Įkraunama...
Įkraunama...

Kada verti vaikams auskarus

QUOTE(linuoskytej @ 2007 08 22, 22:34)
Na, as tai esu net gi labai pries, kad auskarai yra veriami labai maziems vaikams. Juk tik budamas didesnis vaikas gali pasakyti ar tikrai ju nori, ar ne.

Mazi ar didesni vaikai visko nori ko neturi, tai manau nerasi tokio vaiko kuris pasakys kad nenori ax.gif Bent manoji tai irgi labai nori, bet as manau kad jos amzius auskarms netinkamas, daznai lies visiems girsis, uzketimai visoki gali but ir pan, paauks bus kokiu 8-9 metu tada ziuresim ax.gif
Atsakyti
Ispanijoj tikriausiai visos mergaitės su auskariukais,veria nuo kelių dienelių.Kiekvienoj vaistinėj praveria nemokamai,tik už auskariukus sumoki.Pati pasiūliau savo mergaitei,bet ji atsisakė.Kas lengvai gaunama-neįdomu.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2004 05 19, 16:01)
jei atvirai - nematau reikalo ir prasmes verti kudikiui auskarus. man negrazhu. o mergaite uzhaugus jei nores - pati prasidurs.

Sutinku drinks_cheers.gif Juk niekad nežinai, ar dukra užaugus ačiū pasakys, o skylių jau neužlopysi... Gal tada ir tatuiruotę padaryt lotuliukas.gif
Čia daugiau mada slavų ir Azijos šalyse. Dar buvau maža, kai ten visos mergytės būdavo su auskariukais... Atrodo, kaip bobos... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2007 08 21, 07:07)
drinks_cheers.gif 
Mano pussesere auskru kazkada uzsigeide. Jau sestoke ar dar vyresne - klasej mada buvo uzejus. Is pradziu mama ausim rupinosi, paskui paliko panelei paciai prisiziuret. Viena karta ji valesi ausis (nevalius nezinia kiek laiko) ir ziuri - segtuka pamete. Ciupt ciupt - kur? Lyg ir buvo ka tik. Ausy  blink.gif ! Pasiziurejo - visiskai oda uzauges, beveik nesimato  blink.gif  Kada, kaip tas atsitiko - neaisku. Bet ne vakar ir ne uzvakar tai jau faktas. Supanikavo taip, kad priverte mama i ligonine vaziuot, budinti chirurga kviesti, nes sekmadienis buvo. Baimes pilnos kelnes, jezaumarija kas tai ausiai bus.O chirurgas pasiziurejo ir sako: "ne jus pirmos  hah.gif  jau turejau kelis tokius atvejus" (mazam miestely). Na ka, kai ausi uzgyde, dure per nauja  lotuliukas.gif

Na bet vistiek prasivere, o juk galetu uzgydyt ausi ir palikt ramybej tuos auskarus smile.gif tuo labiau, kad jau tiek strioko turejo...
Atsakyti
maniške prasivere 6m, nei dziaugiuosi, nei gailiuosi, kad tokio amžiaus.
o va dabar jai 9 metai, tai pati kabliukus ausim nusiperka, iš vilnos spalvotos susivelia, pati pasidaro auskarus kokių nori...ir jai smagu ir man džiugu, kad kažkuo naudingu užsiima.
Atsakyti
O aš savo mažajai (8 mėn.) vakar pradūriau. Nebuvo baisiai, nei jai nei man, beveik neverkė, bet visi kas matė labai pasidžiaugė, sakė, kaip princesė atrodo. thumbup.gif Ir man labai gražu.
Nakti puikiai miegojom, savijauta dukrės gera, bus matyt kaip toliau.
beje, klaipedietėms patariu vesti i stuidlendą, į "Princesė Audronė" salona, liuksiška ten kosmetologė Irutė, tiek su lelium , tiek su mama puikiai bendrauja. Kaina - 25 Lt su auskariukais, kurių ten apsčiai pasirinkti. good.gif
Vis dėlto manau, kad tai kiekvienos mamos reikalas, durti ar ne. Kiek žmonių, tiek nuomonių. Ir nereikia savo teigiamos ar nuomonės piršti kitiems, ją reikia tik išsakyti. 2.gif
Atsakyti
QUOTE(LĖTA @ 2007 09 27, 10:05)
O aš savo mažajai (8 mėn.) vakar pradūriau. Nebuvo baisiai, nei jai nei man, beveik neverkė, bet visi kas matė labai pasidžiaugė, sakė, kaip princesė atrodo.  thumbup.gif  Ir man labai gražu.
Nakti puikiai miegojom, savijauta dukrės gera, bus matyt kaip toliau.
beje, klaipedietėms patariu vesti i stuidlendą, į "Princesė Audronė" salona, liuksiška ten kosmetologė Irutė, tiek su lelium , tiek su mama puikiai bendrauja. Kaina - 25 Lt su auskariukais, kurių ten apsčiai pasirinkti. good.gif
Vis dėlto manau, kad tai kiekvienos mamos reikalas, durti ar ne. Kiek žmonių, tiek nuomonių. Ir nereikia savo teigiamos ar nuomonės piršti kitiems, ją reikia tik išsakyti. 2.gif

va kaip ispuosei savo barbe
a kodel nepalauksu kada vaiaks pats gales savo nuomone pareiksti
Atsakyti
Visada žinojau, kad jeigu dukrele tirėsiu, būtinai anksti ausytes pradursiu. O užaugusi jei nenorės, galės nenešioti. smile.gif Beje, nežinau nė vienos mergytės, kuri auskarų nenorėtų.
Atsakyti
QUOTE(LĖTA @ 2007 10 01, 10:56)
Visada žinojau, kad jeigu dukrele tirėsiu, būtinai anksti ausytes pradursiu. O užaugusi jei nenorės, galės nenešioti.  smile.gif  Beje, nežinau nė vienos mergytės, kuri auskarų nenorėtų.

moteru tokia prigimtis. mums visada norisi puostis, o mazom mergaitem tuo labiau. man grazu auskariukai wub.gif
Atsakyti
noriu, noriu, vaje kaip grazu man thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi labai gražu... wub.gif
Mes praverėm ausis, tai dukrytė labai patenkinta savo auskariukais... kiek klausiu gal išimam, tai sako ne.
Nors kas atrodo normalu ir gražu vieniems, kitiems atrodo, kad kažkas baisaus...
na juk visų požiuriai skirtingi.. kaip sakoma vsiems neįtiksi... rolleyes.gif
Atsakyti
Banalu: kiekvienas savaip iš proto eina...
Mamytės!!! jeigu abejojate doh.gif - neabejokite!!! mirksiukas.gif Aš irgi abejojau. Vienur nedūrė, kitur apšaukė, dar kitur išdėjo į šuns dienas... umn.gif Nenusimimniau ir dukrės 8 mėn proga nuėjo ir "prakaliau". O gi tuoj 9 mėn ir jokių problemų thumbup.gif
JEIGU kLAIPEDIETĖM REIKS: STUDLENDE, KOSMETOLOGĖ IRUTE - SUPER clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LĖTA: 14 spalio 2007 - 19:33