Įkraunama...
Įkraunama...

Neišnešiotukų mamytės

QUOTE(jurgice @ 2007 04 17, 17:33)
Saunuolis Adamukas  4u.gif , sveikinam isdygus dantukui  4u.gif  4u.gif    4u.gif
O kodel nusprendei,kad reikia duoti misinuko? Mes geriam Aptamil 2,nesiskundziam viduriukais.

Aciu aciu aciuks.gif Todel kad as persalau krutine ir uzdegimas gavosi cray.gif Sedziu ant antibu, sveikas vienas papulis bet mano brangenybe nebeprivalgo is vieno, todel reikia misinelio g.gif As ir planavau kzkaip jau ir mazinti nes geguzio pab norejau nutraukt maitinima MP, manau jau maziulis pakankamai didelis, o mum keliones nusimato ir tt, manau pats laikas, tuo labiau kad daug ka kleckas valgo jau. Bandom NAN2, geria noriai, matysim ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dowiliuke @ 2007 04 17, 22:06)
tikrai šaunuolis  4u.gif mums vis dar nepavyksta ir bedantės vis dar  ax.gif
o mes tai hipp valgom  smile.gif

Ateis laikas ir jusu princesytei bigsmile.gif Nu mes bandom NAN2, matysim kaip bus, siaip geria tai lb noriai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vienu kartu @ 2007 04 18, 16:02)
Patarkit mielosios,

Pradejom pries kelias dienas vietoj popietinio buteliuko darzoviene valgyt, bet jie per abu kokius 200 gr iveikia ir viskas. Jus is pradziu duodavot po koses dar misinuko kad sociau butu ar ne? MAn toks jausmas kad jiem neuztenka, nors duodu kol nebenori kosytes... o ir atsigeriam po valgio arbateles... g.gif

As po darzovienes duodu sultytciu atsigert ax.gif O maniskis darzovienes irgi iki 100 gr suvalgo blink.gif Niu mes jau su mesyte darzovienes valgom, matyt sotesne g.gif Tai jei kleckas isalksta nesulaukes kt maitinimo, tai valgom deserto kokio, vaisiu tyreles ar sausainuka koki, niu tavo dar mazuciai.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vienu kartu @ 2007 04 18, 16:02)
Patarkit mielosios,

Pradejom pries kelias dienas vietoj popietinio buteliuko darzoviene valgyt, bet jie per abu kokius 200 gr iveikia ir viskas. Jus is pradziu duodavot po koses dar misinuko kad sociau butu ar ne? MAn toks jausmas kad jiem neuztenka, nors duodu kol nebenori kosytes... o ir atsigeriam po valgio arbateles... g.gif

Vargas man su ta darzoviene ir, suvalgo vos ne vos 100gr,tai duodu dar misinuko,jei einam i lauka,kad sociau butu,o jei neinam po pusantros valandos pasiulau vaisines tyreles .
Papildyta:
[quote=Adamo mamyte,2007 04 18, 21:17]
Aciu aciu aciuks.gif Todel kad as persalau krutine ir uzdegimas gavosi cray.gif Sedziu ant antibu, sveikas vienas papulis bet mano brangenybe nebeprivalgo is vieno, todel reikia misinelio g.gif As ir planavau kzkaip jau ir mazinti nes geguzio pab norejau nutraukt maitinima MP, manau jau maziulis pakankamai didelis, o mum keliones nusimato ir tt, manau pats laikas, tuo labiau kad daug ka kleckas valgo jau. Bandom NAN2, geria noriai, matysim ax.gif
Papildyta:

Tu nepergyvenk taip,pabaigsi antibiotikus,ir pienelis susitvarkys per kelias dienas ir nebeverk nono.gif
Atsakyti
[quote=jurgice,2007 04 19, 10:03]
Vargas man su ta darzoviene ir, suvalgo vos ne vos 100gr,tai duodu dar misinuko,jei einam i lauka,kad sociau butu,o jei neinam po pusantros valandos pasiulau vaisines tyreles .

O kiek tu duodi to misinuko, vel pilna norma ar kiek maziau? Vakar pabandziau koks pusvalandis po darzovienes 100 ml misinuko paduoti, isgere su upu. drinks_cheers.gif
Tai manau reiks vis pasiulyt , nes taip tai po valgio zirzimas neispasakytas..Alkanybes mano vyrukai.. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Adamo mamyte @ 2007 04 17, 18:10)
Taigi mano maziulis vakar pats atsisedo  clap.gif  clap.gif  yahoo.gif Jau turim ir antra dantuka  clap.gif  clap.gif Tik va, noreciau jusu patarimo del misinelio. Koki misineli jus duodat savo lialiukam?As manau kad duot reixes NAN2, gal kas bandet?  ax.gif

Sveikinam saunuoli Adama su tokiu DIDELIU pasiekimu!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tikras saunuolis...
Manasis Tomas ir bando sestis, net raudonuodamas...tik dar aisku paciam toli grazu...o gulet tai labai abu nebenori , reikia sedet dairytis viska matyt, kad niekas be ju zinios namie neivyktu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vienu kartu @ 2007 04 18, 15:02)
Patarkit mielosios,

pas mus su valgumi jokių problemų thumbup.gif daržovienės su mėsa suvalgo 200 g, kai kada ir daugiau smile.gif
Atsakyti
[quote=vienu kartu,2007 04 19, 12:32]

Maniskis po darzovienes ir isgeria apie 100gr misinio. Pirmasis sunus valge viska ,ka duodavau,o sis vaikis labai isrankus 2.gif
Atsakyti
Sveikinimai Adamui su pasiekimais 4u.gif

O maniskis pasivarte nuo pilvo ant nugaros kelias dienas, o dabar jau savaite ir nieko. Nebando dar ir zaisliuku imti. Neidomus jam jie visai. Vienintelis idomus daiktas tai mano piesti juodai balti piesiniai. Paguldytas ant pilvo per daug entuziazmo nerodo. Net galva kartais tingi laikyti. guli kaip koks ruonis ir vsio verysad.gif
Atsakyti
mamytės, labai įdomu pasidarė, kokias gi jūs sauskelnes naudojat? smile.gif
mes tai naudojam huggies, bet vyras 7dn parnešė maximos sauskelnių (nes huggies nebuvo, o pampersų man nepatinka kvapas) ir žinot ką, visai man maximos sauskelnės patinka, kolkas jokių priekaištų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2007 04 19, 18:14)
mamytės, labai įdomu pasidarė, kokias gi jūs sauskelnes naudojat?  smile.gif
mes tai naudojam huggies, bet vyras 7dn parnešė maximos sauskelnių (nes huggies nebuvo, o pampersų man nepatinka kvapas) ir žinot ką, visai man maximos sauskelnės patinka, kolkas jokių priekaištų  smile.gif

Girdejau ne is vieno kad Maximos sauskelnes labai geros, ir maciau reklama zurnale "Tavo vaikas" ar "Mazyli" nebepamenu mirksiukas.gif Manau belenko tokie zurnalai nereklamuotu, nors del reklamos, nu nzn ax.gif Mes nuo pat gimimo Pampers naudojam, bandem huggies zalius, bet taip nepatiko jie mum, kieti labai jau schmoll.gif Niu cia kiekvienam savaip rolleyes.gif
Atsakyti
Naudojam pampers sauskelnes, bet mums tiko ir huggies ir libero.
Atsakyti
QUOTE(BiteRite @ 2007 04 19, 15:40)
Sveikinimai Adamui su pasiekimais  4u.gif

O maniskis pasivarte nuo pilvo ant nugaros kelias dienas, o dabar jau savaite ir nieko. Nebando dar ir zaisliuku imti. Neidomus jam jie visai. Vienintelis idomus daiktas tai mano piesti juodai balti piesiniai. Paguldytas ant pilvo per daug entuziazmo nerodo. Net galva kartais tingi laikyti. guli kaip koks ruonis ir vsio  verysad.gif

Sveikutės. Žiūriu mūsų vyrukų amžius skiriasi tik 1 d. ir maniškis taip pat tinginukas. Paguldytas ant pilvo, tingi laikyt galvytę, o koją tik švyst į viršų ir jau guli ant nugaros, bet reikia, kad būtų geros nuotaikos. Tik kasdien vis labiau šypsosi ir žaislus kalbina. Gal gali parašyt, kiek taviškis sveria ir kokio amžiaus gimė. Mano gimė 31 sav., 2090 kg. O dabar jau 6,5 kg. ir paaugęs 10 cm. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Elva @ 2007 04 20, 12:48)
Sveikutės. Žiūriu mūsų vyrukų amžius skiriasi tik 1 d. ir maniškis taip pat tinginukas. Paguldytas ant pilvo, tingi laikyt galvytę, o koją tik švyst į viršų ir jau guli ant nugaros, bet reikia, kad būtų geros nuotaikos. Tik kasdien vis labiau šypsosi ir žaislus kalbina. Gal gali parašyt, kiek taviškis sveria ir kokio amžiaus gimė. Mano gimė 31 sav., 2090 kg. O dabar jau 6,5 kg. ir paaugęs 10 cm. thumbup.gif

Maniskis gime 36 sav. svere tik 1940 g o ugis 43 cm (nykstukas). Dabar sveria 6,4 kg, o ugis 59.5 cm. Vejames po biski.
Atsakyti
QUOTE(BiteRite @ 2007 04 20, 13:42)
Maniskis gime 36 sav. svere tik 1940 g o ugis 43 cm (nykstukas). Dabar sveria 6,4 kg, o ugis 59.5 cm. Vejames po biski.

Mano gime dar mazesnis nykstukas, tik 41 cm!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif Svarbiausia juk kad dbr uzaugom titeli titeli bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti