Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (5 dalis)

QUOTE(californiagirl @ 2007 01 19, 00:46)
Mano patys pirmieji slapi bandymai...

Man tavo nuotraukyciu nerodo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Samanta @ 2007 01 19, 00:47)
Aš irgi turiu šlapių foto  biggrin.gif Laukiu kritikos  4u.gif  ax.gif

Juodai balta man kazkaip nesiziuri, su spalvom - geriau thumbup.gif
Atsakyti
Vakar buvom su drauge pasikulturinti smile.gif Tai biski imetu foto... Savo didziausia ir durniausia klaida jau zinau blush2.gif Mazas ISO stupid.gif doh.gif blush2.gif

Bet jusu teismui ikeliu kelias...

user posted image

Tas pakausis doh.gif ir niekaip nejo kitaip jo paimti... O ir nukirpus nuotrauka nesiziuri... doh.gif

user posted image

user posted image

Toj paskutinej foto, manau reiketu ta kede nukirpti, nes ji man kazkaip visai ne i tema... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergina_: 19 sausio 2007 - 11:56
QUOTE(Mergina_ @ 2007 01 19, 11:53)
Vakar buvom su drauge pasikulturinti  smile.gif  Tai biski imetu foto... Savo didziausia ir durniausia klaida jau zinau  blush2.gif  Mazas ISO  stupid.gif  doh.gif  blush2.gif

nerysku, tik paskutine ryski, arba stenkis nekruteti fotografuodama, arba mazink islaikyma ir kelk iso... gal dar kiek geltonoka...
Atsakyti
Nu zinai, koncertu salej nelabai ten leidziama fotografuoti... ax.gif Del ISO tai jau zinau, vakar ispeike del to vienas pazystamas blush2.gif O judeti... Nu ir taip stengiuosi to nedaryt, galvojau statyva prigriebti, bet turbut net i sale nebutu manes su juom ileide lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 01 18, 01:32)
Ką siūlyčiau?...

Saunuole, fotolama thumbup.gif Labai naudinga apzvalga ieskantiems fotoaparato thumbup.gif Aciu 4u.gif

QUOTE(Mergina_ @ 2007 01 19, 11:53)
Vakar buvom su drauge pasikulturinti  smile.gif  Tai biski imetu foto... Savo didziausia ir durniausia klaida jau zinau  blush2.gif  Mazas ISO  stupid.gif  doh.gif  blush2.gif

Bet jusu teismui ikeliu kelias...

Man cia labiausiai ne ISO kliuna, o kompozicija ir isplaukes vaizdas pirmose 2 nuotraukose g.gif Paskutine man geriausia, nes ryskiausia, tik ja reikia stipriai pakarpyti, nes yra nereikalingos vietos desineje ir virsuje mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nendrytė @ 2007 01 18, 15:27)
Mano shlapiosios nuotraukos ax.gif

Man labai patiko paskutines 2 wub.gif Spalvos thumbup.gif Pirmos irgi geros - gerai lasiukai pagauti, bet lyg grudas matyti g.gif
Papildyta:
QUOTE(rimulka @ 2007 01 18, 17:50)

Su citrina is tiesu kai kurios vietos per sviesios.

Su beganciu vandeniu thumbup.gif

O su pauksciais - grazu, bet sutinku su baubu, kad truksta akcento kazkokio.
Man dar kliuna apacioje tos gulbiu nukirstos galvos g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nendrytė @ 2007 01 18, 08:45)
Gal kas nors zhinot, kur Rsaulyte dingo? Kazhkaip pasiilgau rolleyes.gif

Acha ir man jos truksta unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 19 sausio 2007 - 12:30
QUOTE(ciburaska @ 2007 01 19, 12:37)
Saunuole, fotolama thumbup.gif  Labai naudinga apzvalga ieskantiems fotoaparato thumbup.gif Aciu 4u.gif

šaunuolis mirksiukas.gif
Atsakyti
MERGINA, normalesniuose aparatuose paprastai tokiais atvejais didinamas jautrumas. Bet as irgi turiu FZ-30 ir zinau, kad jo silpniausia vieta yra triuksmai prie didesnio jautrumo nei ISO100. ISO200 gal ir buvo galima pabandyti.
Siaip kas man labai patiko tai spalvos. Kokybe tokia, kokia gavosi, o su kompozicija reikejo dar siek tiek pasistengti smile.gif
antroje nuotraukoje iki puses nukirstos zmoniu galvos. Paskutineje per daug laisvo ploto desineje, o kaireje per daug viskas sugrusta, kad butu galima kazka is to isspausti. Gal is trecios nuotraukos nucropinus kontrabosista kazkas idomesnio gautusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bilekas: 19 sausio 2007 - 13:39
Suradau daugiau slapiu nuotrauku su visais nustatymais - tiems, kas mokinasi ir bando mirksiukas.gif cia
Atsakyti
aciu visiems uz pastabas mano nuotraukoms 4u.gif

Californiagirl, as irgi nematau tavo nuotrauku schmoll.gif

Mergina, isivaizduoju kaip sunku buvo fotografuot pasirodyme, juk blico i veidus neatkisi biggrin.gif , paskutine nuotrauka atrodo labiausiai vykusi 4u.gif

Baubazz, o kur tavo nuotraukos? senai ka berodei g.gif

pasigendu ir as sio skyrelio senbuviu ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Nu keista, kad jus mano nuotrauku nematot, nes as pati jas matau savo zinuteje g.gif Daug neprarandat nematydamos biggrin.gif Bet vistiek pakartosiu...kritika bus tik i nauda bigsmile.gif Primenu, tai mano pats pirmas bandymas gaudyti lasus bigsmile.gif
Gal kiek ryskumo truksta siame lase
user posted image

user posted image

O buoliukas...spalvotas ir ne...
user posted image

user posted image
Atsakyti
Californiagirl, patiko visos nuotraukos, o paskutinę ant sienos virtuvėj kokioj kabinčiau. Tik norėtųsi, kad ji būtų šviesesnė.
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2007 01 19, 19:32)
Californiagirl, patiko visos nuotraukos, o paskutinę ant sienos virtuvėj kokioj kabinčiau. Tik norėtųsi, kad ji būtų šviesesnė.

Man irgi visos thumbup.gif , tik su obuoliu gal spalvota labiau nei nespalvota smile.gif
Atsakyti