QUOTE(wyshnia @ 2007 01 30, 20:48)
ciburaska, jegiska dukrytes veido israiska, bet va tas daiktas kairiam kampe tai man trukdo
Man irgi gaila, kad sioje nuotraukoje daiktas uzstoja ciburaskos dukrytes veiduka, nes israiska tai nemirtinga
QUOTE(Bilekas @ 2007 01 30, 20:57)
californiagirl, Labai gerai pagautas momentas, grazi kompozicija, bet turbut spalvas lietei?
Man kazkaip ju truputi mazoka
Nu jei jau Bilekas pagyre nuotrauka, tai turbut tikrai nebloga
Griezciausias kritikas tu cia...Bet ir gerai
O su spalvom gal ir nusizaidziau truputi WB tvarkydama...Fotografavau i RAW, tai betkada galiu naujai pakoreguoti nieko nepagadindama. O siaip spalvu ten ir nebuvo daug...pilksvai baltos sienos ir rusvas vaikas
Cia dar viena is tos pacios muilo operos, tik si kart su pakausiu
Kaip spalvos
Bijau, kad galiu prisizaisti WB betvarkydama, nes neaisku kaip tas mano monitorius rodo
QUOTE(ajas @ 2007 01 30, 21:08)
californiagirl, tu tai jau vaiku fotkinimo spece pasidarei
Man visos tavo vaiku nuotraukos labai patinka, o man saviskio niekaip nesiseka graziai nufotkinti
. Teisinuosi, kad jau per didelis, tai nesiduoda fotografuojamas arba labai maivosi
Aciu
O taviskis, kaip ir mano vyresnelis 2001-ais gimes. Kartais isvis neimanoma susitarti, kad nesimaivytu, o kartais, kaip pvz. siandien parke net pavargau ji fotkinti- tai cia ji nupaveiksluok, tai beciuoziant nuo ciuozyniu, tai prie krumo, tai prie medzio ir t.t.
Pasitaiko pas ji tokiu momentu
Man sunkiausia vidurini(keturmeti) fotografuoti