Įkraunama...
Įkraunama...

Neišnešiotukų mamytės

QUOTE(dowiliuke @ 2007 03 22, 22:16)
mamytes, o jusu leliam pulsuoja momenelis?
maniskej vis papulsuoja, taj nzn cia ar blogaj, ar nieko tokio  ax.gif

Anksciau matydavau kad maziui pulsuoja momenelis, a daba per garbanas nei matosi, nei jauciasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif Manau, cie nieko blogo ax.gif
Atsakyti
Visom mamytem ir ju mazyliam dovanojam po gelyte 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Adamo mamyte @ 2007 03 23, 20:31)
Visom mamytem ir ju mazyliam dovanojam po gelyte  4u.gif
user posted image

ir už ką čia mums tokia graži gėlytę. Na bent jau aš nesijaučiu nusipelniusi blush2.gif bet laabai ačiū !!!
Atsakyti
Uz tai kad mes auginam ir labai mylim savo mazuciukus ax.gif Ir dar su atejusiu tikru pavasariu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adamo mamyte @ 2007 03 24, 15:53)
Uz tai kad mes auginam ir labai mylim savo mazuciukus  ax.gif  Ir dar su atejusiu tikru pavasariu  wub.gif

aciu labai wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Norejau paklausti: gal kas zinot ar normalu kai vaiko sanariai traska?
Atsakyti
QUOTE(BiteRite @ 2007 03 28, 14:51)
Sveikos,

Norejau paklausti: gal kas zinot ar normalu kai vaiko sanariai traska?

Sveika, manau kad normalu mirksiukas.gif Mano lialiaus irgi patraska sanariukai. Musu kineziterapeute sake kad cia nieko blogo, nes as irgi jau buvau issigandus doh.gif Bet nuramino mane. O kaip matau tavo lialiukas jau sypsosi, bent jau toj nuotraukytej matyt thumbup.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adamo mamyte @ 2007 03 28, 15:27)
Sveika, manau kad normalu  mirksiukas.gif  Mano lialiaus irgi patraska sanariukai. Musu kineziterapeute sake kad cia nieko blogo, nes as irgi jau buvau issigandus  doh.gif Bet nuramino mane. O kaip matau tavo lialiukas jau sypsosi, bent jau toj nuotraukytej matyt  thumbup.gif Sekmes  4u.gif

Sveika,
Aciu uz atsakyma rolleyes.gif Taip jau sypsosi ir kazkokius garsus panasius i gugavima skleidzia 4u.gif O tavo leliuko labai grazus tamsus gymis. Matyt nelietuvisko kraujo turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BiteRite @ 2007 03 29, 10:22)
Sveika,
Aciu uz atsakyma  rolleyes.gif Taip jau sypsosi ir kazkokius garsus panasius i gugavima skleidzia  4u.gif O tavo leliuko labai grazus tamsus gymis. Matyt nelietuvisko kraujo turi  smile.gif

Pusiau lietuvisko, pusiau anglisko lotuliukas.gif lotuliukas.gif O jus saunuoliai, matai dar anksciau visai neseniai rasei, kada gi pagaliau prades sypsotis, va ir atejo tas laikas thumbup.gif Gal dar ka ismokot? ax.gif Mes tai jau pieniska kosyte valgom, ir vaisiu tyreles clap.gif
user posted image Nepastebesi kai jau dantuku tures ir sliauziot prades bigsmile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adamo mamyte: 29 kovo 2007 - 19:20
mamytes kaip jus tokiu oru rengiate savo mazylius,pas mus labai vejas didelis ir man atrodo,kad as dukryte per siltai rengiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2007 03 29, 21:27)
mamytes kaip jus tokiu oru rengiate savo mazylius,pas mus labai vejas didelis ir man atrodo,kad as dukryte per siltai rengiu doh.gif

va va, man ir šitas klausimas neduoda ramybės doh.gif bijau, kad neperkaistų ir neperšaltų g.gif
viename seminare esu girdėjus, kad vaikutį reikia rengti vienu drabužėliu daugiau, nei pati esi apsirengus ax.gif maždaug aš taip ir darau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2007 03 30, 10:14)
va va, man ir šitas klausimas neduoda ramybės  doh.gif bijau, kad neperkaistų ir neperšaltų  g.gif
viename seminare esu girdėjus, kad vaikutį reikia rengti vienu drabužėliu daugiau, nei pati esi apsirengus  ax.gif maždaug aš taip ir darau  smile.gif

Tai sita ir as zinau,bet matai problema tokia,kad as labai salcio bijau,norint man su trumpom rankovem vasara iseiti i kiema turi buti nemaziau 30laipsnio silumos doh.gif
Atsakyti