QUOTE(mama Elva @ 2007 06 12, 10:02)
Sveika, mes čia vos tokios - su paskubėjusiais į pasaulį...
O kiek dabar tavo džiaugsmui laiko, kad tiek suvalgo? Dėl juoko ir gugavimo, tai mane gydytoja atakavo ilgai, o mano vaikis sau laukė iki 4,5 mėn. ir tik tada pradėjo, čia jau nuo jų priklauso. neurologė sakė, kad svarbiausias yra socialinis žvilgsnis - jei vaikutis žiūri žmogui į akis, o šypsotis ir guguoti pradės vėliau, nesibaimink
Dėl bambutės - turėjom mažą išvaržėlę, klijavau pleistriuką apie 3 savaites, paskui jau ne, bet po kiek laiko išnyko pati.
Ir pasitaisyk aprašymą
kalbam apie dukrytę, o pas tave parašyta, kad vaikų neturi
As ir ta pati sakyt norejau del aprasymo
Mes tai sypsotis pradejom 2men, nors ir pries tai daug sypsodavosi,bet nesamoningai, garsu pirmakart susijuoke,kai prausiau kakliuka, tai gal buvo 2.5men, bet pastoviai kvatotis pradejo virs 3men. Kas liecia socialini vystymasi,tai viskas laiku, tik va fiziskai mums nelabai
Gal net 3.5men galvyte laikem kaip 2men, karta apsivertem ant nugarytes, bet daugiau to nebedaro. Pries kokia savaite tik pradejo imti zaisliukus, kai duodu jai i ranka, ja palieciu, tada istiesia pirstukus ir sugniauzia barskuti. Pries pora savaiciu pradejo toesti rankytes i zaisliukus. Bet kadangi pas mus padidejes raumenu tonusas, tai kumstukai visdar sugniauzti, ir neiseina paciai paimti zaisliuka
Papildyta:
QUOTE(LORIAL @ 2007 06 11, 23:19)
Sveikos mamytes, mes su dukryte ir norim prisijungti prie jusu
mes truputi paskubejom i si pasauli gimem 34sav 47cm ir 2kg 620g.
Per pirma menesi priaugom 1kg 500g ir 5cm. Papuka tingim traukti tai maitinu nutrauktu pieneliu. Suvalgo apie 120 ml mano pieno ir 30 ml misinelio per viena karta, megsta pavalgyti
Naudoju Similac firmos misineli, nuo hipp firmos labai kieteja viduriukai.
Juoktis tai nesijuokiam ir neguguojam
, bet galva paguldzius ant pilvuko tai laikom
.
Problema turim del bambos isvarza. Gal kas turi ta pacia problema ka darot...
Misinuko patarciau neduoti, bandyk ir tuos 30ml nusitraukti, juk tiek nedaug truksta
Paskui ir savaime atsiras daugiau pienuko. Ir vis kuo dazniau dek prie kruties. Is pradziu sunku tiem musu maziukam, silpni, burnytes miniatiurines, o jei dar papukas didelis,tai