Įkraunama...
Įkraunama...

Kada verti vaikams auskarus

QUOTE(pasagele @ 2005 03 07, 14:10)
Na as irgi labai seniai planuoju verti auskarus bet kazkaip nesiryztu gal juokinga klausima uzduosiu bet ar kai vaikas atsiguls ant sono nedurs tas auskariukas nes man ji taip gerai miega nakti kad paskui nesugadinciau vaika ir pati dziaugiuos kad pailsiu o paskui zinai nei vaikas pailsejes nei as,o aiskariuku tai labai noriu nes man labai grazu.ACIU

Mano panelytei tai neskaudejo g.gif net tokia mintis nebuvo atejusi i galva.Tie auskariukai kur iskitos puses uzsispaudzia tai gal ir gali durti , as iverusi tokius g.gif na kaip cia paaiskinus,zodziu jie vadinasi su anglisku uzsegimu .Tai sie tikrai neduria,nors sakau , kad ir anie jai nedure kai tik ivere tuos gydomuosius auskariukus mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai savajai ausu be reikalo tikrai nebadysiu. Visu pirma del to, kad gal ji uzaugusi tu auskaru ir skyliu ausyse visai nenores , o as mat jau buciau uz ja nusprendusi, o antra man gaila ziuret kaip ja skiepija, kai ji verkia, vargsiuke, bet cia nors del sveikatos, o ne del auskaru. Tokia mano nuomone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germante: 08 kovo 2005 - 12:26
Aciu Jomke uz atsakyma,paziurejau tavo dukrytes nuotraukas labai grazi mergyte ir tie auskariukai man labai fainai.As manau apsisprendziau.
Atsakyti
na gal ir gražu,bet o kaip reik susitvarkyt kol užgis g.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2004 05 19, 16:02)
jei atvirai - nematau reikalo ir prasmes verti kudikiui auskarus. man negrazhu. o mergaite uzhaugus jei nores - pati prasidurs.

Man tai kvailai atrodo kudikiai su auskarais. o jei ji uzaugus visai nenores tu auskaru,tai ir liks skyles ausyse g.gif O gal kai uzaugs jau bus nebemadinga ax.gif As tai savo dukrai neverciau.
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2005 03 08, 21:00)
na gal ir gražu,bet o kaip reik susitvarkyt kol užgis g.gif

Jokio specialaus tvarkymo nera,peroksido tirpalu 3% su vata karts nuo karto pavalyti ir viskas mirksiukas.gif As tai tik dvi dienas pavaliau ir viskas.Jei nebuvo jokio paraudimo, ir kiek zinau tai tokiem maziem net nepulioja,labai greit uzgyja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Germante @ 2005 03 08, 13:07)
As tai savajai ausu be reikalo tikrai nebadysiu. Visu pirma del to, kad gal ji uzaugusi tu auskaru ir skyliu ausyse visai nenores , o as mat jau buciau uz ja nusprendusi, o antra man gaila ziuret kaip ja skiepija, kai ji verkia, vargsiuke, bet cia nors del sveikatos, o ne del auskaru. Tokia mano nuomone.

QUOTE(Buriuke @ 2005 03 08, 21:53)
Man tai kvailai atrodo kudikiai su auskarais. o jei ji uzaugus visai nenores tu auskaru,tai ir liks skyles ausyse  g.gif  O gal kai uzaugs jau bus nebemadinga  ax.gif As tai savo dukrai neverciau.

Juk jum ir neliepia niekas savo vaikams durti tu ausu,cia kiekvienos asmeninis reikalas mirksiukas.gif
O man tai labai thumbup.gif kai leliukas su auskariukais smile.gif O jei nenores uzaugus ju ,tai paprasciausiai ji ju gales nenesioti ir uzaugs tos skylutes cool.gif
O del skausmo tai taip viskas greit yvyksta , kad iskart net nesuverkia tik po kokios minutes truputi ,bet jai sugebesi nukalbint tai irgi trunka tik minute tongue.gif O va jau nuo skiepu tai asaroja ,kalbink nekalbinus blink.gif matyt tikrai skauda.
Atsakyti
QUOTE(pasagele @ 2005 03 08, 13:14)
Aciu Jomke uz atsakyma,paziurejau tavo dukrytes nuotraukas labai grazi mergyte ir tie auskariukai man labai fainai.As manau apsisprendziau.

Nera uz ka mirksiukas.gif smagu jeigu kuo padejau ax.gif
Atsakyti
Tai dar salia auskaru ir taturuote padarykit rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
Oi merginos ,kaip greitai uzsivedat doh.gif O prie ko cia taturuotes blink.gif tai nelabai ir supratau ,kaip yra kalbama apie auskarus g.gif Niekas gi nevercia jums to daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jomke: 09 kovo 2005 - 10:22
dėl auskarų mes palauksime kol pati galės priimti sprendimą. Yra rizika, kad vaikas neužkliūtų savo ausies žaislu ir nenuplėštų auskaro karto su ausyte sad.gif vieno tokio atvejo niekaip negaliu pamiršti brr...
Atsakyti
QUOTE(Jomke @ 2005 03 09, 09:27)
Juk jum ir neliepia niekas savo vaikams durti tu ausu,cia kiekvienos asmeninis reikalas mirksiukas.gif
O man tai labai  thumbup.gif kai leliukas su auskariukais smile.gif O jei nenores uzaugus ju ,tai paprasciausiai ji ju gales nenesioti ir uzaugs tos skylutes cool.gif
O del skausmo tai taip viskas greit yvyksta , kad iskart net nesuverkia tik po kokios minutes truputi ,bet jai sugebesi nukalbint tai irgi trunka tik minute tongue.gif O va jau nuo skiepu tai asaroja ,kalbink nekalbinus blink.gif matyt tikrai skauda.

Jomke, bet as va, pvz. prasiduriau ausis savo noru, kai man buvo 17 metu. O pries kelis metus nusprendziau, kad nebereikia man tu skyliu ausyse, ir nutariau uzsiauginti, ir neuzauga, nors tu ka, tebera. O as visai nebenoriu ju. Bet nera ko kaltinti, nes prasiduriau savo noru biggrin.gif
Atsakyti