QUOTE(vilminė @ 2007 03 16, 10:02)
vilminė, 16 Kov 2007 - 10:02, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
vilminė, 16 Kov 2007 - 10:02, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
labai lengva tai panaikinti.nepatiks išsisegs auskarus...ir tvarka....po kiek laiko neliks nei žymės,kad ausytės buvo išdurtos 
labai lengva tai panaikinti.nepatiks išsisegs auskarus...ir tvarka....po kiek laiko neliks nei žymės,kad ausytės buvo išdurtos
Na kaip čia pasakius

"nelieka žymės". Lieka, vis tik, lieka... Aš pati buvau išsidurus 3 skyles vienoj ausy kai buvau paauglė. Subrendus (

), tiksliau tapus studente, nusprendžiau, kad man taip nebegražu. Ir tas viršutines nutariau "užsiauginti". praėjo gal 7 metai, bet žinokit žymės vis dar yra. o ir auskarų masyvių ten nenešiojau, tik akutes arba pačias mažiausias "rinkutes".
Tai vat.... čia neskubėkit taip teigt: "nepatiks išsisegs auskarus...ir tvarka....po kiek laiko neliks nei žymės,kad ausytės buvo išdurtos"
O man asmeniškai mažai mergytei auskariukai negražu... Iš mažo leliuko-mergytės, padaro iškart mažą ciocytę arba moterytę, kaip kam gražiau, tas tokį apibūdinimą ir pasirinkit
Ir dar...
Negaliu nepaminėt ir tokio dalyko, kad jei jau veria mažulytėms auskariukus, tai bent ausytės turi būt gražios...
Kaip norit taip sakykit, bet kai atlėpusios ausytės ir su auskariukais, tai man mažų mažiausiai negražu

Juk plaukučių ten ne kažkiek pas tokias mažulytes. taip kad...
Mėtykit pomidorais

ar kuom tik norit, nebijau, ir savo nuomonės nekeisiu
O dukriukui dursim ausytes tik kai pati to sąmoningai panorės. Ir kai sugebės pati prisižiūrėt savo ausytes, t.y. jas plautis. nes kokia bus pana su auskarais ir "turto" pilnom ausim