QUOTE(dejavu @ 2007 01 29, 23:08)
senokai nebuvau, o jūs jau naują temą įpusėjote. Tik dabar viską pabaigiau skaityti. Aš ir gavau stovą dovanų, ne iš brangiųjų ~120 Lt, bet likau juo patenkinta, nesunkus, lengvai reguliuojasi, prie jūros vėjas nenuvertė Mano vienos pirmųjų naktinių foto:
man su fantanu labai grzi , o jei nebutu to balto kvadrato paskutinioj nuotraukoj, tai irgi butu super nuotrauka
QUOTE(californiagirl @ 2007 01 30, 07:03)
Bet turiu ir "problemele"...graziai nufotografuoti visus tris Nu va kazkas panasaus visada gaunasi
o man labai faina nuotrauka, pagautas toks naturalus vaiku elgesys, o ne taip susodinti tiesiai
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 01 30, 09:22)
Rimulka zinok man tas laselis ir matosi vieletinis toks su siek tiek melsvumo. Pridejau prie ekrano melyna spalva, nu ir ziuriu, kad violetine O is pirmo zvilgsnio - lyg ryskaiai melyna atrode. As daug neziurejau, nes man LABAI ryskiai, akyse net melyna pasidaro
matai, as taip ir supratau, kad negeros spalvos, reikes tvarkyti
QUOTE(ciburaska @ 2007 01 30, 10:58)
Su savaja ir as vargstu - judri kaip vijurkas. Po fotosesiju su ja visa slapia bunu. Lakstau tai prie vaiko, tai prie fotiko, pati straksiu su fotiku, isdarinedama visokias grimasas, BU ir pan. Graziausios israiskos, TRIUKAI taip ir lieka neuzfiksuoti, nespejus issitraukti fotiko, sutvarkyti aplinkos, fono... Tokios nuotraukos kaip si:
[
[
man ta pati problema su savaja jei israiska buna gera, tai fonas netinkamas