Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (5 dalis)

QUOTE(rimulka @ 2007 02 14, 17:59)
taip kad laukiu jusu komentaru

man ta pilka per pilka ir ji tokia pati - niekas neissiskiria, nei fonas, nei veiduko spalva - net akytes panasiai pilkos g.gif man noretusi daugiau pilkos spalvos atspalviu g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 02 14, 18:28)
man ta pilka per pilka ir ji tokia pati - niekas neissiskiria, nei fonas, nei veiduko spalva - net akytes panasiai pilkos g.gif man noretusi daugiau pilkos spalvos atspalviu g.gif

nu man ta pilka irgi nepatinka, bandziau pasviesint veiduka, bet nezinau, man tada veidukas toks plokscias pasidaro, o akytes, tai naturalias palikau, jos rudos ax.gif

va cia pasviesinta, matai as is nelabai geros nuotraukos noriu kazka padaryti, bet turbut nieko ir nesigaus man
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimulka @ 2007 02 14, 18:35)
nu man ta pilka irgi nepatinka, bandziau pasviesint veiduka, bet nezinau, man tada veidukas toks plokscias pasidaro, o akytes, tai naturalias palikau, jos rudos  ax.gif

va cia pasviesinta, matai as is nelabai geros nuotraukos noriu kazka padaryti, bet turbut nieko ir nesigaus man
user posted image

nesupyk bet man i blyna su akim panasu. cia matyt sviesa per smarkiai i veida "dejo"
Papildyta:
QUOTE(Bilekas @ 2007 02 14, 12:21)
Prasom, nera uz ka. Biletik padetu smile.gif

O su stiklais neskubek, savaitgali isbandysiu koks geriausiai tinka, tada ir lauzk savo vyra  friends.gif

Gal kas netycia turit kokiu patarimu, kaip medziagas fonui pritvirtinti prie sienos?  Kazkaip ant sofos nesinori kabineti  g.gif

snd buvau studijoje pafotkyti ir sumaciau kad galbut vasara ir man reiks pasidaryti:)))
pamasciau kad prie lubu galima prisukti karnizo begeli, o ant jo medziaga kabinti...

bet tu auksinis vyras, pasto dezutes taisai, kranus plauni...
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 02 14, 20:10)
bet tu auksinis vyras, pasto dezutes taisai, kranus plauni...

lotuliukas.gif paprashyk, gal ir tau sumeistraus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendrytė: 14 vasario 2007 - 20:24
Rimulka, man irgi per pilka viskas, ir dar kompozicija nelabai... g.gif per daug jau dukrytes veidukas i remus ispaustas unsure.gif Noretusi, kad matytusi ir smakriukas visas, ir tas nukirstas antakis ir zandukas...Zinau, kad as pati megstu pakausius "nukapoti", bet sioje nuotraukoje jau ir man per daug...
Atsakyti
Na, atiduodu Jusu kritikai savo mazylio pedutes ax.gif
user posted image
Atsakyti
aciu viesiems uz komentarus, tikrai nepysktu uz kritika, nes zinau pati, kad ne kas gavos ax.gif isvis isimsiu ja is eterio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 02 14, 20:50)
Na, atiduodu Jusu kritikai savo mazylio pedutes ax.gif
user posted image

cooooooooooooooooooooooooool nice ir t.t.
tarp peduciu kazkokie taskai kliuna siek tiek, ten gal patalyne....
p.s. su kuo fotografuoji????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 14 vasario 2007 - 22:48
keliames i nauja tema.

http://www.supermama...=0#entry7999386
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 02 14, 23:47)
cooooooooooooooooooooooooool nice ir t.t.
tarp peduciu kazkokie taskai kliuna siek tiek, ten gal patalyne....
p.s. su kuo fotografuoji????

ten vaiko body blush2.gif
fotografuoju su skaitmeniniu sony bigsmile.gif
kaip smagu kai taip paraso rolleyes.gif aciukas cool.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti