QUOTE(jurgice @ 2007 04 17, 17:33)
Saunuolis Adamukas , sveikinam isdygus dantukui
O kodel nusprendei,kad reikia duoti misinuko? Mes geriam Aptamil 2,nesiskundziam viduriukais.
O kodel nusprendei,kad reikia duoti misinuko? Mes geriam Aptamil 2,nesiskundziam viduriukais.
Aciu aciu Todel kad as persalau krutine ir uzdegimas gavosi Sedziu ant antibu, sveikas vienas papulis bet mano brangenybe nebeprivalgo is vieno, todel reikia misinelio As ir planavau kzkaip jau ir mazinti nes geguzio pab norejau nutraukt maitinima MP, manau jau maziulis pakankamai didelis, o mum keliones nusimato ir tt, manau pats laikas, tuo labiau kad daug ka kleckas valgo jau. Bandom NAN2, geria noriai, matysim
Papildyta:
QUOTE(dowiliuke @ 2007 04 17, 22:06)
tikrai šaunuolis mums vis dar nepavyksta ir bedantės vis dar
o mes tai hipp valgom
o mes tai hipp valgom
Ateis laikas ir jusu princesytei Nu mes bandom NAN2, matysim kaip bus, siaip geria tai lb noriai
Papildyta:
QUOTE(vienu kartu @ 2007 04 18, 16:02)
Patarkit mielosios,
Pradejom pries kelias dienas vietoj popietinio buteliuko darzoviene valgyt, bet jie per abu kokius 200 gr iveikia ir viskas. Jus is pradziu duodavot po koses dar misinuko kad sociau butu ar ne? MAn toks jausmas kad jiem neuztenka, nors duodu kol nebenori kosytes... o ir atsigeriam po valgio arbateles...
Pradejom pries kelias dienas vietoj popietinio buteliuko darzoviene valgyt, bet jie per abu kokius 200 gr iveikia ir viskas. Jus is pradziu duodavot po koses dar misinuko kad sociau butu ar ne? MAn toks jausmas kad jiem neuztenka, nors duodu kol nebenori kosytes... o ir atsigeriam po valgio arbateles...
As po darzovienes duodu sultytciu atsigert O maniskis darzovienes irgi iki 100 gr suvalgo Niu mes jau su mesyte darzovienes valgom, matyt sotesne Tai jei kleckas isalksta nesulaukes kt maitinimo, tai valgom deserto kokio, vaisiu tyreles ar sausainuka koki, niu tavo dar mazuciai..