Kazkodel man cia neleidzia prisegti failo, keista, o kitam forume leidzia. Tik per IMG galiu ikelti, o per IMG maza gaunasi.
Dar klausimelis. Ten pas Dejavu tos 2 ir 3 nuotraukos su skirtingais atspalviais lempu. Geltona ir balta. Ar tai priklauso nuo islaikymo? Ar kaip tai gaunama?
niu ka, vakar po darbo uzsukau i Vilbra parduotuve, ziurinejau tuos visus stovus, tie kurie jau skirti profams, tai kaip ir minejau kainos...... nuo 600-700 lt. ir daugiau. O tie pigieji iki 100 lt. tai labai jau man silpnuciai pasirode, plasmasiniai, kojikes plonos nu vienu zodziu tik lengvom muilinem tinkami.Cia as butent ziurejau Velbon firmos stovus, tuos kuriuos ir rekomendavot. Pagal save, koks man pasirode tinkamas taip pat Velbon firmos, bet kaina 250 lt o lygiai toks pats, tik turi papildoma funkcija (reguliuojasi koju prazegtumas,jei taip galima pavadinti) kainuoja 279 lt. Tai va, nezinau ka ir bedaryti, nes jauciu stovo man tikrai reikes, o ar apsimoka pradziai pirkti plasmasini uz 100 lt. nezinau ar verta. Nes tas kuris man patiko uz 279 tai ir kojos stovo tvirtos, pats pagamintas is aliuminio, pakankamai zemai nusileidzia ir pakyla, nu bet kaina ne is mazuju....
Jau vakar minejau... nuvaziuok i akropoli i zveju parduotuve... ten rasi tikrai padoriai ir patvariai atrodanti. Ir kaina normalesne nei specializuoptose parduotuvese.
Labradoriuke, tavo "draugiskas suo" laaabai tamsi nuotrauka
QUOTE(Bilekas @ 2007 01 30, 10:43)
Labradoriuke, tavo "draugiskas suo" laaabai tamsi nuotrauka
Nu bet zinok as jau ja labai sviesinau . Bijau, kad labai nepagadinciau jos isbalinus visiskai
Na pabandysiu dar
QUOTE(californiagirl @ 2007 01 30, 07:03)
Labai grazu Kol ciburaska kabliuku nerado, tol as ju nemaciau Dabar sutinku su ja Bet siaip grazu
Aga...ziuriu man vaikiukai labiausiai sekasi fotografuoti Bet turiu ir "problemele"...graziai nufotografuoti visus tris Nu va kazkas panasaus visada gaunasi
Nors cia geresnis varijantas...o tai buna- vienas vaikas normaliai, antro tik koja matosi, trecio tik seselis
Aga...ziuriu man vaikiukai labiausiai sekasi fotografuoti Bet turiu ir "problemele"...graziai nufotografuoti visus tris Nu va kazkas panasaus visada gaunasi
Nors cia geresnis varijantas...o tai buna- vienas vaikas normaliai, antro tik koja matosi, trecio tik seselis
Baisu priekaba as Prie kitu kabinejuosi nes is sono daugiau pastebi, o savosiose nuotraukose ir dramblisku klaidu kartais nepastebiu Na bet saunu, kad siame skyrelyje dauguiau tokiu priekabu yra Greit ant zemes nuleidzia.
Labai smagi nuotraukyte Vaikus gerai ismokus fotkinti, turbut paparaciu galima tapti
Su savaja ir as vargstu - judri kaip vijurkas. Po fotosesiju su ja visa slapia bunu. Lakstau tai prie vaiko, tai prie fotiko, pati straksiu su fotiku, isdarinedama visokias grimasas, BU ir pan. Graziausios israiskos, TRIUKAI taip ir lieka neuzfiksuoti, nespejus issitraukti fotiko, sutvarkyti aplinkos, fono... Tokios nuotraukos kaip si:
Vos tik atidumiu su aparatu rakose vaikas jau nebe toks, pradeda dometis mano atsinestu daiktu.
Stai dar pora nuotraukyciu is vakarykscio pasivaiksciojimo:
Paukstukas
Prazydo upe
O dabar:
Papildyta:
Ciburaska o tu kazka darei su paukstuku ir upe prazydusia?
Nes Labai ryskus vanduo, toks melynas.
Papildyta:
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 01 30, 11:01)
Spalvos netvarkytos. Spalvos tokios nes nuotraukos darytos besileidziant saulei
[quote=Bilekas,2007 01 30, 10:43]
Jau vakar minejau... nuvaziuok i akropoli i zveju parduotuve... ten rasi tikrai padoriai ir patvariai atrodanti. Ir kaina normalesne nei specializuoptose parduotuvese.
Bilekas, sorry is anksto uz durna klausima bet toj zveju parduotuvej man taip ir ieskoti stovo fotikui, ar jie skirti teleskopams, bet tinka ir fotikams? vistik juk zveju parduotuve.........
gal bent firma kokia gali pamineti, kad zinociau ko ieskoti
Bilekas, sorry is anksto uz durna klausima bet toj zveju parduotuvej man taip ir ieskoti stovo fotikui, ar jie skirti teleskopams, bet tinka ir fotikams? vistik juk zveju parduotuve.........
QUOTE(CACIS @ 2007 01 30, 10:19)
Sveiki visi fotomanai
nu jusu ir tempai.... nebespeju skaityt
didelis ACIU Ciburaskai uz instrukcija belieka skaityt ir studijuot
niu ka, vakar po darbo uzsukau i Vilbra parduotuve, ziurinejau tuos visus stovus, tie kurie jau skirti profams, tai kaip ir minejau kainos...... nuo 600-700 lt. ir daugiau. O tie pigieji iki 100 lt. tai labai jau man silpnuciai pasirode, plasmasiniai, kojikes plonos nu vienu zodziu tik lengvom muilinem tinkami.Cia as butent ziurejau Velbon firmos stovus, tuos kuriuos ir rekomendavot. Pagal save, koks man pasirode tinkamas taip pat Velbon firmos, bet kaina 250 lt o lygiai toks pats, tik turi papildoma funkcija (reguliuojasi koju prazegtumas,jei taip galima pavadinti) kainuoja 279 lt. Tai va, nezinau ka ir bedaryti, nes jauciu stovo man tikrai reikes, o ar apsimoka pradziai pirkti plasmasini uz 100 lt. nezinau ar verta. Nes tas kuris man patiko uz 279 tai ir kojos stovo tvirtos, pats pagamintas is aliuminio, pakankamai zemai nusileidzia ir pakyla, nu bet kaina ne is mazuju....
nu jusu ir tempai.... nebespeju skaityt
didelis ACIU Ciburaskai uz instrukcija belieka skaityt ir studijuot
Gi yra akropolio topo centre, ziurek ne vien velbon ir kitu firmu, bet ten pasirinkimas tikrai ne mazas, paprasyk konsultantu pagalbos, tikrai pades O toj vilbroj gi ir taip kainos uzkeltos...
QUOTE(ciburaska @ 2007 01 30, 11:08)
Spalvos netvarkytos. Spalvos tokios nes nuotraukos darytos besileidziant saulei
Visai gerai atrodo, dar zinai, ten kur paukstelis ir yra prie uodegos tokia neryski saka, man atrodo jinai ten uodegos vaizda gadina
Stovo firmos tikrai nepasakysiu... Pirmiausia surask pacia parduotuve: pirmame aukste nuo eskalatoriaus eik desiniausia atsaka (kur i ermitaza eina) po desine puse bus parduotuve. Kai ieisi i parduotuve po kaire puse aukstai ant lentynu sustatyti stovai ir teleskopai. Pati nedasieksi, paprasyk, kad parodytu. Pasiimk savo fotoaparata ir su juo isbandyk, kuris tau labiausiai tinka
Jei nieko nerasi, akropolyje yra dar keletas vietu, kur stovus pardavineja: elektromarktas ir dar viena parduotuve antrame aukste, bet kiek ziurejau zymiai prastesni variantai nei toje zveju parduotuveje
Labradoriuke, pasviesinta zymiai graziau ziurisi.
Ciburaska, vis tave kulverstuku norisi vadinti
Maziausiai patiko trecia nuotrauka. Vaiko veido israiska superine. Su paukstuku idomiausia. Gal verta pabandyti palikti tik ta sakele ant kurios tupi ir truputi apkarpyti, kad nebutu tiek tuscio ploto?
QUOTE(Bilekas @ 2007 01 30, 13:27)
Su paukstuku idomiausia. Gal verta pabandyti palikti tik ta sakele ant kurios tupi ir truputi apkarpyti, kad nebutu tiek tuscio ploto?
O man atrodo nereikia karpyti, nes tos uogytes labai gerai tinka i bendra kompozicija
QUOTE(Bilekas @ 2007 01 30, 12:27)
Labradoriuke, pasviesinta zymiai graziau ziurisi.
Su paukstuku idomiausia. Gal verta pabandyti palikti tik ta sakele ant kurios tupi ir truputi apkarpyti, kad nebutu tiek tuscio ploto?
Dekui, bet ir ana buvo svieisinta, pamatytum originala
Kazkaip man ir gi atrodo, kad tos erdves nepasirode perdaug, na bent jau man netrugde.
Papildyta:
Kaip manot ar su sita dar imanoma kazka padaryt, kad butu naturali, nesimatytu tasku ir sviesi?
Jinai yra gerokai pasviesinta