QUOTE(Makalius @ 2008 09 24, 15:35)
7,50 jau, berods
Bent jau vasarą liepos pabaigoje tai visi autobusai skelbė 7,50 į vieną pusę ir 14 eurų į abi
Malpensa Express 7.50, o Malpensa Shuttle 7 eur. Abu atveza i centrine stoti, i ta pacia vieta
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 09 25, 13:03)
na tvarkingai ir tiek, tikrai ne su balinėm suknelėm. Mes kai per kalėdas buvom operos teatre Berlyne - tai kaip turistai buvom su kelnem ir marskiniais abu su vyru, o damos vietinės buvo ohoho su kokiom suknelėm
Aš dėsiuos ir į La scala kelnes ir marškinius klasikinius - man tai geriausia išeitis...
P.S. o bilietus turi ?? Nes aš spalio 25 d. pirkau kai tik pasirodė rugpj.pabaigoje ir gavau pigiausius po 15 eur.
Mes pernsi važiavom iki Codorna su traukiniu - tai labai greitas ir patogus susisiekimas,buvo 11 eur.
SOS - gal kas rezervavote bilietus internetu pasižiūrėti "Paskutinę vakarienę" ????? nes kai pernai nuėjom - tai sako prieš 4 dienas reikia užsakyti...
I "Paskutine vakariene" bilietus rezervavau internetu pries pora menesiu it tai pavyko tik per agentura, kartu su ekskursija po miesta. Teko sumoketi zymiai daugiau
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 09 29, 12:36)
parašyk plačiau per ką rezervavai, kokia ekskursija... na aš irgi gal užsisakyčiau tokiu būdu....
Juk ir miestą pamatyti įdomu, o tuolab kad ir "Paskutinę vakarienę"... Ačiū
Rezervavau per viator.com, nes per kitur man reikalingai datai laisvu bilietu jau nebuvo
Ekskursija truko 3.5 val: aplankem Sforzesco pili, "Paskutine vakariene", La Scala teatra, Duomo katedra, Vittorio Emanuelle galerija. Gide viska idomiai ir issamiai papasakojo... Man patiko