QUOTE(BiteRite @ 2007 03 20, 14:00)
Sveikos,
Seniai besilankiau.
Mano pediatre skaiciuoja nuo gimimo, o neurologe nuo tada kada turejo gimti. Taip kad pagal pediatre mano vaikui beveik 3, o pagal neurologe 2 menesiai. Tai va as ir pagal vystymasi ziuriu kaip i 2 menesiu vaika, o siaip kaip i 3. Matyt labai noriu kad greiciau tie pilvo diegliai baigtusi,o sako kad 3 men. baigiasi.
O mums vis tas PILVAS (jomajo!!!!!
). Ne nebezianu ko griebtis: pakeitem misini, geriam bakterijas (Linex), sab simplexa, msazuoju, siltas palute dedu, guldau ant pilvo. NIEKS NEPADEDA. Vaikas pradejo nesitustinti t.y. padaro kas antra diena. Bet kai nepadares buna tai taip smardziai bezda
Man del to labai neramu, nes kiek zinau vaikiuko nei kakutis nei bezdaliukai neturetu smirdeti. Siandien neapsikentusi vaiko kankinimosi pastaciau duju vamzdeli. Labai jo nemegstu. Bet ka gi daugiau daryti. Aisku iskarto prasiko. Tona gal padare. Niekaip nesuprant kai tiek s zarnose, kodel pats nepadaro.
Gal misini pakeisti vel. Nors gi Aptamilis skaitosi viens is geresniu....
Gal tos kurios misiniais maitinat turit patarima koki?
Gal jums gerosios bakterijos netinka?Mes is pradziu Gefilus vartojom bet poveikis nedidelis buvo, tada pakeitem i Acidophilus Bifidus Complex, nu mum is kart pagerejimas jautes o po poros sav net neprisiminem ka reiskia nesitustinti. Niu mes ir duphalaka naudojom tuo pat metu kaip ir gerasias bakterijas
O kakutis ir bezdaliukai yra ne kokio kvapo nes kai mazius nepadaro kakucio, jo pilvelyje vyksta puvimo procesai
Kiek is tavo aprasymo matau, tai man atrodo kad mazuciui tavo geruju bakteriju truksta. O tu gydytojai sakai kas darosi lialiui?Siaip jei nemato pagerejimo, turetu keisti kzka, ar gerasias bakterijas keisti ar kzka, nu nzn
Bet kzkaip manau vaikui imanoma padeti