QUOTE(Bilekas @ 2007 01 19, 14:37)
MERGINA, normalesniuose aparatuose paprastai tokiais atvejais didinamas jautrumas. Bet as irgi turiu FZ-30 ir zinau, kad jo silpniausia vieta yra triuksmai prie didesnio jautrumo nei ISO100. ISO200 gal ir buvo galima pabandyti.
Siaip kas man labai patiko tai spalvos. Kokybe tokia, kokia gavosi, o su kompozicija reikejo dar siek tiek pasistengti
antroje nuotraukoje iki puses nukirstos zmoniu galvos. Paskutineje per daug laisvo ploto desineje, o kaireje per daug viskas sugrusta, kad butu galima kazka is to isspausti. Gal is trecios nuotraukos nucropinus kontrabosista kazkas idomesnio gautusi?
Siaip kas man labai patiko tai spalvos. Kokybe tokia, kokia gavosi, o su kompozicija reikejo dar siek tiek pasistengti
antroje nuotraukoje iki puses nukirstos zmoniu galvos. Paskutineje per daug laisvo ploto desineje, o kaireje per daug viskas sugrusta, kad butu galima kazka is to isspausti. Gal is trecios nuotraukos nucropinus kontrabosista kazkas idomesnio gautusi?
Su kotrobosistu dar yra keli kadrai, paziuresiu namie, o su kompozicija kazka isspausti nelabai ir ejo... nes ir taip jau zmones i mane ziurejo, kad as vis su tuo fotiku... Visus garsus isjungiau, kad nieko nesigirdetu, kaip fotkinu... Ir siaip cia pirmas mano bandymas tokioje vietoje....
Del paskutines, tai sutinku, kad reik ja gerokai apkarpyti Labai aciu uz kritika
Gero vakaro, nes as jau manu namo