Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (5 dalis)

QUOTE(dilditele @ 2007 02 06, 22:52)
Jus cia visi tokie profai, nugi sakykit man, kaip suzinot kiek mano fotikas triuksmingas?  ko tais nerandu skaitines israiskos  ax.gif blyn uzkniso triuksmingos nuotraukos, nesuprantu ar cia fotikas kaltas ar kas?

Gal ISO reikia pakoreaguot?
Atsakyti
Nu ant maziausio darau i vis tiek daug triuksmo ir kokybe superfine pasirinkau
Atsakyti
Sveiki fotomanai 4u.gif
gaila neina prie jusu diena prisijungti, o vakarais nebelieka tam laiko.

labradoriuke as jau myliu tavo suni lotuliukas.gif lotuliukas.gif labai labai fainulka jis pas tave biggrin.gif

silvva, tavo foto man superine, viena is tu kurios istringa atminti.

na o savo "mena" idesiu po sekancios kursu pamokos, fotkinsim architektura, tikiuosi nesigaus man kreivi namai, kaip, kad naktiniam fotografavime lotuliukas.gif

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveiki fotografai,

Jūsų darbai tobulėja ne dienom, bet valandom. Pagiriamasis žodis jums thumbup.gif Su malonumu peržiūrėjau visų nuotraukas thumbup.gif

Apleidau skyrelį, nes nelieka laiko pačiai fotografuoti, o tenka tik aktyviai fotografo ieškotis doh.gif Lyg tyčia fotografas, kurį buvau pasirinkusi ėmė ir pavedė mus. Pradėjo kurti būtas ir nebūtas istorijas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2007 02 07, 08:03)
Nu ant maziausio darau i vis tiek daug triuksmo ir kokybe superfine pasirinkau

O tu nepagalvoji apie tai, kad mums daug paprasčiau bus kažką tau pasakyti jei parodysi tas savo „triukšmingas nuotraukas“, pageidautina su visa EXIF informacija.

nes dabar tik spėlioti galima
Atsakyti
Jus cia visi tokie profai, nugi sakykit man, kaip suzinot kiek mano fotikas triuksmingas? ko tais nerandu skaitines israiskos  blyn uzkniso triuksmingos nuotraukos, nesuprantu ar cia fotikas kaltas ar kas?

Koks aparatas/modelis pas tave?

O as porai dienu jus palieku- dumsiu i Suomija. Taip, kad greitu atsakymu is manes nesitikekite smile.gif Bet itariu vis tiek ieskosiu budu, kaip cia i SM prisijungus lotuliukas.gif

Atsakyti
Bilekas, geros keliones bigsmile.gif ir nekantriai lauksim Suomishku vaizdzialiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 02 06, 18:07)
Man tai labai graziai ziurisi  rolleyes.gif Gal vos vos kompozicijoje kazkas negerai, bet tikrai nezinau kas smile.gif Toks vaizdas, kad ant zemes viskas susprausta ir netilpo i kadra: puse namo, puse medzio...  Bet nepergyvenk, tikrai vykusi nuotrauka.
Kokis pas tave aparatas? ir kur mokeisi fotografuoti?

Aciu kad neispeiket smile.gif Labai jau stengiausi isrinkti bent jau mano akimis pacia vykysiausia. Niekur nesimokiau, esu savamoksle, tik pagrindines taisykles zinau, todel jusu kalbos man yra labai aukstame lygyje. thumbup.gif
Konkreciai si nuotrauka buvo daryta su canon ixus 700. Dar su canonu eos 300 fotografuoju, bet su juo darytu nuotrauku neturiu galimybes ikelti i kompa.

Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 02 07, 04:58)
O as porai dienu jus palieku- dumsiu i Suomija.

Gero kelio thumbup.gif
Atsakyti
As cia dar tokia nuotraukyte turiu, daryta su 50 mm fiksuoto zidinio objektyvu (f1.8). Laukiu komentaru ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 02 07, 00:53)
O tu nepagalvoji apie tai, kad mums daug paprasčiau bus kažką tau pasakyti jei parodysi tas savo „triukšmingas nuotraukas“, pageidautina su visa EXIF informacija.

nes dabar tik spėlioti galima

Pagalvojau tongue.gif bet kiek fotkes i SM, visos tokios nekokybiskos paliko, kad apie triuksmo iziurejima nera net ka kalbet. Nors reiks pabandyt dar
Atsakyti
Bilekas, geros keliones  ir nekantriai lauksim Suomishku vaizdzialiu 

neiskenciau neprisijunges smile.gif
Bet nuotrauku nebus, nes netempiau savo aparato. Zinoms del to gailiuosi, nes lektuve sutikau neralu sauleteki ax.gif

ajas, super nuotrauka thumbup.gif ... tokia jauki rolleyes.gif
Matosi tobulejam, tuoj nebus prie ko prisikabinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bilekas: 07 vasario 2007 - 11:19