Įkraunama...
Įkraunama...

Neišnešiotukų mamytės

QUOTE(Mileta @ 2007 06 25, 15:54)
Sveikos mažuliuku leliukų mamytės mirksiukas.gif
Mano sūnelis gimė 1.660 gr 43 cm, dabar jam 2 mėn ir 17 dienelių , prieš savaitėlė pradėjo dinginėti MP, duodu mišinuką, sakykyt mamytukai po kiek gramų reikia duoti vaikiukui mišinuko?

Siaip jau parasyta ant pakelio normos, neisnesiotukai gali valgyt maziau,nei priklauso. (bent jau maniske) O siaip 2-4 men turetu suvalgyti 1/6 dali kuno svorio. Bet tikrai neverta kankinti vaiko,jei nori daugiau,ar kisti,jei nebenori pabaigti porcijos. Tiesiog duok ,kiek nori ir stebek svori. mirksiukas.gif

P.S. Pienuka vistiek duok,kad ir kiek jo butu. Net ir mazai yra naudos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 25 birželio 2007 - 17:30
QUOTE(Briliantas @ 2007 06 25, 09:21)
O kaip daznai maudotes?
Kokiais kremukais tepat kirksniukus, nes dabar turim truputi paberimu, tepu "Bepantenu" ir "Sudocreanu " bet kol kas nepraeina.....aciu  unsure.gif

Mum daktarė rekomendavo Balmandolio aliejų, tinka ir sausai odytei sudrėkinti ir užpakaliukui, kad nešustų. Mes pasitepam jei kur pleiskanoja po maudynių, ir kirkšnytes, jei raudonuoja. Bet šiaip gražus pas mus užpakaliukas biggrin.gif Maudomės kas 2-3 dienas, o užpakaliuką po tekančiu vandeniu kasdien apiplaunu
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 25, 12:09)
O kokius masazus darote? rolleyes.gif

Beje, ir kitos mamytes, ar vaziuosit sia vasara su savo maziais prie juros? ax.gif

Mane ligoninėj masažistė išmokė, tai mes kiekvieną vakarą masažuojamės ax.gif
QUOTE(Briliantas @ 2007 06 25, 14:59)
o kur jus gimdet? schmoll.gif kodel anksciau, del kokiu priezasciu?

KMUK, nežinau kodėl anksčiau schmoll.gif rado bakterinę vaginozę, tai sako, kad gali būti dėl to, dar gripu buvau sirgus su komplikacijom, tai manau irgi galėjo prisidėti unsure.gif o iš tikrųjų tai niekad nesužinosim dėl ko schmoll.gif
QUOTE(Mileta @ 2007 06 25, 15:54)
Sveikos mažuliuku leliukų mamytės mirksiukas.gif
Mano sūnelis gimė 1.660 gr 43 cm, dabar jam 2 mėn ir 17 dienelių , prieš savaitėlė pradėjo dinginėti MP, duodu mišinuką, sakykyt mamytukai po kiek gramų reikia duoti vaikiukui mišinuko?

Mum dabar 1,5 mėn, sveriam apie 3 kg, valgom po 65 ml MP mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 25, 18:30)
P.S. Pienuka vistiek duok,kad ir kiek jo butu. Net ir mazai yra naudos 4u.gif

drinks_cheers.gif Vaikui MP svarbus ypatingai iki 6 men mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandrulia @ 2007 06 25, 18:46)
Mum daktarė rekomendavo Balmandolio aliejų, tinka ir sausai odytei sudrėkinti ir užpakaliukui, kad nešustų. Mes pasitepam jei kur pleiskanoja po maudynių, ir kirkšnytes, jei raudonuoja.

drinks_cheers.gif Mes irgi naudojom si aliejuka, dar ir dbr turim, super daiktas thumbup.gif
Atsakyti
Mum daktarė rekomendavo Balmandolio aliejų, tinka ir sausai odytei sudrėkinti ir užpakaliukui, kad nešustų. Mes pasitepam jei kur pleiskanoja po maudynių, ir kirkšnytes, jei raudonuoja. Bet šiaip gražus pas mus užpakaliukas biggrin.gif Maudomės kas 2-3 dienas, o užpakaliuką po tekančiu vandeniu kasdien apiplaunu

KMUK, nežinau kodėl anksčiau schmoll.gif rado bakterinę vaginozę, tai sako, kad gali būti dėl to, dar gripu buvau sirgus su komplikacijom, tai manau irgi galėjo prisidėti unsure.gif o iš tikrųjų tai niekad nesužinosim dėl ko schmoll.gif

Mes tai norim nenorim plaunam keleta kartu po vandeniu subiniuka, nes tiek prikakina, kad oj doh.gif Su servetelem beprasmiska terliotis biggrin.gif Beto nelabai man jos ir patinka.

Man buvo labai panasiai. 27savaite pagulde i ligonine,nes maude pilvo apacioj. Rado kazka ten pas mane (dabar nepamenu ka), tai gyd ir paaiskino,kad mazuliukas todel ir nori islysti kuo greiciau,jei su mamka kazkas netvarkoj ax.gif As taip pat pries tai sirgau, tik ne gripu, siaip persalimas. Cia matyt ir buvo tavo priezastis. Na as pradejau daugiau saugotis, tai dar pavyko isnesiot iki 36sav, tiesa jau paskutines 2sav ligonenej blush2.gif
Atsakyti
aciu mamytems smile.gif

o koks weledos internetinio psl. adresas?

o gal kuri gimdet VGN, pas daktare Diliautiene?
Atsakyti

Mane ligoninėj masažistė išmokė, tai mes kiekvieną vakarą masažuojamės ax.gif

Mum dabar 1,5 mėn, sveriam apie 3 kg, valgom po 65 ml MP mirksiukas.gif

Sandrulia o kokio svorio tavo mažiukas gimė g.gif

O kaip mamytės jūsų leliukams su viduriukais g.gif aš tai kankinuosi doh.gif ir savo pieniuku maitinau buvo užkietėje , o dabar kai mišinuku gauna tai visai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mileta: 25 birželio 2007 - 19:44
QUOTE(Briliantas @ 2007 06 25, 19:48)
aciu mamytems smile.gif

o koks weledos internetinio psl. adresas?

http://www.weleda.lt...c...&page_id=12

cia nuoroda, kur rodomos priemones leliukams. seip jei esat girdeje apie siuo metu labai populiaria knyga "Padėkime augti" tai joje labai daug kur mini sios firmos produktus, nes jie taip sako gaminami is ekologisku zaliavu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Mileta @ 2007 06 25, 20:39)
O kaip mamytės jūsų leliukams su viduriukais g.gif aš tai kankinuosi  doh.gif ir savo pieniuku maitinau buvo užkietėje , o dabar kai mišinuku gauna tai visai doh.gif

Mums buvo taip. Mazius gime su geruju bakteriju trukumu, tai po menesio mazdaug pasireiske ir labai sunkiai kakucio darydavo unsure.gif Pagerem geruju bakteriju, viskas stojo i savo vezias ir mazius pradejo daryti 2-3 kartus per diena, taip skystokai sakyciau. O kai pradejo kosytes ir darzovytes ir visa kita maista valgyt, viduriukai susinormalizavo ir mazulis daro koseles pavidalu karta per diena tai butinai bigsmile.gif Girdejau kad misineliai kietina truputi viduriukus, bandykit pakeisti ji mirksiukas.gif Mes geriam NAN2, jokiu problemu thumbup.gif
Atsakyti
LAbas rytas smile.gif

o nuo kada reikia pradeti gerti 2 misinuka? Dabar geriam Aptamil 1, o 3 menesius gerem MP biggrin.gif
Nuo kada pradejote duoti kazka papildomo?
Mums 07-04 bus 4 menesiai smile.gif

aciu
Atsakyti
ar jau galiu sodintis leliu ant keliu, ar dar nelabai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 25, 13:05)
Tai jeigu kasdien priaugdavote po 50-60g,vadinasi per menesi net po 1500-1800?  blink.gif

Per pirma men apie 1200 g. nuo numesto (ligoninej po 20-30g per diena)
Per antra apie 1 kg., bet jau man buvo ramu, nes vyriskis buvo gana tvirtas lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovial: 26 birželio 2007 - 08:20
4u.gif Mergaites, gal turite ka mielo pasiulyti poilsiui Sventojoj?
kad butu patogu su mazais kleckais smile.gif
Ilgesniam laikui ir uz padoria kaina, aciu biggrin.gif
Atsakyti