Įkraunama...
Įkraunama...

Kada verti vaikams auskarus

QUOTE (ALMUKAS @ 2004 06 22, 20:15)
KADA VERTI AUSKARIUKUS

Savo dukrytei iveriau auskariukus kai tik nukrito bambute, dvieju savaiciu. 2.gif Gyvenu Ispanijoje ir cia visoms naujagimemes veriami auskariukai. Akuseris sako, kad kuo anksciau, tuo geriau... pasitaiko, kad net gimdymo namuose veriami katik gimusioms mergytems, zinoma mamu prasymu. Pradziai ivereme gydomuosius, o po savaites pakeiciau auksiniais. thumbup.gif
Atsakyti
Cia jusu prisiskaiciau blink.gif g.gif dabar ir man noras uzejo savo 2.gif auskariukus iverti rolleyes.gif bet net nezinau g.gif kazkaip gaila sad.gif O ar jie nekliuva mazyliam,netrugdo?Baisu kad ausyciu neissiplestu blink.gif O kokius reik verti auskariukus tokiem 2.gif
Atsakyti
QUOTE (Jomke @ 2004 07 15, 10:49)
Cia jusu prisiskaiciau blink.gif g.gif dabar ir man noras uzejo savo 2.gif auskariukus iverti rolleyes.gif bet net nezinau g.gif kazkaip gaila sad.gif O ar jie nekliuva mazyliam,netrugdo?Baisu kad ausyciu neissiplestu blink.gif O kokius reik verti auskariukus tokiem 2.gif

auskariukai turi buti mazuciai ir trumpi, tada jie nekliuna ir netrugdo. buna specialus vaikam, su figurelem. bet pradziai geriausia verti gydomuosius, jie nereikalauja tokios prieziuros kaip auksiniai, o kai uzgyja ausytes, pakeiti auksiniais.
Atsakyti
Oj,man irgi labai miela ziureti i mazas grazuolytes jau su auskariukais. wub.gif Norejau ir as savajai mazai verti,bet taip jau isejo,kad net nepastebejau kaip paaugo ir budama3metuku pati nusprende,kad nori auskariuku.Ejom i salona,labai fainai nukalbino mano panelyte,sukele plaukucius su sage,leido issirinkti auskariukus,aisku gydomuosius,pasodino prie didelio grazaus veidrodzio,pazymejo taskelius,atsiklause mamytes,ar lygiai,ar tiesiai ir...net nesuprato,kad isove auskariukus.. cool.gif Paskui ejo namo per miesta ir kepures nenorejo detis wink.gif tipo,kad visi matytu laugh.gif kaip graziai blizga jos auskariukai biggrin.gif
Atsakyti
Parekomenduokit kur Kaune 2.gif nuvezt kad pradurtu auseles g.gif ?
Atsakyti
Taigi parekomenduokit kur 2.gif galima pradurti auseles,ir kiek tai mazdaug kainuoja?
Atsakyti
NU VA PANAS TIK PUOSET, O KA DARYTI TOMS KAS TIK BERNUS AUGINA.... g.gif laugh.gif

BET JEI RIMTAI TAI MAN LABAI GRAZU... wub.gif
Atsakyti
QUOTE (ENIGMA @ 2004 07 16, 14:15)
NU VA PANAS TIK PUOSET, O KA DARYTI TOMS KAS TIK BERNUS AUGINA.... g.gif laugh.gif

BET JEI RIMTAI TAI MAN LABAI GRAZU... wub.gif

nespesi pastebet, kai bernai uzhaugs ir auskarus isvers laugh.gif laugh.gif laugh.gif

o jei atvirai - man be ryshio kudikiai ir mazhi vaikai su auskarais... uzhaugs, uzhsimanys patys - prashom... o kudikius badyt, kad mamai grazhu butu - nu be ryshio....
Atsakyti
Aš palauksiu,kol manoji pati užsimanys. Tikrai nedarkysiu jai ausų. Norės įsivers nors ir į pilvą,bet tai bus jos pačios pasirinkimas.

Pagalvokite : labai norėtumėte jeigu už juųs didesnis nusprestų,kad jums gražu turėti porą lyšnų skylių? smile.gif
Atsakyti
Kiekvienas turi savo nuomone ir poziuri wink.gif O jei nenores tai juk uzsiauginti galima,juk nera cia tokia tragedija smile.gif O as va pvz.kad jau ir didele 2.gif mano butu ir pareikstu kad nori i pilva blink.gif tai tikrai nono.gif
Atsakyti

As visom keturiom uz auskariukus thumbup.gif thumbup.gif

JOMKE ko nepasigiri,a? g.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilte: 01 rugpjūčio 2004 - 09:44
QUOTE (Smilte @ 2004 08 01, 10:44)

As visom keturiom uz auskariukus thumbup.gif thumbup.gif

JOMKE ko nepasigiri,a? g.gif biggrin.gif biggrin.gif

rolleyes.gif na gerai jau gerai pasigyrsiu tongue.gif
Mano 2.gif jau su auskariukais thumbup.gif atrodo wub.gif ir labai sauniai gyja,nepuliuoja visai.
Atsakyti