Įkraunama...
Įkraunama...

Kada verti vaikams auskarus

Isdurem ausytes, kai buvo 3 m. Pati paprase smile.gif .
Atsakyti

As anksciau, kai dar neturejau vaiko, sakiau, kad jei bus dukra, pradursiu ausytes, kai dar kudikis bus. Bet kad ji man dabar grazi ir be auskariuku biggrin.gif Toks kudikiskas grozis, naturalus ir nepaliestas wub.gif

todel abu su vyru nusprendem, kad dursim, kai pati paprasys. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2008 01 17, 12:33)
As anksciau, kai dar neturejau vaiko, sakiau, kad jei bus dukra, pradursiu ausytes, kai dar kudikis bus. Bet kad ji man dabar grazi ir be auskariuku  biggrin.gif  Toks kudikiskas grozis, naturalus ir nepaliestas  wub.gif

todel abu su vyru nusprendem, kad dursim, kai pati paprasys.  ax.gif

Geras... Parasei mano mintis... thumbup.gif
As irgi galvoju - o kam gi verti? Gal ji visai tu auskaru nenores? g.gif
Kitas reikalas, jei pati paprasys 4u.gif
Atsakyti
Paaugs tai ir pradurs jei nores
O as taip ir nepraduriau - kai buvau 14-15 metu mama neleido o dabar pati nenoriu mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau, kad suaugs vaikas ir pats apsispręs ar nori auskariukių ir kada nori, ir kurioj vietoj nori.Kai mažiukams išduriamos skylutės tai daroma dėl to, kad jų mamai gražu, o mažylio nieks neklausia, gal geriau palukėkim kol vaikučiai ūgtelės.
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2008 01 18, 15:44)
Manau, kad suaugs vaikas ir pats apsispręs ar nori auskariukių ir kada nori, ir kurioj vietoj nori.Kai mažiukams išduriamos skylutės tai daroma dėl to, kad jų mamai gražu, o mažylio nieks neklausia, gal geriau palukėkim kol vaikučiai ūgtelės.

Visiškai pritariu thumbup.gif
Atsakyti
o as vistiek greit dursiu ! tongue.gif
Atsakyti
As saviskiai iveriau 5 men.
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 01 22, 23:03)
As saviskiai iveriau 5 men.

na va ne as viena tokia,ir as greit jau dursiu po savaites dvieju mazdaug drinks_cheers.gif
Atsakyti
kai pats/pati paprašys, tai ir verkit cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Indruxa @ 2008 01 22, 23:59)
na va ne as viena tokia,ir as greit jau dursiu po savaites dvieju mazdaug  drinks_cheers.gif

Cia skamba kaip pasiteisinimas del kvailystes? Kad forumieciai palaimintu, nes pati nesi uztikrinta ar darai gerai?
Atsakyti
Sveikutes. O pas mus tai buvo taip-nuvaziavom verti ausyciu, ta moteriske viska susiruose, pazymejo taskelius ausytesi, issirinkom auskariukus, ir dukryte pakankamai didvyriskai laikesi, pridejo jau pistoleta prie ausytes, sedim sedim, o jis vis ten taikosi ir iskrito jai auskariukas is to sautuvo.Man toks negeras jausmas apeme, pati turbut labiau bijojau to verimo.Tai vienu zodziu pasieme ji ta nukritusi auskariuka nuo zemes ir vel deda i sautuva, tai paklausiau ar jo nereikia dezinfekuot, tai tada nuvale su spiritu, pradejo sneket, ,kad jaudinasi, tai man taip keistai ir nerimtai pasirode, tai pasakiau, kad gal jau mes nebesiversim ir dingom is ten.Dar pasiuliau sumoketi uz tuos auskariukus, nes jie jau kaip ir nebe sterilus, tai pasake, kad kam nors is savu prisireiks, na ir gerai doh.gif
Tai toki palengvejima pajutau is ten isejusi.Sau neverciau pas tokia ziopla, o cia dar mazam vaikui.
Nusprendziau palaukti kol pati paprasys, kad nori smile.gif
Atsakyti