as irgi biskis savo "meno" idedu:
sveiki!
oho ir jusu tempai! tiek daug priraset!
o ir dabar kiek prisijungusiu, dar nemaciau tiek
na, as dar vis zaidziau su vandeniu, bet va man del tu spalvu tai neaisku, dabar galesim ir paziuret, kaip kieno kompas rodo, kiekvienas parasykit kokias spalvas matot:
1. normalias, kaip ir noretum matyti
2. per sviesiai
3. per tamsiai
4. perryskiai
idomu bus paziuret
stai nuotraukos
Papildyta:
She, labai grazu, kaip toki svelnu apsvietima padarei?
oho ir jusu tempai! tiek daug priraset!
o ir dabar kiek prisijungusiu, dar nemaciau tiek
na, as dar vis zaidziau su vandeniu, bet va man del tu spalvu tai neaisku, dabar galesim ir paziuret, kaip kieno kompas rodo, kiekvienas parasykit kokias spalvas matot:
1. normalias, kaip ir noretum matyti
2. per sviesiai
3. per tamsiai
4. perryskiai
idomu bus paziuret
stai nuotraukos
Papildyta:
QUOTE(she @ 2007 01 29, 12:26)
She, labai grazu, kaip toki svelnu apsvietima padarei?
rimulka, lasiukai grazus , man ypac paskutinej fotkej kompozicija gera labai. tas tamsumas kitu nuotrauku, tai labai duoda vandens tirstumo ispudi
Ciburaska, bet tu su PS vistiek koregavai tuos daiktus baltam fone? nes eziukas tai labai matos kad aptrintas apacioj
Ciburaska, bet tu su PS vistiek koregavai tuos daiktus baltam fone? nes eziukas tai labai matos kad aptrintas apacioj
ai dar norejau paklausti, kaip reik graziai padaryti, balta juoda nuotrauka, kad kuno spalva nebutu tokia pilka, na pvz, as fotografavau zmogu ant balto fono, norejau padaryt balta juoda nuotrauka, tai man to zmogaus oda tokia pilka pasidare, o noretusi kad ji butu sviesesne, na kaip pvz She pas tave
Na bet kiek prisijungusiu!!!
Labai, labai grazu Siltas momentas toks Nors man tiek daug tuscios erdves virsuj nesinoretu
Cia tik taip mintis sove ... Irasom zodzius ir puikus atvirukas motinos dienos proga
Labai grazu
QUOTE(she @ 2007 01 29, 12:26)
Labai, labai grazu Siltas momentas toks Nors man tiek daug tuscios erdves virsuj nesinoretu
Cia tik taip mintis sove ... Irasom zodzius ir puikus atvirukas motinos dienos proga
QUOTE(rimulka @ 2007 01 29, 12:29)
stai nuotraukos
Labai grazu
QUOTE(rimulka @ 2007 01 29, 12:29)
aciu
apsvietimas su softboxu
del odos, tai zinok yra taip, jei per mazai apsvieti veida, ir per daug fona, tada jis ir gaunas tamsesnis - juodai baltoj foto - pilkas isvis. Seip korekcijai gali bandyt su PS - naudoti filtra toki is Filter galery: Diffuse glow - nusistatyk grain 0, glow 1/2, ir clear amount atitinkamai kiek nori ten isblyskint
QUOTE(she @ 2007 01 29, 12:33)
Taip, as juos iskirpau, nes objektu reikejo su permatomu fonu... Jei idomu galiu neiskirptas ideti, kur matosi originalus fonas
QUOTE(ciburaska @ 2007 01 29, 12:36)
Na bet kiek prisijungusiu!!!
Ciburaska, as specialiai taip komponavau, norejau istikro kad isvis apatiniam kampe butu labiau, bet nelabai gaunas, o nukirpt rankutes nesinori
jauciu kvadratine geriau dabar butu, teisi tu
QUOTE(she @ 2007 01 29, 12:44)
Ciburaska, as specialiai taip komponavau, norejau istikro kad isvis apatiniam kampe butu labiau, bet nelabai gaunas, o nukirpt rankutes nesinori
Kvadratas
She, aciu uz patarima, reikes pabandyt
dabar noreciau paklaust, kazin ar eitu man kaip nors pasidaryt paciai tuos soft boxus, as turiu dvi 500w lempas (helogenines), kai fotkinu jas nukreipiu i lubas, nes jos tokios ryskios, negaliu spigint i akis, bet galvoju, jei eitu kaip nors pritvirtini kokius medziaginius kvadratus gautus kaip soft boxas , tik va tos lempos velniskai kaista, kad nesukelciau koki gaisra namuose
patarkit kas jei ka nors panasaus daret
siaip isvis zaviuosi, kas prie lango fotkina, graziai gaunas, nu bet pas mane labai tamsus namai, tai turiu naudoti apsvietima
dabar noreciau paklaust, kazin ar eitu man kaip nors pasidaryt paciai tuos soft boxus, as turiu dvi 500w lempas (helogenines), kai fotkinu jas nukreipiu i lubas, nes jos tokios ryskios, negaliu spigint i akis, bet galvoju, jei eitu kaip nors pritvirtini kokius medziaginius kvadratus gautus kaip soft boxas , tik va tos lempos velniskai kaista, kad nesukelciau koki gaisra namuose
siaip isvis zaviuosi, kas prie lango fotkina, graziai gaunas, nu bet pas mane labai tamsus namai, tai turiu naudoti apsvietima
QUOTE(rimulka @ 2007 01 29, 12:54)
She, aciu uz patarima, reikes pabandyt
labai paprasta, tik reik baltos medziagos kuri sviesa praleistu ir vielytes - isformuoji rema, apsiuvi, pritvirtini istrizaines principu irgi su vielikem, bet gal paprasciau tau butu sketuka pasidaryt pasiimi juoda sketi ir jo vidu su kokia blizgia medziaga (kaip folje) apsiuvi ar apklijuoji, jauciu liosai tiktu ir senukuose esanti izoliacine medziaga su plonu paralonu o is virsaus blizgaliukas kur yra
o del lango tai ir turi but tamsus namai ir mazas, bet stiprus lauko sviesos saltinis, nes jei bus sviesu viduj, tai nesigaus pusiau apsviesti konturai, patalpa turi but is principo tamsi
mano langiukas labai mazas, i rytus, bet uztat fotkinu per sviesiausia paros meta
Papildyta:
nedidelis islaikymas buvo, tai nera labai ir sviesi nuotrauka, kokia turetu but
QUOTE(she @ 2007 01 29, 13:12)
labai paprasta, tik reik baltos medziagos kuri sviesa praleistu ir vielytes - isformuoji rema, apsiuvi, pritvirtini istrizaines principu irgi su vielikem, bet gal paprasciau tau butu sketuka pasidaryt pasiimi juoda sketi ir jo vidu su kokia blizgia medziaga (kaip folje) apsiuvi ar apklijuoji, jauciu liosai tiktu ir senukuose esanti izoliacine medziaga su plonu paralonu o is virsaus blizgaliukas kur yra
o del lango tai ir turi but tamsus namai ir mazas, bet stiprus lauko sviesos saltinis, nes jei bus sviesu viduj, tai nesigaus pusiau apsviesti konturai, patalpa turi but is principo tamsi
mano langiukas labai mazas, i rytus, bet uztat fotkinu per sviesiausia paros meta
Papildyta:
Papildyta:
She, kaip grazu! va, as taip irgi noreciau, kad man gautusi, bet neiseina
aciu uz patarimus
oi reikes praktikuotis