Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (5 dalis)

Mano vaikas wink.gif Niu lauksiu komentaru mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
O cia mano suo ax.gif Siandien treniruotej blush2.gif
user posted image
Papildyta:
zinot noriu paklaust del PS:
kai darai remeli man padaro tin ant nuootraukos, o jei padaryt ne ant nuotrauko, o salia - aplink nuotrauka - jei ir padaro, nieko nesimato. Kaip padaryt, kad remelis butu aplink nuotrauka, o ne ant pacios nuotraukos krasteliu?
dekui
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 02 03, 18:21)
zinot noriu paklaust del PS:
kai darai remeli man padaro tin ant nuootraukos, o jei padaryt ne ant nuotrauko, o salia - aplink nuotrauka - jei ir padaro, nieko nesimato. Kaip padaryt, kad remelis butu aplink nuotrauka, o ne ant pacios nuotraukos krasteliu?

o kaip tu darai remelius? per canvas size? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 02 03, 18:49)
o kaip tu darai remelius? per canvas size? g.gif

pazymiu su punktyriniu kvadrateliu arba ctrl+A ir edit>stroke..
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 02 03, 19:01)
pazymiu su punktyriniu kvadrateliu arba ctrl+A ir edit>stroke..

as darau kitaip. einu image>canvas size> na ten raso esama nuotraukos dydi, o apacioje gali irasyti, kokio dydzio remelio nori. pasirenki taip pat ir spalva ir OK. g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 02 03, 19:05)
as darau kitaip. einu image>canvas size>  na ten raso esama nuotraukos dydi, o apacioje gali irasyti, kokio dydzio remelio nori. pasirenki taip pat ir spalva ir OK. g.gif

Dekui 4u.gif
Dabar viskas jau isejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 02 03, 17:20)
Na jei nesunku paaiskink kaip, nes man vis raso "mokek arba lauk 10min" ir panasiai. Pralaukus tas 10min vis tiek niekas nesidaro. smile.gif

Aiškinu kaip parsisiųsti antrą knygą.
Reikia naudoti naršykles Operą arba IE.

1. Spaudžiam ant mano duotos nuorodos. Atsidarys langas. Jame lentelės gale yra mygtukas Free. Jį ir reikia paspausti.

user posted image

2. Naujai atsidariusiame lange matysite kaip bėga seknudės. Turite sulaukti kol pasidarys 0 sekundžių.

user posted image

3. Bėgančių sekundžių vietoje atsiras žemiau parodytas vaizdas. Pirmiausiai pasirenkat serverį iš kurio krausite. Galite ir nesirinkti, nes nors vienas yra duotas pagal nutylėjimą. Tada mažame langelyje turite įrašyti tokias raides ir skaičius, kuriuos matote šalia esančiame langelyje ir spausti mygtuką Download file.

user posted image

4. Paspaudus mugtuką Download, išmes lentelę, kurioje spausite Save ir nurodysite kur kompiuteryje išsaugoti failą.

user posted image
Papildyta:
Labradoriuke, tavo šuo baisiai gražus wub.gif . Tokios protingos akys wub.gif .
Kas liečia pačią foto, aš gal būčiau rėmelius darius ne juodus.
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 02 03, 00:58)
rimulka, cia zadetas mano vyro laiskas tau mirksiukas.gif

Wyshnia, didelis aciu tavo vyrui, jam balionukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

isvada, turbut reikes nusipirkti ta daikciuka.
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2007 02 03, 20:17)

Labradoriuke, tavo šuo baisiai gražus  wub.gif . Tokios protingos akys  wub.gif .
Kas liečia pačią foto, aš gal būčiau rėmelius darius ne juodus.

Zinai dar cia priklauso nuo interneto rysio, nes pas mus IP isorinis ir del to, as galiu kas 10 ar ten 30 min kazka atsisiust. Kiti apskritai negali, nes tiesiog vasada yra uzimtas.

O del foto, tai as norejau balta det ir po to tamsiai pilka, bet kadangi dar tada nemokejau - tai tas ir gavosi, bet dabar thumbup.gif jau moku clap_1.gif clap.gif reikes pataisyt ir imest wink.gif
Atsakyti
Kadangi cia savaitgali visi fotkina, o furumuose nesedi, tai as dar ikelsiu savo suni blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 04 vasario 2007 - 14:07

yahoo.gif yess.gif assa.gif pagaliau isejo pas tevus parsisiusti be dideliu problemu. Pasirodo namie kazkas ne taip su internetu g.gif
Babouziuke, didelis, didelis aciu aciuks.gif
Einu skaityti smile.gif
Atsakyti
O kaip issaugot nuotrauka.Pagoreguoji Photoshopu,o po to issaugoji.
Issaugojau,bet ta nuotrauka niekam tinkama ,maza ir niekur jos negali iskelt,net padidint neleidzia.Speju,kad darau kazkokia klaida saugodama nuotrauka g.gif
Atsakyti