QUOTE (ALMUKAS @ 2004 06 22, 20:15) |
KADA VERTI AUSKARIUKUS |
Savo dukrytei iveriau auskariukus kai tik nukrito bambute, dvieju savaiciu.

Cia jusu prisiskaiciau
dabar ir man noras uzejo savo
auskariukus iverti
bet net nezinau
kazkaip gaila
O ar jie nekliuva mazyliam,netrugdo?Baisu kad ausyciu neissiplestu
O kokius reik verti auskariukus tokiem

QUOTE (Jomke @ 2004 07 15, 10:49) |
Cia jusu prisiskaiciau ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
auskariukai turi buti mazuciai ir trumpi, tada jie nekliuna ir netrugdo. buna specialus vaikam, su figurelem. bet pradziai geriausia verti gydomuosius, jie nereikalauja tokios prieziuros kaip auksiniai, o kai uzgyja ausytes, pakeiti auksiniais.
Oj,man irgi labai miela ziureti i mazas grazuolytes jau su auskariukais.
Norejau ir as savajai mazai verti,bet taip jau isejo,kad net nepastebejau kaip paaugo ir budama3metuku pati nusprende,kad nori auskariuku.Ejom i salona,labai fainai nukalbino mano panelyte,sukele plaukucius su sage,leido issirinkti auskariukus,aisku gydomuosius,pasodino prie didelio grazaus veidrodzio,pazymejo taskelius,atsiklause mamytes,ar lygiai,ar tiesiai ir...net nesuprato,kad isove auskariukus..
Paskui ejo namo per miesta ir kepures nenorejo detis
tipo,kad visi matytu
kaip graziai blizga jos auskariukai

Parekomenduokit kur Kaune
nuvezt kad pradurtu auseles
?

Taigi parekomenduokit kur
galima pradurti auseles,ir kiek tai mazdaug kainuoja?

NU VA PANAS TIK PUOSET, O KA DARYTI TOMS KAS TIK BERNUS AUGINA....
BET JEI RIMTAI TAI MAN LABAI GRAZU...

BET JEI RIMTAI TAI MAN LABAI GRAZU...

QUOTE (ENIGMA @ 2004 07 16, 14:15) |
NU VA PANAS TIK PUOSET, O KA DARYTI TOMS KAS TIK BERNUS AUGINA.... ![]() ![]() BET JEI RIMTAI TAI MAN LABAI GRAZU... ![]() |
nespesi pastebet, kai bernai uzhaugs ir auskarus isvers

o jei atvirai - man be ryshio kudikiai ir mazhi vaikai su auskarais... uzhaugs, uzhsimanys patys - prashom... o kudikius badyt, kad mamai grazhu butu - nu be ryshio....
Aš palauksiu,kol manoji pati užsimanys. Tikrai nedarkysiu jai ausų. Norės įsivers nors ir į pilvą,bet tai bus jos pačios pasirinkimas.
Pagalvokite : labai norėtumėte jeigu už juųs didesnis nusprestų,kad jums gražu turėti porą lyšnų skylių?
Pagalvokite : labai norėtumėte jeigu už juųs didesnis nusprestų,kad jums gražu turėti porą lyšnų skylių?

Kiekvienas turi savo nuomone ir poziuri
O jei nenores tai juk uzsiauginti galima,juk nera cia tokia tragedija
O as va pvz.kad jau ir didele
mano butu ir pareikstu kad nori i pilva
tai tikrai

As visom keturiom uz auskariukus

JOMKE ko nepasigiri,a?

QUOTE (Smilte @ 2004 08 01, 10:44) |
As visom keturiom uz auskariukus ![]() ![]() JOMKE ko nepasigiri,a? ![]() ![]() ![]() |

Mano