Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (5 dalis)

QUOTE(rimulka @ 2007 02 09, 17:41)
sveikuciai, kur visi dinge?

Californiagirl, man pedutes labai grazu  wub.gif

cia ne mano vaikutis, bet as fotografavau, lauksiu komentaru, pagaliau be blico kazka padariau  ax.gif
user posted image

++ neblogai ziurisi, kompozicija irgi patinka
- truksta ryskumo, apsvietima gal siek tiek reikejo daugiau is priekio. tas seselis aplink burna biski kliuna...(bet cia gaudyt reikia)

jei viskas gerai rytoj eisiu i foto studija pasizaisti. gal kasnors idomaus gausis.
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 02 09, 20:16)
++ neblogai ziurisi, kompozicija irgi patinka
- truksta ryskumo, apsvietima gal siek tiek reikejo daugiau is priekio. tas seselis aplink burna biski kliuna...(bet cia gaudyt reikia)

rimulka, man nuotraukyte patinka smile.gif Ir butent sitoj nuotraukoj, man nekliuva, kad ji nera ryski, nera gerai sufokusuota, o tas svelnus paplaukimas visai tinka (jei nutu ne juodai balta, manau nesiziuretu)
Atsakyti
Faina foto, momentas pagautas thumbup.gif tik man ryshkumo norisi taip pat. mirksiukas.gif
Atsakyti
Is pradziu man norejosi ryskumo, bent tos akytes, kuri pirma, bet po to isiziurejus - visai neblogai ir neryski thumbup.gif
Kompozicija ir gi man patiko.
Atsakyti
aciukas visiems, kas pakomentavo ir labai smagu kad patiko ax.gif

siaip man tas susiliejimas nelabai trukdo, kazkaip taip as ta nuotrauka ir isivaizdavau pries fotkindama ax.gif

Baubazz, lauksim nuotrauku is studijos thumbup.gif

kad mane kas leistu studijoj pasipraktikuot bigsmile.gif
Atsakyti
Ziuriu, cia kazkaip tyliai sedite pastaruoju metu. Gal fotografuojate? biggrin.gif

Rimulka, man patinka smile.gif Siek tiek kliuna, kad antra akyte nepateko i ryskumo zona ir yra seselyje. Bet tikrai mielai ziurisi.

Is kur tas grudetumas kaireje puseje? Koki jautruma buvai nustaciusi? O gal ne su veidrodiniu aparatu fotografavai? g.gif

Tu is karto fotografavai juodai balta ar tik paskui tokia padarei? Jeigu darei spalvota, turiu viena pasiulyma... Pabandyk akims grazinti naturalia spalva. Kartais tokios nuotraukos labai ispudingai ziurisi.
Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 02 10, 16:27)
Pabandyk akims grazinti naturalia spalva. Kartais tokios nuotraukos labai ispudingai ziurisi.

Kaip suprasti?
Atsakyti
QUOTE(rimulka @ 2007 02 10, 13:10)
Baubazz, lauksim nuotrauku is studijos  thumbup.gif

kad taip ir nenuejau, mano pagrindinis modelis negalejo.... kita karta eisiu...
p.s. cia Baubazz buvo:)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _agnute_: 10 vasario 2007 - 18:30
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 02 10, 18:40)
Kaip suprasti?

Tai kai tik akys spalvotos, o visa likusi nuotrauka juodai balta.
Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 02 11, 03:56)
Tai kai tik akys spalvotos, o visa likusi nuotrauka juodai balta.

aaa, nu tikrai idomiai butu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 11 vasario 2007 - 09:29
Bilekas mano mazgio leteneliu nuotraukos nepakomentavo...tai dabar 2 variantai-
1.tokia gera, kad nera prie ko prisikabinti biggrin.gif (nors nelabai tikiu cool.gif )
2.visiskai be rysio- neverta net komentuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 11 vasario 2007 - 09:30
QUOTE(_agnute_ @ 2007 02 10, 18:09)
kad taip ir nenuejau, mano pagrindinis modelis negalejo.... kita karta eisiu...
p.s. cia Baubazz buvo:)))

niu va... tai jei pagrindinio modelio nėra, visada pats fotografs modeliu gali pabūt ax.gif aišku, sudėtinga tuomet jau gaunasi, bet vistiek kažkas gaunasi bigsmile.gif
Atsakyti