Šiandien klinikose žiūrėjo mūsų galvytę, ogi jokių pokyčių, viskas taip pat, kas yra gerai
ir dar sakė, kad tokio žemo laipsnio liekanos po kraujosrūvos smegenyse praktiškai niekad nesukelia jokių blogumų
net stebėti nebereikia, bet sakė, jei jau labai neramu bus, tai po mažiausiai 3 mėnesių galim pasirodyti dar, dėl šventos ramybės
Išraše parašė, kad augam svorį labai gerai
1110 gr per mėnesį
dar kad vystomės normaliai pagal savo laiką, raumenų tonusas normalus (nors anksčiau buvo pamažintas), dar parašė, kad išgaunami naujagimystės refleksai
kaip įdomiai užvadinta, ką čia reiškia
Beje, tas kūdikių vystymosi kabinetas prie pat tos palatos, kur su mažium ilgai pragulėjom, kaip gyva viskas paliko, atrodo, tik vakar dar čia buvom
Aha tikrai, man irgi patiko, nuogutį pasvėrė ir viskas aišku, 3720 gr, o pagal polikliniką (ten irgi elektroninės svarstyklės) tai su rūbais, dar atmetė kažkiek, 3790 gr užrašė, tai 70 gr skirtumas
Mes nusipirkom kitokią geležį - Ferum Lek, sirupas toks skanus, man kavos skonį primena, saldus toks, valgo net čepsi
o folinės rūgšties normą padidino nuo 0,025 iki 0,04
man klinikos irgi beveik namus primena, kai i ta kudikiu kabineta einam tai vis seseliu sutinku, kurios mus ziurejo.. jos prieina pakalbina, miela visai
girdejau apie ferum lek, bet mum pirma reikia sulaukti kaujo tyrima kol padarys, jei nelabai smarkiai truks gelezies tada jau t skanesni pirksim, o kolkas ta neskanu geriam..