Įkraunama...
Įkraunama...

Neišnešiotukų mamytės

QUOTE(mama Elva @ 2007 06 27, 12:53)
Aš radau tik Nestle's nuo 4 mėn, pirkau ryžių, bet man ir pačiai skonis beee  schmoll.gif  Pradžia dar bijau duoti tas kur nuo 6 mėn, Bebi's mačiau tik nuo 6mėn. o tu jau jas duodi?
Aš ieškojau be pieno, gliuteno, cukraus ir nuo 4 mėn.  g.gif

Paieskok Milupos kosyciu, yra nemazai nuo keturiu men kudikeliams thumbup.gif Ir visos labai skanios thumbup.gif Mano mazulio pirma kosyte buvo Milupos kukuruzu ir ryziu, nu super kosyte, mano vaikas kirto kaip turi but wub.gif Yra Milupos is bio linijos nuo 4 men, pvz avizine kosyte, tik aisku sitai kosytei reikia kzko ideti, ar banano, ar slyvu tyreles, cia pagal mama. Patariu tikrai sitas kosytes, aisku brangoka, bet viskas del maziuku wub.gif
Papildyta:
p.s. pastebejau, kad tavo maizukei jau beveik 6 men, manau gali duoti kosytes nuo 6 men, yra tikrai nemazas pasirinkimas, tik ziurek kad be gliuteno butu, galiu rekomenduoti Milupos kosytes NIGHT su melisa ir bananais, tikrai tavo pupa jos neatsisakys, pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif

labai retai mes cia uzsukam blush2.gif

pasigyrsim truputy ax.gif mes jau vaikstom,augam sveiki,druti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(#super# @ 2007 06 29, 17:54)
sveikutes smile.gif

labai retai mes cia uzsukam blush2.gif

Saunuolis!!! user posted image
Atsakyti
QUOTE(#super# @ 2007 06 29, 17:54)

thumbup.gif

Oi kaip aš laukiu kada mano mažius sėdės, vaikščios...daktarai skaičiuoja koreguotą amžių, tai mes 10 savaičių atsiliekam doh.gif tai kada tada mes pasivysim išnešiotus bedraamžius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 06 30, 13:52)
Oi kaip aš laukiu kada mano mažius sėdės, vaikščios...daktarai skaičiuoja koreguotą amžių, tai mes 10 savaičių atsiliekam doh.gif tai kada tada mes pasivysim išnešiotus bedraamžius? g.gif

Tik pradzioj tas skirtumas taip matyti, veliau vis mazeja, kol galiausiai viska pradeda daryti laiku. Mes pradzioj su galvyte atsilikom net 1.5men, bet dabar darom beveik viska, ka musu amziaus kudikiukai. Jums gal reikes daugiau laiko, kadangi jus dar anksciau gimet, bet per pora metu tikrai viskas susitvarkys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 30, 16:51)
Mes pradzioj su galvyte atsilikom net 1.5men

Turi minty su galvytės laikymu? mes dar nelaikom schmoll.gif tik bandom po truputuką ax.gif
Atsakyti
O mes jau turime DANTUKĄ !!!!
Mažoji net brolį aplenkė thumbup.gif , sūnui pirmas dantukas išdygo 10 mėn. o dukrytė gimė 35 sav. ir štai ...

Papildyta:
Tai bandykit, as kaip tik kazkur skaiciau,kad nuo darzoviu pataria pradet,bet maniske tai nuo ju spjaudesi ir ziaugciojo g.gif O kose kerta kaip didele thumbup.gif O kokia jus valget? Mes pirkom BEBI grikiu su obuoliukais ax.gif
[/quote]
Daržovių tyrelę maniškė išspjovė, valgo tik saldžias tyreles. Košytę pirmą daviau Bebi ryžių su bananais, tai nespėjau kišti šaukšto į burnytę essen.gif, o Bebi grikių su obuoliais ir slyvom nevalgė, raukėsi ir žiaugčiojo.
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 06 30, 17:09)
Turi minty su galvytės laikymu? mes dar nelaikom schmoll.gif tik bandom po truputuką ax.gif

Na jus dar maziukai ax.gif Mes 3.5men laikem kaip 2men... jau turejo nulaikyt galvyte pora minuciu,o mes 10-15sek. tik. Bet labai padejo masaziukai,tai per 1.5men beveik pasivijom bendraamzius, aisku dar siokiu tokiu bedeliu turim (kumstukus vis dar gniauzia), bet tikiu,kad viskas susitvarkys ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Simonsita @ 2007 07 01, 00:34)
Mažoji net brolį aplenkė  thumbup.gif , sūnui pirmas dantukas išdygo 10 mėn. o dukrytė gimė 35 sav. ir štai ...
Daržovių tyrelę maniškė išspjovė, valgo tik saldžias tyreles. Košytę pirmą daviau Bebi ryžių su bananais, tai nespėjau kišti šaukšto į burnytę    essen.gif,  o Bebi grikių su obuoliais ir slyvom nevalgė,  raukėsi  ir žiaugčiojo.

Sveikinu su dantuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif

na maniske dabar jau visa savaite valge darzovienes (bulviu, morku), tai kasdien vis daugiau daviau, ir viska suvalge pasimegaudama. O tos kosytes taip ir nepaeme schmoll.gif Nors maisiau su misinuku, tai tikrai saldu gavosi, bet vistiek nenorejo verysad.gif Sakau gal i pacia kosyte banano patrint dar, ar taip ko skanaus?
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2007 07 01, 00:34)

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes

Va atradau sia skilti, skaitau ir asareles taip ir tryksta is akiu.... unsure.gif Susigraudinau baisingai... blush2.gif

Mes gimem 35 sav. 2870 kg svorio ir 48 cm ugio. Per visa nestuke.gif buvai sveika kaip ridikas, tik va pershalau ir mazulka pasiprashe anksciau i pasauleli. Sav gulejom inkubatoriuje, kt sav Santariskiu klinikose.
Turejom ir gelta ir kazkokia infekcija,kadangi negalejo kateterio istatyti, tai mazulkai vaistus i dupcia leido 2 kart dienoj po 2 ukolus, tai sirdi skaudedavo beziurint... verysad.gif

Taciau dabar viskas lyg ir gerai, jau tuoj 4 menuo kaip valgom MP, esam storulkos, zandai kabo biggrin.gif , galit nuotraukoj pamatyt ax.gif

Perskaiciau ir labai susirupinau ten del visokiu vandeniu ir rachitu ir kitu bedu, kadangi mano gydytoja nelabai kazkaip ir ziuri, sako viskas gerai ir tiek.

Matyt reiks paciai prispausti ja ir paprashyti, kad kokius nors tyrimus padarytu.

Klausimas vilnietems: kur pasidaryti galvoj tyrima, ar reikia gydytojos siuntimo ir pan???????? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2007 06 26, 06:44)
LAbas rytas smile.gif

o nuo kada reikia pradeti gerti 2 misinuka? Dabar geriam Aptamil 1, o 3 menesius gerem MP  biggrin.gif
Nuo kada pradejote duoti kazka papildomo?
Mums 07-04 bus 4 menesiai smile.gif

aciu

Sveika palatos drauge bigsmile.gif Kaip gyvuojat
Atsakyti
QUOTE(Puffte @ 2007 07 01, 14:14)
Sveikutes

Va atradau sia skilti, skaitau ir asareles taip ir tryksta is akiu.... unsure.gif Susigraudinau baisingai... blush2.gif

Mes gimem 35 sav. 2870 kg svorio ir 48 cm ugio. Per visa  nestuke.gif buvai sveika kaip ridikas, tik va pershalau ir mazulka pasiprashe anksciau i pasauleli. Sav gulejom inkubatoriuje, kt sav Santariskiu klinikose.
Turejom ir gelta ir kazkokia infekcija,kadangi negalejo kateterio istatyti, tai mazulkai vaistus i dupcia leido 2 kart dienoj po 2 ukolus, tai sirdi skaudedavo beziurint...  verysad.gif

Taciau dabar viskas lyg ir gerai, jau tuoj 4 menuo kaip valgom MP, esam storulkos, zandai kabo  biggrin.gif , galit nuotraukoj pamatyt  ax.gif

Perskaiciau ir labai susirupinau ten del visokiu vandeniu ir rachitu ir kitu bedu, kadangi mano gydytoja nelabai kazkaip ir ziuri, sako viskas gerai ir tiek.

Matyt reiks paciai prispausti ja ir paprashyti, kad kokius nors tyrimus padarytu.

Klausimas vilnietems: kur pasidaryti galvoj tyrima, ar reikia gydytojos siuntimo ir pan???????? unsure.gif

Dukriuke visa fainulka thumbup.gif Ir galvyte matau laiko gerai ax.gif

Del rachito, tai galiu pasakyti, pozymiai: plinkantis pakausis ir prakaituojantys delniukai, pedutes. Ant savo maziukes tai pastebejau, nes musu gyd. irgi nedaziurejo. Profilkatika - vitaminas D ir kuo daugiau saulytes mirksiukas.gif Dazniausiai suserga 3-6 men kudikiukai. Negydant iskrypsta stuburiukas, veliau kojytes. Nezinau del tyrimu, bet pastebeti galima isoriskai.
Atsakyti