Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (5 dalis)

QUOTE(Bilekas @ 2007 01 19, 14:37)
MERGINA, normalesniuose aparatuose paprastai tokiais atvejais didinamas jautrumas. Bet as irgi turiu FZ-30 ir zinau, kad jo silpniausia vieta yra triuksmai prie didesnio jautrumo nei ISO100. ISO200 gal ir buvo galima pabandyti.
Siaip kas man labai patiko tai spalvos. Kokybe tokia, kokia gavosi, o su kompozicija reikejo dar siek tiek pasistengti smile.gif
antroje nuotraukoje iki puses nukirstos zmoniu galvos. Paskutineje per daug laisvo ploto desineje, o kaireje per daug viskas sugrusta, kad butu galima kazka is to isspausti. Gal is trecios nuotraukos nucropinus kontrabosista kazkas idomesnio gautusi?

Su kotrobosistu dar yra keli kadrai, paziuresiu namie, o su kompozicija kazka isspausti nelabai ir ejo... schmoll.gif nes ir taip jau zmones i mane ziurejo, kad as vis su tuo fotiku... ax.gif Visus garsus isjungiau, kad nieko nesigirdetu, kaip fotkinu... smile.gif Ir siaip cia pirmas mano bandymas tokioje vietoje.... ax.gif
Del paskutines, tai sutinku, kad reik ja gerokai apkarpyti smile.gif Labai aciu uz kritika smile.gif

Gero vakaro, nes as jau manu namo smile.gif
Atsakyti
aciu ciburaskai uz nauja temele thumbup.gif
fotolamai uz labai informatyvu ''straipsi'' thumbup.gif

nuotraukyciu ideta rolleyes.gif
visi portretai grazus, bet labai patiko californiagirl vyresnelio portretas smile.gif
is slapiu nuotrauku - Nendrytes pirmasis lasiukas patiko smile.gif
reiks ir man lasiukus pabandyt pagauti, nes niekad nebandziau g.gif
rimulka - pauksciu nuotrauka labai faina. tokia didele, ant sienos, kaip langas atrodis biggrin.gif

idesiu ir savo nuotraukyte ne i tema (nes nei slapia, nei portretas tongue.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 01 19, 21:24)
idesiu ir savo nuotraukyte ne i tema (nes nei slapia, nei portretas tongue.gif )

user posted image

Galima ir aš įkišiu savo trigrašį ax.gif Man tai šita nuotraukėlė labai wub.gif Ar čia tikros spalvos, ar spalvinai g.gif Niu labai thumbup.gif man šita kompozicija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 19 sausio 2007 - 21:42
Wyshnia, nu nesimato tavo paskutiniosios schmoll.gif

Atsakyti
Na pakarpiau as siek tiek tas nuotraukas smile.gif

dar karta dedu jusu teismui blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Gal dabar geriau? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergina_: 19 sausio 2007 - 22:27
QUOTE(Nendrytė @ 2007 01 19, 22:14)
Wyshnia, nu nesimato tavo paskutiniosios schmoll.gif

matos matos thumbup.gif

Nendryte, pabandyk ant nuotraukos properties - adresą nusikopijuok į interneto adreso eilute, turėtum pamatyt, nes tikrai verta pažiūrėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau rodo thumbup.gif labai faina... wub.gif chia su ph padailintos spalvos? rolleyes.gif

Mergina, vistiek man antroji labiausiai patinka, vien del kontrobosisto zhvilgsnio. flirt.gif o ir ta brendzhiuko spalva vezha thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrytė @ 2007 01 19, 22:45)
Jau rodo thumbup.gif labai faina... wub.gif chia su ph padailintos spalvos? rolleyes.gif

Mergina, vistiek man antroji labiausiai patinka, vien del kontrobosisto zhvilgsnio. flirt.gif o ir ta brendzhiuko spalva vezha thumbup.gif

man ir thumbup.gif Toks jausmas, kad jis man ten pozavo lotuliukas.gif Nes as pasedziu ramiai pasiklausau ir vel fotografuoju, o dar kai tik fokusavau, jis ziurejo tiesiai i mane, bent man taip pasirode biggrin.gif
Atsakyti
jo, labai jau to vaikino zvilgsnis selmiskas biggrin.gif
man ir is visu antra nuotrauka labiausiai patinka g.gif

o ta manoji, tai fotkinta pries metus, mes tada ruosemes zoomini objektyva pirkt ir galvojom koki. tai issinuomojom kelis ir lyginom. spalvikes truputi pasodrintos su PS. bet jau fotografuodama zinojau, kad taip darysiu smile.gif
Atsakyti
Mergina, tikrai zvilgsnis pas vaikina rolleyes.gif O siveliura tai viens prie vieno, kaip maniskio hihihi.gif Man irgi antra labiausiai patinka thumbup.gif

Wysnia, tavo nuotraukyte, tai tikrai tik i remus ir ant sienos thumbup.gif Labai labai thumbup.gif Ir koki zooomini objektyva galu gale issirinkot? As mastau mastau, bet kol kas dar nesumasciau koki...

O as buvau nustebusi, kad mano slapios nuotraukos patiko bigsmile.gif Gal ne taip jau baisiai prisviles tas pirmas blynas rolleyes.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 01 19, 23:26)
O siveliura tai viens prie vieno, kaip maniskio hihihi.gif

ale ot liuks shukuosena lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
Kazhko nesimiega ax.gif ta proga ikelsiu keleta praejusio rudens fotkiu rolleyes.gif nieko ypatingo, tiesiog shiaip pleshkinau i kaire ir i deshine cool.gif

user posted image

gal avietes?
user posted image

kazhkaip fainai zhiurejosi spalvos..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendrytė: 19 sausio 2007 - 23:41
Buvau ikeles keleta nuotrauku, bet niekas nekomentavo, matyt neatitrauke akies smile.gif

idedu dar pora is macro serijos
user posted image
user posted image

kai pamiegosiu ir islaikysiu egzamina tai gal dar kanors idesiu:)))

P.S. Nuotraukos netvarkytos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 20 sausio 2007 - 01:29