QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 06 14, 22:49)
sorry, bet juokas tai sueme beprotiskai, prunkstelejau net
maniskis kai tikrinau ar dantukas jau pasirode - pirsta zindo labai fain pries pora dienu
ale jau siaip skiria ka zyst reik ka ne
o manoji ciulpia ir merliuka ir rankyte ir ciulptuka ir siaip jai patinka ciulpti ka ji nori. ir tegu. bele laiminga
Papildyta:
QUOTE(mama Elva @ 2007 06 15, 14:32)
Tas pats buvo ir man
Tiesiog nepajėgiau fiziškai būt nemiegojus, nepailsėjus, pienelio mažėjo, o mano vaikis net klykdavo iš alkio, bet krūties neėmė. Jam buvo daug patogiau išgert pienelį iš buteliuko. Ir tegul man sako ką tik nori, džiaugiuosi, kad nesikankinau pati ir nekankinau vaiko. Nesijaučiu blogesnė mama už kitas, kaip tik, vaikui geriau pailsėjus, rami, nei isterikuojanti, verkianti ir pikta mama. Žinoma, už mamos pienelį vaikui nėra nieko geriau, bet pasaulyje auga milijonai vaikų, maitinamų dirbtiniu maisteliu ir mano sūnukas vienas iš jų
Jis auga ir vystosi nė kiek nepraščiau už jūsų, kiek skaitau.
sutinku su tavim ir pati panasiai galvojau, kai grizau is ligonines ir mum taip sunkiai sekesi. jau tada maniau, kad buvo sunkesniu laiku,kuriuos iskentem abi ir svarbiausia uzduotis tada buvo tiesiog augti, nesvarbu ar su krutimi ar be kruties.. gerai buvo jau tai kad uuztenka pienelio ir galiu ji nutraukineti. ketinau mesti zaisti su kutimi, bet gyvenam su uosviais, tai uosviene po kiekvieno maitinimo klausinedavo "gal jau pati valge?".. labai nervuodavo
.. mat jiems buvo nesuprantama kaip galima kitaip.. ir vyras spaude.. tai teko uzsispirti ir islaukti. dabar del to dziaugiuosi
.. manau visada grazu palikti vilties kitiems