Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (5 dalis)

sveiki 4u.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 01 29, 23:08)
senokai nebuvau, o jūs jau naują temą įpusėjote. Tik dabar viską pabaigiau skaityti. Aš ir gavau stovą dovanų, ne iš brangiųjų ~120 Lt, bet likau juo patenkinta, nesunkus, lengvai reguliuojasi, prie jūros vėjas nenuvertė smile.gif Mano vienos pirmųjų naktinių foto:

man su fantanu labai grzi wub.gif , o jei nebutu to balto kvadrato paskutinioj nuotraukoj, tai irgi butu super nuotrauka wub.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 01 30, 07:03)
Bet turiu ir "problemele"...graziai nufotografuoti visus tris doh.gif  Nu va kazkas panasaus visada gaunasi doh.gif

o man labai faina nuotrauka, pagautas toks naturalus vaiku elgesys, o ne taip susodinti tiesiai 4u.gif

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 01 30, 09:22)
Rimulka zinok man tas laselis ir matosi vieletinis toks su siek tiek melsvumo. Pridejau prie ekrano melyna spalva, nu ir ziuriu, kad violetine  g.gif  O is pirmo zvilgsnio - lyg ryskaiai melyna atrode. As daug neziurejau, nes man LABAI ryskiai, akyse net melyna pasidaro  lotuliukas.gif

matai, as taip ir supratau, kad negeros spalvos, reikes tvarkyti ax.gif

QUOTE(ciburaska @ 2007 01 30, 10:58)
Su savaja ir as vargstu - judri kaip vijurkas. Po fotosesiju su ja visa slapia bunu. Lakstau tai prie vaiko, tai prie fotiko, pati straksiu su fotiku, isdarinedama visokias grimasas, BU ir pan. tongue.gif Graziausios israiskos, TRIUKAI taip ir lieka neuzfiksuoti, nespejus issitraukti fotiko, sutvarkyti aplinkos, fono... Tokios nuotraukos kaip si:
[

man ta pati problema su savaja biggrin.gif jei israiska buna gera, tai fonas netinkamas doh.gif

Atsakyti
labukas,

ar cia yra klaipedieciu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 01 30, 13:20)
labukas,

kiek zinau yra ne viena 4u.gif
Atsakyti
[quote=Mergina_,2007 01 30, 11:55]
Gi yra akropolio topo centre, ziurek ne vien velbon ir kitu firmu, bet ten pasirinkimas tikrai ne mazas, paprasyk konsultantu pagalbos, tikrai pades smile.gif O toj vilbroj gi ir taip kainos uzkeltos...
[/quote]

jo Vilbroj kainos tikrai uzlenktos ax.gif

[quote=Bilekas,2007 01 30, 12:27]
Stovo firmos tikrai nepasakysiu... Pirmiausia surask pacia parduotuve: pirmame aukste nuo eskalatoriaus eik desiniausia atsaka (kur i ermitaza eina) po desine puse bus parduotuve. Kai ieisi i parduotuve po kaire puse aukstai ant lentynu sustatyti stovai ir teleskopai. Pati nedasieksi, paprasyk, kad parodytu. Pasiimk savo fotoaparata ir su juo isbandyk, kuris tau labiausiai tinka smile.gif
Jei nieko nerasi, akropolyje yra dar keletas vietu, kur stovus pardavineja: elektromarktas ir dar viena parduotuve antrame aukste, bet kiek ziurejau zymiai prastesni variantai nei toje zveju parduotuveje smile.gif

niu aciukas uz issamia info, tik deje ta darysiu Klaipedos Akropolyje mirksiukas.gif
visvien labai dekui Bilekas smile.gif

[quote=Laura_k,2007 01 30, 13:20]
labukas,

[/quote]

yra yra, as tai tikrai 4u.gif ir dar tokia Mergina yra, o daugiau nezinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CACIS: 30 sausio 2007 - 13:26
rimulka, soriukas, vakar vyras labai velai grizo, visas nusikales, bande bande rasyt apie kalibravima, bet sake galvoj mintys nesusidelioja. parasys siandien turbut blush2.gif beja, o tu angliskai skaitai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 01 30, 14:05)
rimulka, soriukas, vakar vyras labai velai grizo, visas nusikales, bande bande rasyt apie kalibravima, bet sake galvoj mintys nesusidelioja. parasys siandien turbut blush2.gif beja, o tu angliskai skaitai? g.gif

aha, skaitau, as Airijoj jau 7-ti metai ax.gif

labai aciu 4u.gif lauksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulka @ 2007 01 30, 14:16)
aha, skaitau, as Airijoj jau 7-ti metai  ax.gif

labai aciu  4u.gif  lauksiu  ax.gif

oi, tai mes kaimynai drinks_cheers.gif jam bus lengviau tadum, nes kai kuriu terminu jis nezino, kaip lietuviskai tiksliai biggrin.gif dar sake kelis linkus idetu biggrin.gif liuks...

Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 01 30, 14:30)
oi, tai mes kaimynai drinks_cheers.gif jam bus lengviau tadum, nes kai kuriu terminu jis nezino, kaip lietuviskai tiksliai biggrin.gif dar sake kelis linkus idetu biggrin.gif liuks...

super tada thumbup.gif , tik va as galvoju, skaityt tai as perskaitysiu, bet kai reikes ka paciame kompe daryt kazin ar zinosiu kaip g.gif Niu paziuresim, gal viskas bus ok ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2007 01 30, 10:58)
Po fotosesiju su ja visa slapia bunu.

lotuliukas.gif Apie mane parasei lotuliukas.gif As irgi visa slapia bunu, jei sugalvoju fotosesija surengti. Nu ka...geras sportas biggrin.gif

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 01 30, 13:08)
Kaip manot ar su sita dar imanoma kazka padaryt, kad butu naturali, nesimatytu tasku ir sviesi?
user posted image
Jinai yra gerokai pasviesinta  doh.gif

Grazi nuotrauka butu, jei butu sviesesne rolleyes.gif Gal labiau nusimanantys photoshope ka nors patars.

O siaip man kyla klausimas del nukapotu pakausiu g.gif Man labai daznai taip iseina, kaip Labradoriukei ta mergaite isejo t.y. nukirsta dalis pakausio. Bet man paciai tai nekliuna per daug, gal nuo nuotraukos nuotaikos priklauso- kartais demesi i akis norisi atkreipti labiau...Bet kiek patyriau(ir siame skyrelyje taip pat) daznai gaunu "pylos" uz pakausiu nukapojima biggrin.gif Kodel taip svarbu tie pakausiai? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 30 sausio 2007 - 17:49
QUOTE(californiagirl @ 2007 01 30, 17:30)
...Bet kiek patyriau(ir siame skyrelyje taip pat) daznai gaunu "pylos" uz pakausiu nukapojima biggrin.gif  Kodel taip svarbu tie pakausiai? biggrin.gif

o man visai nekliuna pakausiai, man kartais net graziau kai nukirpta, ypac jei portretine, tik veidukas ar pan ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulka @ 2007 01 30, 17:45)
o man visai nekliuna pakausiai, man kartais net graziau kai nukirpta, ypac jei portretine, tik veidukas ar pan  ax.gif

Man irgi taip pat ax.gif
Va kaip sita foto...nufotografavau vertikaliai, todel virsuje matesi visas pakausis ir daugiau sienos nei reikia, ir kadangi man rupejo, butent, vaiko nuotaika, tai nukripau nereikalinga plota biggrin.gif Gavosi horizantali nuotrauka, bet be pakausio g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 30 sausio 2007 - 18:04
Californiagirl, jau šita nuorauka tai superinė thumbup.gif Bent jau man wink.gif Ir vaiko pakaušio apkirpimas tikrai nekliūna.
O she mergytės nuotrauka irgi graži, bet jau užšarpinta, mano nuomone, perdaug rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supergirl: 30 sausio 2007 - 19:35