko nuomotis automobilį Malpensos oro uoste? Mums reikėtų 2 savaitėms. Ar labai brangu? Ar patikima? T.y. ar iš anksto internetu užsisakius tikrai rasiu paliktą tokį automobilį, kokį užsisakiau?
QUOTE(*Mika* @ 2009 02 17, 18:47)
Labas
Mes užsisakinėjome ir Milane, ir Malagoj - tai ką užsisakai internetu - negavom nei karto. Siūlo kitus auto. Malagoj jei kaina buvo apie 40 eur, tai Milane Malpensoj mokėjom pernai spalį apie 70 eur Brangu.
QUOTE(*Mika* @ 2009 02 20, 21:25)
Ačiu
Jetau, ką daryt? Pas mane didelė šeima, norisi miniveno, kad visi tilptume.. O čia savaitei?
Jetau, ką daryt? Pas mane didelė šeima, norisi miniveno, kad visi tilptume.. O čia savaitei?
pazek per www.rent.it
as radau uz 240 septyniom dienom
septyniu vietu kainuoja beveik 400 tam paciam laikotarpiui.. kiek pas tave asmenu?
manau pasiknisus nete galima rast. arba avialiniju puslapiuose buna akciju. as ryanair psl maciau HERTZ reklamuojas kad 1 uz viena diena tik kad ryanair i malpensa neskraido
QUOTE(*Mika* @ 2009 02 22, 23:33)
Taaaiiip
Klausimas apmastymui.. Vos ne tiek kiek apartamentu nuoma Pas mus seimoje 2 suauge, 4 vaikai
Jetau, Malagoje gerokai pigiau
Klausimas apmastymui.. Vos ne tiek kiek apartamentu nuoma Pas mus seimoje 2 suauge, 4 vaikai
Jetau, Malagoje gerokai pigiau
nu nu apartamentus uz ta suma gausi max trims dienoms, ir tai abejoju, turint omeny reikalinga dydi
kaip jau minejau, galima rast ir pigiau, tik atsiemimas ne malpensoj...
antra vertus lietuvoj pati pigiausia masina (dvieju dureliu) 100 LT dienai kainuoja, tai ko cia taip stebetis..