Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (5 dalis)

QUOTE(Bilekas @ 2007 02 07, 12:18)
ajas,  super nuotrauka  thumbup.gif ... tokia jauki  rolleyes.gif
Matosi tobulejam, tuoj nebus prie ko prisikabinti  lotuliukas.gif

Aciu aciu aciuks.gif

Bet laukiu ir kitu komentaru, gal kiti ras prie ko prisikabinti rolleyes.gif
Atsakyti
ajas man ir gi labai grazu thumbup.gif
Gal sakyciau man kiek truksta kontrastingumo tarp fono ir pacios varpos. Bet jei ziuret atskirai i fona, labai svelnus ir mielas.
Na si nuotrauka man nelabai ka pasako.
Ka tu norejai pasakyt sia nuotrauka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 07 vasario 2007 - 11:46
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 02 07, 10:36)
Ka tu norejai pasakyt sia nuotrauka?

kartais nieko sakyti nereikia, tiesiog žiūri ir gera wub.gif viskas tuom pasakyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(megana @ 2007 02 07, 12:20)
kartais nieko sakyti nereikia, tiesiog žiūri ir gera  wub.gif  viskas tuom pasakyta  smile.gif

Nuotrauka turi "kalbeti". Jei nuotrauka tau nieko nesako, tuomet ji nera meniska.
Savaime graziu nuotrauku nebuna.
Cia mano nuomone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 07 vasario 2007 - 12:23
sveiki

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 02 07, 12:22)
Nuotrauka turi "kalbeti". Jei nuotrauka tau nieko nesako, tuomet ji nera meniska.
Cia mano nuomone.

nu gal kaip kam smile.gif

man pavyzdziui ta nuotrauka panasu i jura, toks nusiraminimas, ka Ajas mate fotografuodama nezinau biggrin.gif

o cia jums is macro serijos, nu man cia turputi i vabala panasu gavos biggrin.gif

user posted image

o cia istikruju kas yra, nudziuves ziedelis
user posted image
Atsakyti
ajas, man tavo nuotrauka irgi patiko. gal tik noretusi ne tokio margo fono ir far man ta smilga, kuri pries fokusa irgi gal truputi maisosi, bet siaip tai tikrai liuks... jura primena rolleyes.gif

QUOTE(Bilekas @ 2007 02 07, 11:18)
neiskenciau neprisijunges smile.gif

lotuliukas.gif

rimulka, na man antroji patinka. taip graziai tas samaninis fonas ziurisi smile.gif nors as gal buciau biski labiau diafragma uzdarius, ar ta ziedeli kitu kampu laikius, kad tas susiliejimas priekyje nesimatytu g.gif bet cia jau labai kabinejantis ax.gif

ka galvoji del kalibratoriaus? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 02 07, 12:22)

sutinku, kad nuotrauka turi ''kalbeti'', ''kabinti''... tik buna, kad vienam ji nieko nepasako, o pasako kitam g.gif tuo cia ir idomu... ir tuo pati fotografija idomi... g.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Aciu visiems uz nuomones 4u.gif

Rimulka, is pirmos nuotraukos niekad nesuprasciau, kas tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 02 07, 11:22)
Cia mano nuomone.

aš tik norėjau pasakyti, kad tas "kalbėjimas" žmoguje dažnai pasireiškia jausmu. čia kita medalio pusė biggrin.gif
na, pav., ajas nuotrauka "kalba" apie jaukumą, švelnumą. kitos foto prabils kitaip. ir reikia visokių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo megana: 07 vasario 2007 - 13:29
QUOTE(megana @ 2007 02 07, 13:23)
aš tik norėjau pasakyti, kad tas "kalbėjimas" žmoguje dažnai pasireiškia jausmu. čia kita medalio pusė  biggrin.gif
na, pav., ajas nuotrauka "kalba" apie jaukumą, švelnumą. kitos foto prabils kitaip. ir reikia visokių  4u.gif

man atrodo mes apie ta pati, tik kitais zodziais mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar viena nuotaukele. "Sprogstantis kaštonas" Manau kad medis turėtu būti truputi kairiau. Kokios dar pastabos būtų?
Nuotraukos mano kol kas netaisytos, nes nemoku elgtis su programa dar blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(megana @ 2007 02 07, 13:23)
aš tik norėjau pasakyti, kad tas "kalbėjimas" žmoguje dažnai pasireiškia jausmu. čia kita medalio pusė  biggrin.gif
na, pav., ajas nuotrauka "kalba" apie jaukumą, švelnumą. kitos foto prabils kitaip. ir reikia visokių  4u.gif

Bet man atrodo, kad yra dar svarbu ir tai, ka jinai pati norejo "pasakyti" savo nuotrauka, ka jinai pati pamate smilgoje. Ir ar mes butent tai pamateme.
Man tik idomu.
Atsakyti
Ajas, labai grazi nuotrauka thumbup.gif Man ji ir kalba, ir sako, ir as jau jauciu wub.gif Super thumbup.gif Be priekaistu rolleyes.gif
As nebandziau su savo 50mm pagaudyti macro vaizdeliu, vis galvoju nepakanka tu 50mm. Bet paziurejus i tavo nuotrsauka uzsimaniau pabandyti ax.gif

Atsakyti