Isdurem ausytes, kai buvo 3 m. Pati paprase
.

As anksciau, kai dar neturejau vaiko, sakiau, kad jei bus dukra, pradursiu ausytes, kai dar kudikis bus. Bet kad ji man dabar grazi ir be auskariuku

todel abu su vyru nusprendem, kad dursim, kai pati paprasys.

QUOTE(Bonifacija @ 2008 01 17, 12:33)
As anksciau, kai dar neturejau vaiko, sakiau, kad jei bus dukra, pradursiu ausytes, kai dar kudikis bus. Bet kad ji man dabar grazi ir be auskariuku
Toks kudikiskas grozis, naturalus ir nepaliestas

Geras... Parasei mano mintis...

As irgi galvoju - o kam gi verti? Gal ji visai tu auskaru nenores?

Kitas reikalas, jei pati paprasys

Paaugs tai ir pradurs jei nores
O as taip ir nepraduriau - kai buvau 14-15 metu mama neleido o dabar pati nenoriu
O as taip ir nepraduriau - kai buvau 14-15 metu mama neleido o dabar pati nenoriu

Manau, kad suaugs vaikas ir pats apsispręs ar nori auskariukių ir kada nori, ir kurioj vietoj nori.Kai mažiukams išduriamos skylutės tai daroma dėl to, kad jų mamai gražu, o mažylio nieks neklausia, gal geriau palukėkim kol vaikučiai ūgtelės.
QUOTE(jolka1224 @ 2008 01 18, 15:44)
Manau, kad suaugs vaikas ir pats apsispręs ar nori auskariukių ir kada nori, ir kurioj vietoj nori.Kai mažiukams išduriamos skylutės tai daroma dėl to, kad jų mamai gražu, o mažylio nieks neklausia, gal geriau palukėkim kol vaikučiai ūgtelės.
Visiškai pritariu

o as vistiek greit dursiu !

As saviskiai iveriau 5 men.
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 01 22, 23:03)
As saviskiai iveriau 5 men.
na va ne as viena tokia,ir as greit jau dursiu po savaites dvieju mazdaug

kai pats/pati paprašys, tai ir verkit

QUOTE(Indruxa @ 2008 01 22, 23:59)
Cia skamba kaip pasiteisinimas del kvailystes? Kad forumieciai palaimintu, nes pati nesi uztikrinta ar darai gerai?
Sveikutes. O pas mus tai buvo taip-nuvaziavom verti ausyciu, ta moteriske viska susiruose, pazymejo taskelius ausytesi, issirinkom auskariukus, ir dukryte pakankamai didvyriskai laikesi, pridejo jau pistoleta prie ausytes, sedim sedim, o jis vis ten taikosi ir iskrito jai auskariukas is to sautuvo.Man toks negeras jausmas apeme, pati turbut labiau bijojau to verimo.Tai vienu zodziu pasieme ji ta nukritusi auskariuka nuo zemes ir vel deda i sautuva, tai paklausiau ar jo nereikia dezinfekuot, tai tada nuvale su spiritu, pradejo sneket, ,kad jaudinasi, tai man taip keistai ir nerimtai pasirode, tai pasakiau, kad gal jau mes nebesiversim ir dingom is ten.Dar pasiuliau sumoketi uz tuos auskariukus, nes jie jau kaip ir nebe sterilus, tai pasake, kad kam nors is savu prisireiks, na ir gerai
Tai toki palengvejima pajutau is ten isejusi.Sau neverciau pas tokia ziopla, o cia dar mazam vaikui.
Nusprendziau palaukti kol pati paprasys, kad nori

Tai toki palengvejima pajutau is ten isejusi.Sau neverciau pas tokia ziopla, o cia dar mazam vaikui.
Nusprendziau palaukti kol pati paprasys, kad nori