Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (5 dalis)

Mano mylimi fotgrafavimo objektai wub.gif Tik tiek, kad dazniausiai sunku juos taip pagauti ax.gif Pedukai...
user posted image

Laukiu kritikos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 02 07, 17:34)
Mano mylimi fotgrafavimo objektai wub.gif  Tik tiek, kad dazniausiai sunku juos taip pagauti ax.gif Pedukai...

gal vos vos is virsaus nuimciau, bet siaip man labai labai wub.gif ir apsvietimas man liuks (nors as ne eksperte biggrin.gif ), ziuresim, ka kiti pasakys g.gif
o savo zuikio peduciu as niekaip nepagaunu...
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 02 07, 17:44)
gal vos vos is virsaus nuimciau, bet siaip man labai labai wub.gif ir apsvietimas man liuks (nors as ne eksperte biggrin.gif ), ziuresim, ka kiti pasakys g.gif
o savo zuikio peduciu as niekaip nepagaunu...

Na as noriu islaikyti standartine nuotraukos ismiera, todel imant nuo virsaus imsis ir nuo kurio nors sono, ko as nebenoriu daryti ax.gif Jau karpyta truputi yra mirksiukas.gif
O taviskis turbut makaluoja kojytem labai, kad nepagauni biggrin.gif Gaudyk, kai miega wub.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 02 07, 17:52)
Na as noriu islaikyti standartine nuotraukos ismiera

O kodel tu nori islaikyt standartini dydi?
Atsakyti
NA, darant nuotraukas tuomet nelieka baltu plotu, kadangi popierius buna standartiniu ishmatavimu. wink.gif
O ar photoshopas neturi tokios f-jos, kuri neleistu karpant nukirpti per daug? g.gif
Atsakyti
Skaitmenine nuotrauka ar taip ar taip yra siauresne. tarkim jei standartine buna 10x15, tai skaitmena 10x13 - ir tokias tikrai daro nuotraukas.
O be to visada galima pasidaryt didesne ir apkirpt baltus sonus.
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 02 08, 11:10)
Skaitmenine nuotrauka ar taip ar taip yra siauresne. tarkim jei standartine buna 10x15, tai skaitmena 10x13 - ir tokias tikrai daro nuotraukas.

paskutini karta kai dariau fotkes, tai kokie 70% buvo baltais krashtais wacko.gif ...atsibodo karpyti, be to, vistiek nenukerpu taip tiesiai, kaip noretusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrytė @ 2007 02 08, 11:15)
paskutini karta kai dariau fotkes, tai kokie 70% buvo baltais krashtais wacko.gif ...atsibodo karpyti, be to, vistiek nenukerpu taip tiesiai, kaip noretusi doh.gif

As turiu pjaustykle tam reikalui. Super.
Bet mano nuomone, kad yra svarbiau "gera" nuotrauka, nei padaryta be baltu krastu, bet "neisbaigta"
Cia tik mano nuomone. Ir as taip darau ir saves neapriboju krastinemis.
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 02 08, 20:10)

Tu tik dalinai teisi. Dauguma skaitmeninių fotoaparatų daro nuotraukas su kraštinių santikiu 4:3. Tačiau beveik visi skaitmeniniai veidrodiniai fotoaparatai (išskyrus Olympus ir Panasonic) daro klasikinio kraštinių santykio 3:2 nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 02 08, 11:21)
Bet mano nuomone, kad yra svarbiau "gera" nuotrauka, nei padaryta be baltu krastu, bet "neisbaigta"

Na taip smile.gif Bet man, butent sioje nuotraukoje nebesinori nuimti nuo krastu, o jei nukirpsiu tik virsu- formatas bus nei sioks, nei toks...Man patinka arba standartine, arba kvadratine, arba ilga siaura peizazams...O tokia" nei siokia, nei tokia" forma- kur as paskui ja kisiu? Remeliai parsiduoda irgi daugiau standartiniu ismieru...na nebent i albuma, bet man nesiziuri "nenormalus" ismatavimai g.gif

Nendryte, as jau karpiau ta nuotrauka su funkcija kur pasirenki forma mirksiukas.gif

Atsakyti
Kur dingo fotomanai g.gif
Atsakyti
sveikuciai, kur visi dinge?

Californiagirl, man pedutes labai grazu wub.gif

cia ne mano vaikutis, bet as fotografavau, lauksiu komentaru, pagaliau be blico kazka padariau ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulka: 09 vasario 2007 - 17:42