Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (5 dalis)

QUOTE(rimulka @ 2007 02 01, 17:16)
vakar maudem pupa savo, tai sugalvojau pafotkinti, nu bet jus ant manes nesupykit, nes naudojau blica, juk tamsu buvo, o papildomu lempu i vonia nenorejau nesti  schmoll.gif

man pirma grazesne, del vaikiuko veido israiskos...
bet tie atspindziai.......man rodos kazkaip su PS galima juos pamazinti, tik nzn kaip.

siaip cia ziuriu daugelis nori PS knygu. galiu pasigirti kad turiu PDF formatu.
tik uzima ~20mb tai emailu ner labai paprasta pasiusti....
Atsakyti
Rimulka, man nerodo nuotrauku schmoll.gif

Cia vyro menas biggrin.gif
user posted image

Gal tu per skype gali permest?
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 02 01, 17:34)
Rimulka, man nerodo nuotrauku  schmoll.gif

Cia vyro menas biggrin.gif
user posted image

Gal tu per skype gali permest?

cia kaip suprantu antena su gyvuneliu:))
gal ir nieko butu jei butu rysku. dabar konturu nesimato...

galiu, pasjunkite mane skype: Ernestas-ktu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 01 vasario 2007 - 17:42
rimulka, o man abi nuotraukytes simpatiskos butu, bet aisku blicas savo bloga darba padare (del tu atspindziu), ir kazkaip pilki remeliai man nesiziuri schmoll.gif (bet cia tik mano visiskai neprofesionali ir labai subjektyvi nuomone rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 02 01, 17:41)
cia kaip suprantu antena su gyvuneliu:))
gal ir nieko butu jei butu rysku. dabar konturu nesimato...

JOOO lotuliukas.gif .

Nea, cia is Egipto statulele 7 doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2007 02 01, 10:46)
Oi man kaip grazu. Geros spalvos ir man visai ne per sviesu. Dar galima pazaisti juodai balta padaryti kaip, kad she savo nuotraukoje su motina ir vaiku. Kazi kas gautusi? g.gif

Aciu 4u.gif Truputi, labai mazai, seselius patamsinau- gal ir geraiu ziurisi mirksiukas.gif
Gal ir nieko atrodytu juodai balta g.gif
O kaip jus ziurit i tokias nuotraukas, na fotosesijiniu tokiu esu maciusi, kur "highlights" visiskai isbalina, o seselius patamsina...Nezinau ar suprantat apie ka sneku doh.gif Pabandysiu veliau ikelti pavyzdi...

Nu va bandau parodyti, ka as turiu omeny...Kiek pasiziuriu LT fotosesijines nuotraukas, tai labai populiaru- vaikas tarsi kazkur baltoje erdveje, kaip debesyje atrodo biggrin.gif As JAV dar niekur nemaciau, kad kas taip darytu su fotosesijinem nuotraukom g.gif
user posted image user posted image
P.S. Na ta su meskiais gal nevykes pavyzdys...seselius per daug nutamsinau, net purvina nuotrauka kazkiek atrodo...

Rimulka, labai grazios maudyniu nuotraukytes wub.gif Kita karta diena maudyk, gal be blico apseisi mirksiukas.gif As diena maudau, kai noriu pafotkinti...kaip tos mano paskutines maudyniu fotkes buvo....Tiesa pas mane virs vonios iskart- didziulis langas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 01 vasario 2007 - 18:20
Turiu porą neblogų knygų rusų kalba apie fotografavimą. Gal yra norinčių jas paskaityti?

Большая книга цифровой фотографии

user posted image

Макросъёмка

user posted image
Atsakyti
Turiu porą neblogų knygų rusų kalba apie fotografavimą. Gal yra norinčių jas paskaityti?

I kvailus klausimus neatsakinejame biggrin.gif Zinoma, kad norim ax.gif
Papildyta:
man trukdo kazkoks daiktas priekyje, kazkaip akys krypsta ten ir gal noreciau, kad pilnai kojos matytus, siaip atrodo neblogai, o nejo padaryti, kad tos lemputes kaip zvaigzdutes butu? ar jos per mazos?

Man tas daiktas kaireje puseje irgi trukdo smile.gif Kol photoshopo neturiu, jo neistrinsiu.
As jau fotografuodamas maciau, kad kojos nesimato. Reikejo rinktis visos kojos arba geresne kompozicija.
O zvaigzduciu neiseitu padaryti, nes reiketu ilginti islaikyma. Zmonems ir taip per ilgas islaikymas kur naudojau- prigrasinau, kad nejudetu smile.gif
O kas nors pastebejo, kad visai salia to "daikto" yra mazas stirniukas smile.gif
Atsakyti
Sveiki
noreciau paklausti koki fotoparata jus patartumete isigyti, nelabai ka apie juos ismanau, o reklamos apstu, sunku issirinkt
ten pradzioje skaiciau,kad kazkas lanke fotografavimo kursus, ar Vilniuj? Gal galima suzinot konkreciau... mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai priekyje stovi zmones ir nera kito sviesos saltinio.

Tokios nuotraukos, kai tamsoje sustoje zmones ir juos su blicu "nutrauki" man dazniausiai neidomios. Bet cia tik mano nuomone 

Noriu atsiprasyti 4u.gif Vakar radau, kad taip fotografuojama su bliykste, tik naudoja sumazinta galinguma ir leta sinchronizavima.

Sveiki
noreciau paklausti koki fotoparata jus patartumete isigyti, nelabai ka apie juos ismanau, o reklamos apstu, sunku issirinkt
ten pradzioje skaiciau,kad kazkas lanke fotografavimo kursus, ar Vilniuj? Gal galima suzinot konkreciau... 

Per mazai informacijos, kad kazka patarti. Kokia pinigu suma? Kokio lygio tavo zinios apie fotografavima? Kiek rimtai ruosiesi tam reikalui pasisvesti?

IMHO jeigu ruosiesi rimtai susidometi sia "liga", siulau is karto imti veidrodini aparata. Juolab dabar ju kainos nuo 1500Lt.
Atsakyti
[quote=Bilekas,2007 02 01, 16:07]
Jei tokio neradai, lendi i rankini b/w nustatyma. Susirandi balta daikta (daznai naudoja balta popieriu). I ji nusuki savo aparata ir nuspaudus fotografavimo mygtuka uzfiksuoji. Jis issisaugo aparate ir bus iki tol, kol nustatysi is naujo.
Su rankiniu b/w zaidimo daug, bet dazniausiai gaunami geriausi rezultatai.
Kaip ten sako aiskinau, aiskinau, pats supratau o jie niekaip negali suprasti doh.gif lotuliukas.gif Norint kazka paaiskinti daznai pasitikrinu kazkur, kad nenugrybauciau, taigi ir as tuo paciu mokausi smile.gif

Labulis is ryto visiems,

Na vakar man bande "pagelbeti" nustatant ta balta spalva, bet ne velnio neisejo, per sudetingas mano aparatas pasirode tongue.gif teks paciai knistis ir ziureti kur suo pakastas.
niu ka, vakar buvo tas naktinis fotografavimas, issiaiskinau daugmaz kokio stovo man reikia, paskolino kolega pasibandyti, dabar bent jau zinosiu kokio noriu smile.gif
ir vel eilini karta nusivyliau savo fotkem, kai nufotkinus kadra perziurinejau fotoaparate, tai labai neblogai ziurejosi, o kai persikeliau i kompa, vel mano foto visos juodos kazkokios schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif tai dabar nebesuprantu, gal cia mano kompe tokios spalvos gaunasi g.gif kaip, kad kazkuriam is sio forumo taip pat buvo.
idedu nuoroda su savo vakaryksciais "sedevrais", zinau, kad nieko cia idomaus ir ypatingo, bet noreciau Jusu nuomones apie pacia kompozicija ar rakursa, nezinau, kaip tiksliai tai vadinasi, bet noriu suzinoti, kur reikejo priartinti, fotografuoti is toliau, kuris daiktas be reikalo pakliuves i kadra ir pan.
http://public.fotki....fotografavimas/
busiu dekinga uz kritika smile.gif

[quote=beata777,2007 02 01, 23:06]
ten pradzioje skaiciau,kad kazkas lanke fotografavimo kursus, ar Vilniuj? Gal galima suzinot konkreciau... mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
[/quote]

as is cia lankau kursus http://www_fotovideo_lt/foto.php
Atsakyti
QUOTE(CACIS)
Na vakar man bande "pagelbeti" nustatant ta balta spalva, bet ne velnio neisejo, per sudetingas mano aparatas pasirode  teks paciai knistis ir ziureti kur suo pakastas.
niu ka, vakar buvo tas naktinis fotografavimas, issiaiskinau daugmaz kokio stovo man reikia, paskolino kolega pasibandyti, dabar bent jau zinosiu kokio noriu 
ir vel eilini karta nusivyliau savo fotkem, kai nufotkinus kadra perziurinejau fotoaparate, tai labai neblogai ziurejosi, o kai persikeliau i kompa, vel mano foto visos juodos kazkokios    tai dabar nebesuprantu, gal cia mano kompe tokios spalvos gaunasi  kaip, kad kazkuriam is sio forumo taip pat buvo.
idedu nuoroda su savo vakaryksciais "sedevrais", zinau, kad nieko cia idomaus ir ypatingo, bet noreciau Jusu nuomones apie pacia kompozicija ar rakursa, nezinau, kaip tiksliai tai vadinasi, bet noriu suzinoti, kur reikejo priartinti, fotografuoti is toliau, kuris daiktas be reikalo pakliuves i kadra ir pan.
http://public.fotki....fotografavimas/
busiu dekinga uz kritika

Svekutė 4u.gif .
Pažiūrėjau tavo kelias foto ir man jos atrodo gan normaliai. Aišku, kad jos kažkiek bus temsesnės, nes juk fotografuoji visai sutemus. Kelios fotos mačiau yra susliejusios.
Nori, kad foto gautųsi šviesesnė, statyk fotiką ant statyvo ir ir daryk didelį išlaikymą. Ir dar vienas dalykas: jeigu tamsoje sufokusuoji vaizdą į kokį nors šviesų daiktą, tai tik tas daiktas ir gausis šviesus, o visa kita juoda. Nes fotikas galvoja,kad visas vaizdas toks pats šviesus kaip ir tavo fokusuojamas daiktas.
Papildyta:

Большая книга цифровой фотографии

user posted image
Formatas:*.djvu
Išleidimo metai: 2006
Puslapiai: 320
Kokybė: gera
Svoris: ~ 10 MB

http://www.xtrashare...7/Foto.rar.html

Макросъёмка

user posted image
Formatas: *.pdf
Puslapiai: 160