Mano vaikas Niu lauksiu komentaru
O cia mano suo Siandien treniruotej
Papildyta:
zinot noriu paklaust del PS:
kai darai remeli man padaro tin ant nuootraukos, o jei padaryt ne ant nuotrauko, o salia - aplink nuotrauka - jei ir padaro, nieko nesimato. Kaip padaryt, kad remelis butu aplink nuotrauka, o ne ant pacios nuotraukos krasteliu?
dekui
Papildyta:
kai darai remeli man padaro tin ant nuootraukos, o jei padaryt ne ant nuotrauko, o salia - aplink nuotrauka - jei ir padaro, nieko nesimato. Kaip padaryt, kad remelis butu aplink nuotrauka, o ne ant pacios nuotraukos krasteliu?
dekui
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 02 03, 18:21)
o kaip tu darai remelius? per canvas size?
QUOTE(wyshnia @ 2007 02 03, 18:49)
o kaip tu darai remelius? per canvas size?
pazymiu su punktyriniu kvadrateliu arba ctrl+A ir edit>stroke..
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 02 03, 19:01)
pazymiu su punktyriniu kvadrateliu arba ctrl+A ir edit>stroke..
as darau kitaip. einu image>canvas size> na ten raso esama nuotraukos dydi, o apacioje gali irasyti, kokio dydzio remelio nori. pasirenki taip pat ir spalva ir OK.
QUOTE(wyshnia @ 2007 02 03, 19:05)
as darau kitaip. einu image>canvas size> na ten raso esama nuotraukos dydi, o apacioje gali irasyti, kokio dydzio remelio nori. pasirenki taip pat ir spalva ir OK.
Dekui
Dabar viskas jau isejo
QUOTE(Bilekas @ 2007 02 03, 17:20)
Na jei nesunku paaiskink kaip, nes man vis raso "mokek arba lauk 10min" ir panasiai. Pralaukus tas 10min vis tiek niekas nesidaro.
Aiškinu kaip parsisiųsti antrą knygą.
Reikia naudoti naršykles Operą arba IE.
1. Spaudžiam ant mano duotos nuorodos. Atsidarys langas. Jame lentelės gale yra mygtukas Free. Jį ir reikia paspausti.
2. Naujai atsidariusiame lange matysite kaip bėga seknudės. Turite sulaukti kol pasidarys 0 sekundžių.
3. Bėgančių sekundžių vietoje atsiras žemiau parodytas vaizdas. Pirmiausiai pasirenkat serverį iš kurio krausite. Galite ir nesirinkti, nes nors vienas yra duotas pagal nutylėjimą. Tada mažame langelyje turite įrašyti tokias raides ir skaičius, kuriuos matote šalia esančiame langelyje ir spausti mygtuką Download file.
4. Paspaudus mugtuką Download, išmes lentelę, kurioje spausite Save ir nurodysite kur kompiuteryje išsaugoti failą.
Papildyta:
Labradoriuke, tavo šuo baisiai gražus . Tokios protingos akys .
Kas liečia pačią foto, aš gal būčiau rėmelius darius ne juodus.
QUOTE(wyshnia @ 2007 02 03, 00:58)
Wyshnia, didelis aciu tavo vyrui, jam balionukai
isvada, turbut reikes nusipirkti ta daikciuka.
QUOTE(babouziuke @ 2007 02 03, 20:17)
Zinai dar cia priklauso nuo interneto rysio, nes pas mus IP isorinis ir del to, as galiu kas 10 ar ten 30 min kazka atsisiust. Kiti apskritai negali, nes tiesiog vasada yra uzimtas.
O del foto, tai as norejau balta det ir po to tamsiai pilka, bet kadangi dar tada nemokejau - tai tas ir gavosi, bet dabar jau moku reikes pataisyt ir imest
Kadangi cia savaitgali visi fotkina, o furumuose nesedi, tai as dar ikelsiu savo suni
pagaliau isejo pas tevus parsisiusti be dideliu problemu. Pasirodo namie kazkas ne taip su internetu
Babouziuke, didelis, didelis aciu
Einu skaityti
O kaip issaugot nuotrauka.Pagoreguoji Photoshopu,o po to issaugoji.
Issaugojau,bet ta nuotrauka niekam tinkama ,maza ir niekur jos negali iskelt,net padidint neleidzia.Speju,kad darau kazkokia klaida saugodama nuotrauka
Issaugojau,bet ta nuotrauka niekam tinkama ,maza ir niekur jos negali iskelt,net padidint neleidzia.Speju,kad darau kazkokia klaida saugodama nuotrauka