ka manot apie olympus c760? ar atminties kortos buna tik fotiko modeliui ar tik firmai konkreciai ar yra universalu?man idomu xD
QUOTE(agniux911 @ 2007 01 22, 09:54)
ka manot apie olympus c760? ar atminties kortos buna tik fotiko modeliui ar tik firmai konkreciai ar yra universalu?man idomu xD
manau nera skirtumo kokia korteles firma,
zinoma reikia pasiskaityti atsiliepimus, ir pirkti patikimesne, labai visi giria SANDISK, tik nzn ar jie xD kortas gamina...
p.s. cia Baubazz:)
O nuo ko priklauso,kokie parodymai turi buti perkant fotika,kad fotografuojant greit galetum daryt kadrus...?nezinau supratot ar nea ka norejau paklaust
QUOTE(Sandriuks @ 2007 01 22, 14:15)
O nuo ko priklauso,kokie parodymai turi buti perkant fotika,kad fotografuojant greit galetum daryt kadrus...?nezinau supratot ar nea ka norejau paklaust
Sandriuks, cia tu turi omeny, kad galetum judancius vaikus fotkinti?
Papildyta:
babauziuks, idomi ideja su tom kaukolem, tik galetu tada geriau but juodai balta, nei melyna, bet cia tik mano nuomone
QUOTE(rimulka @ 2007 01 22, 13:25)
Papildyta:
babauziuks, idomi ideja su tom kaukolem, tik galetu tada geriau but juodai balta, nei melyna, bet cia tik mano nuomone
Papildyta:
Nu jo kazkas tokio,na zinai buna koks geras kadras,bet kol mano muiline sureaguoja
QUOTE(_agnute_ @ 2007 01 22, 13:11)
manau nera skirtumo kokia korteles firma,
zinoma reikia pasiskaityti atsiliepimus, ir pirkti patikimesne, labai visi giria SANDISK, tik nzn ar jie xD kortas gamina...
o kaip del to modelio? ner jokiu komentaru is nusimananciuju?
QUOTE(rimulka @ 2007 01 22, 14:25)
Papildyta:
Papildyta:
Ačiū už idėją, reikės pabandyti padaryti nuotraukas juodai baltas . Pati kažkaip nesusigalvojau .
QUOTE(agniux911 @ 2007 01 22, 09:54)
Siaip bent as kiek zinau, tai priklauso nuo fotiko... Vieni priema tik tas vadinamasias sd, kiti kitokias... Pvz.: canon fotikai, kiek zinau priima tik kazkokias kitas, nelabai pamenu pavadinimo... Siaip, kiek as zinau, dauguma fotoaparatu priima sd, bet perkant reik ziureti...
QUOTE(wyshnia @ 2007 01 22, 01:34)
na mes bandem 70 - 200mm zoomus su IS ir be (ta nuotrauka fotografuota su IS). visgi nusipirkom be IS, nes moketi +£800 negalejom sau leisti. dar tas objektyvas su IS ir greitesnis buvo (man atrodo lietuviskai sakoma sviesesnis ).
Zinoma, jei pinigeliu piniginej yra, tai tas 70-200mm f/2.8 su IS liuksinis objektyvas.
Dabar jau yra isleistas ir toks kaip musu f/4 su IS, tai manau, jei reiktu pirkt is naujo, rinktumemes su IS, visgi tas objektyvas sveria apie 600g ir esant ilgesniam islaikymui IS pagelbetu
...nu ir primaliau... bet tikiuosi suprasi
Zinoma, jei pinigeliu piniginej yra, tai tas 70-200mm f/2.8 su IS liuksinis objektyvas.
Dabar jau yra isleistas ir toks kaip musu f/4 su IS, tai manau, jei reiktu pirkt is naujo, rinktumemes su IS, visgi tas objektyvas sveria apie 600g ir esant ilgesniam islaikymui IS pagelbetu
...nu ir primaliau... bet tikiuosi suprasi
Supratau supratau Tie 70-200mm f/2.8 objektyvai labai geri, bent kiek atsiliepinu skaiciau... bet kainele ne visiems prieinama
O gal kas nors turit 17-40mm wide angle lens??? Atrodo geras daikciukas, ipatingai lauke fotografuoti. Bet irgi brangus
Ir dar klausimukas nusimanantiems apie objektyvus As turejau seniau(pries 10 metu) 35mm Canon fotika ir dabar vis panaudoju, karts nuo karto, objektyva nuo to fotiko...35-80mm. Kazkas uzsimine man, kad uzdejus ta objektyva ant skaitmeninio fotiko jis pritraukia daugiau nei 80mm. Kaip zinoti i koki jis pavirsta?? Nu tikiuosi aiskiai parasiau
Ir dar...nesibaigia klausimai pas mane Gal anksciau buvo kalbeta apie RAW fotografavima? Vakar pabandziau, o ka su jomis toliau daryti ir nezinau Man RAW nuotrauku su mano Adobe Photoshop Elements neatidaro
QUOTE(californiagirl @ 2007 01 22, 18:06)
O gal kas nors turit 17-40mm wide angle lens??? Atrodo geras daikciukas, ipatingai lauke fotografuoti. Bet irgi brangus
Ir dar klausimukas nusimanantiems apie objektyvus As turejau seniau(pries 10 metu) 35mm Canon fotika ir dabar vis panaudoju, karts nuo karto, objektyva nuo to fotiko...35-80mm. Kazkas uzsimine man, kad uzdejus ta objektyva ant skaitmeninio fotiko jis pritraukia daugiau nei 80mm. Kaip zinoti i koki jis pavirsta?? Nu tikiuosi aiskiai parasiau
Ir dar...nesibaigia klausimai pas mane Gal anksciau buvo kalbeta apie RAW fotografavima? Vakar pabandziau, o ka su jomis toliau daryti ir nezinau Man RAW nuotrauku su mano Adobe Photoshop Elements neatidaro
turim ir 17-40mm neblogas objektyvas. tik fotografuojant ties krastais nusukus ant 17 ar 40 truputi suprasteja nuotraukos kokybe
jei gerai pamenu, 80mm ant skaitmeninio atitinka 120mm
mes naudojam Adobe Bridge programa ir verciam RAW faila i kitus formatus. bet su fotoaparatu taip pat turejo buti CD, ir ten berods Camera RAW programele RAW failamsskaityti
QUOTE(Mergina_ @ 2007 01 22, 16:55)
Siaip bent as kiek zinau, tai priklauso nuo fotiko... Vieni priema tik tas vadinamasias sd, kiti kitokias... Pvz.: canon fotikai, kiek zinau priima tik kazkokias kitas, nelabai pamenu pavadinimo... Siaip, kiek as zinau, dauguma fotoaparatu priima sd, bet perkant reik ziureti...
as supratau kad klausimas kokia xD kortele rinktis. ta prasme kokios firmos.
cia ir vaikui aisku kad vietoj masinos rato neuzdesi triratuko rata...
http://www.sergita.l...p?categoryID=12
dar klausimelis, gal aks zinote ar kaune kurnors valo matricas???
skambinau i vilbra tai jie veza i vln ir gali uztrukti 2 savaites. kaina nuo 30iki 90lt priklausomai nuo purvinumo.
gal fotolama zinos kanors?
o gal kasnors pats vales???
skambinau i vilbra tai jie veza i vln ir gali uztrukti 2 savaites. kaina nuo 30iki 90lt priklausomai nuo purvinumo.
gal fotolama zinos kanors?
o gal kasnors pats vales???