Na o mano mergytei greit bus 5 m.. Ji pati labai norejo auskariuku, todel vasara isdureme. Taciau tuoj bus 3 men., o iki galo nepavyksta uzgydyti ausyciu. Apgyja, ir vel supuliuoja. Siandien ryte ir vel patinus ausyte. Nebezinau net ka daryti. Jauciu reiks isimti tuos auskariukus. Manau, kad reikia verti didesniems vaikams, arba visai kudikiams, kad lengviau butu uzgydyti. O dabar ciupinejasi, ir manau todel visokios problemos.
mano panelei 4,5 , prieš 2 savaites įvėrėm auskariukus. Kol kas gyja puikiai
moteris, kuri vėrė, sakė, kad geriausiai kokią savaitę išvis nešlapinti, net octenisept nereikia purkšti
taip ir darėm. Mažikei kol kas tikrai nesiruošiu verti

Visai ydomu pasidare. Vere grozio salone, o liepe nuo pat pirmos dienos tepti peroksidu. Gal todel ir negyja, kad trecias menesis tepame tik peroksidu.
QUOTE(Juorita @ 2007 10 18, 11:09)
Visai ydomu pasidare. Vere grozio salone, o liepe nuo pat pirmos dienos tepti peroksidu. Gal todel ir negyja, kad trecias menesis tepame tik peroksidu.
o mums net pabrėžė VISAI NEŠLAPINTI

Ką aš žinau ir mes salone vėrėm, irgi peroksidu liepė tepti kelis kartus dienoj ir 1-2 kartus spiritu. po maudynių su spiritu praplauti. Mums puikiai užgyjo ir labai greitai - per porą savaičių.

QUOTE(Juorita @ 2007 10 18, 11:09)
Mum liepe peroksidu karts nuo karto pavalyt..tai ir valydavau ,bet ne kiekviena diena ir labai greit uzgijo .Gal siaip su nesvariom rankytem galejo paciupinet ir kokia bacila pasigavo,uztai ir puliuoja.Nuo peroksido siaip neturetu

Pasiskaičiau ir nusprendžiau,kad neversim auskarų,kol pati mergina nesugebės prisižiūrėt ausis

QUOTE(LĖTA @ 2007 10 01, 11:56)
Visada žinojau, kad jeigu dukrele tirėsiu, būtinai anksti ausytes pradursiu. O užaugusi jei nenorės, galės nenešioti.
Beje, nežinau nė vienos mergytės, kuri auskarų nenorėtų.

nesuprantu aš tų jūsų "vienpusių veiksmų"... Juk skylių paskui neužsiūsi. Štai aš šiuo metu didžiuojuosi nesubadytomis ausimis, ir neketinu jų badyt. Žinoma, kažkada labai norėjau, bet dabar jau nebe.
QUOTE(LavaLava @ 2007 10 19, 18:09)
nesuprantu aš tų jūsų "vienpusių veiksmų"... Juk skylių paskui neužsiūsi. Štai aš šiuo metu didžiuojuosi nesubadytomis ausimis, ir neketinu jų badyt. Žinoma, kažkada labai norėjau, bet dabar jau nebe.
O štai aš turiu laabai daug skylučiu , kuom esu labai patenkinta. Ir čia nereikia tuo didžiuotis ar ne - tiesiog patinka arba nepatinka

QUOTE(LĖTA @ 2007 10 23, 08:32)
O štai aš turiu laabai daug skylučiu , kuom esu labai patenkinta. Ir čia nereikia tuo didžiuotis ar ne - tiesiog patinka arba nepatinka 

na, gerai, kad TAU tai patinka. O jeigu (žinoma, nelinkiu to) dukrytei paskui nepatiks?
Manau, kad bet kada galės išsiverti, o skylutės ilgainiui užgyja.
O aš dar neduriu savo merginai ausyčių, nes galvoju, kad dar per maža
Nors daugelis aplinkinių ragina greičiau durti, ir auskariukus jau turime