QUOTE(BiteRite @ 2007 04 06, 11:48)
Pas mane bernuzelis Gime jis 36 sav. Beveik isnesiotas. Bet labia nusibadaves. Nei pilve as jam maisto daviau, nei nepilve - pieno ir neturiu
O pilvas gal kiek ir pagerejo. Bet....Duodu Bifolac bakterijas. Nezinau man rods nuo ju dar blogiau Ir is viso man sake, kad kol vaikas neprades valgyti normalaus maisto ir sedeti tol ji kankins tos visos zarnines-peristaltines problemos.
O pilvas gal kiek ir pagerejo. Bet....Duodu Bifolac bakterijas. Nezinau man rods nuo ju dar blogiau Ir is viso man sake, kad kol vaikas neprades valgyti normalaus maisto ir sedeti tol ji kankins tos visos zarnines-peristaltines problemos.
Gal tos gerosios bakterijos netinka lialiui Mum padejo Acidophilus bifidus complex gerosios bakterijos, per dvi sav susitvarke bedos su pilveliu Nesuprantu kaip gydytoja negali surasti tinkamiausio preparato vaikiukui Jei mato kad po keliu sav maziui nepadeda, reiktu kzka keisti O kai prades valgyti kitoki maisteli jau, irgi buna bedu bedeliu kol surandi tai kas vaikui tinka, buna kad ir kieteja viduriukai, pvz nuo melyniu kokiu, buna kad ir pucia pilveli, pvz jei obuoliuko duodi
Papildyta:
Beje, dar duodavom HIPP arbateles "Mazylio pilvukui" su pankuoliu