Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (5 dalis)

QUOTE(fotolama @ 2007 01 18, 05:02)
O Kaune klausomiausia muzika yra rusiškas popsas. Mums irgi jo pradėti klausytis? smile.gif Juk nebūtina būti pilka mase, argi ne?

O zhinai patarle - dovanotam arkliui y dantis nezhiurima? bigsmile.gif Shi dovana buvo man kaip siurprizas, tad tikrai nepradesiu ant jo staugti, kad as pati turejau rinktis biggrin.gif
Norvegijos rinka taip pat turi savo ypatumu. Kai bandzhiau savo Panasonic surasti kazhka macro ir pastebejau, kad be Canon ir Nicon priedu faktishkai nieko nera. Netgi Sigma labai mazhas asortimentas. Tai vat manishkiui ir ystrigo kad turi buti Canon arba Nikon. Kainos tikrai laaabai jau norvegishkos, tad daugelis tokius dalykus perka uzhsienyje. Objektyvus ruoshiuosi pirkti Lietuvoje arba kur isheis keliauti.

QUOTE(Nendrytė @ 2007 01 18, 12:15)
Gal kas nors zhinot, kur Rsaulyte dingo? Kazhkaip pasiilgau rolleyes.gif

As jos irgi pasigendu 4u.gif
Atsakyti
Mano shlapiosios nuotraukos ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendrytė: 18 sausio 2007 - 15:32
QUOTE(Nendrytė @ 2007 01 18, 09:45)
gal del photoshopo? g.gif  Man taip nutinka, kai persharpinu ax.gif

Fotolama, dejai straipsneli kaip reikiant thumbup.gif

Man irgi atrodo, kad persharpinta, neapdirbtoj nuotraukoj taip neturetu buti g.gif

Aciu Fotolamai uz "apsvietima" technikos klausimais, nors MB fototechnikoj islieka nepataisomas Nikonu gerbejas, videotechnikoj - Sony ir t.t. Zodziu, reklamos auka biggrin.gif biggrin.gif

O cia ne is fotosesijos, tiesiog naujo objektyvo isbandymas blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nendryte, man labai gražu tokios nuotraukos. Bet pati nesurandu tam laiko blush2.gif Labai labai sužavėta wub.gif
Atsakyti
sveiki,

prideje nuotraukyciu wub.gif
Chiburaska ir Californiagirl wub.gif thumbup.gif

as nusipirkau baltos medziagos, reikes vel bandyt fotosesija daryt biggrin.gif , didelis darbas nusimato biggrin.gif dar galvoju reikia ir juodos nusipirkti g.gif

Ajas, man ten kur su tavim(turbut), tokia labai naturali, grazi, kur su berniuku, truputi per geltona 4u.gif

Fotolama, aciu uz vertinga info 4u.gif

Del tu taskeliu ant plaukuciu, tai gali buti 1. persharpinta, 2. kai daryta nuotrauka su macro linze (kai nuotrauka isdidini, taskeliai pradingsta)

Nendryte, super pagauti kadrai, as irgi shlapiu nuotrauku dariau biggrin.gif
user posted image
user posted image
citrina truputi per sviesi, reiktu patvarkyt

o sita zadu atsispausdinti didele ir pasikabinti pas save darbe ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulka: 18 sausio 2007 - 17:51
QUOTE(rimulka @ 2007 01 18, 17:50)
o sita zadu atsispausdinti didele ir pasikabinti pas save darbe  ax.gif
user posted image

Nu sita be zodziu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O del slapiu nuotraukyciu, ar jums kas padeda, ar pacios ir fotkinat ir citrinas/apelsinus metot???
Rimulka, gal gali pasidalinti kokie nustatymai pas tave buvo? Labai grazu thumbup.gif
Nendryte, irgi nerealiai graziai atrodo tos tavo slapios nuotraukos thumbup.gif
Mergaites, o kokius objektyvus tam naudojat? Ar neturi reiksmes koks g.gif
Noreciau pabandyti kada...dar ne kart nebandziau rolleyes.gif

O del taskeliu nuotraukose..."nesharpinau" ar ju, tik smart fix padariau....praktiskai nepasikeite, nes ir taip ryskios nuotraukos buvo. Taigi taskeliai neturetu buti nuo "sharpinimo" photoshopu g.gif
Atsakyti
californiagirl, aciu 4u.gif

fotografuoju pati, truputi sunkoka, bet kai pagauni sistema, nieko biggrin.gif kazkaip kai meti citrina su viena ranka, kita iskart sureaguoja spaust nyptuka biggrin.gif
kur begantis vanduo nustatymai: F16, 1/125 sec., ISO 400
kur su citrina :viskas tas pats, tik F13.
visada gali issisaugoti nuotrauka, tada nueiti i properties, summery ir ten rasi visa info. fotografuota su macro objektyvu.
siaip nieko nesarpinau.
Atsakyti
QUOTE(Nendrytė @ 2007 01 18, 15:27)
Mano shlapiosios nuotraukos ax.gif

pirmojoje lyg per daug sharpo. antroji idomiai ziurisi.
kitos dvi man lb patinka...
Papildyta:
QUOTE(rimulka @ 2007 01 18, 17:50)
sveiki,
as irgi shlapiu nuotrauku dariau  biggrin.gif
o sita zadu atsispausdinti didele ir pasikabinti pas save darbe  ax.gif

pirmoji faina. graziai ziurisi, naturaliai.
o ta kur nori spausdinti tai tokia biski "mesmale" nera tokio kaip akcento, kad patrauktu aki....zvilgsnis krypsta i visur po biski...
bet ant sienos graziai atrodyti turetu...
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 01 18, 20:35)
pirmoji faina. graziai ziurisi, naturaliai.
o ta kur nori spausdinti tai tokia biski "mesmale" nera tokio kaip akcento, kad patrauktu aki....zvilgsnis krypsta i visur po biski...
bet ant sienos graziai atrodyti turetu...

aha, pritariu, kad truputi 'mesmale', bet va didelio formato ant sienos turetu atrodyti graziai ax.gif bent jau tikiuosi ax.gif
Atsakyti
Rimulka, ir citrina, ir paukshtynasman lb fainas wub.gif

Ajas, berniukas man labiau patinka..kazhkaip shiltesnes spalvos, jaukesnis wub.gif o pamachius mergina, pirmas ispudis - Galkontaite jaunysteje flirt.gif nu tos akys wub.gif

del savo purvinu lashu - specialiai dejau triukshmo i pirmas dvi. ax.gif
Atsakyti
Mano patys pirmieji slapi bandymai...Pirmas blynas, taigis jei prisviles nesistebekit biggrin.gif Laukiu pastabu ax.gif
user posted image user posted image user posted image

Spalvas reikia taisyti...per melynos g.gif

Nuemiau melynuma nuo obuolio:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 19 sausio 2007 - 00:03
Aš irgi turiu šlapių foto biggrin.gif Laukiu kritikos 4u.gif ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti