Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (5 dalis)

as irgi biskis savo "meno" idedu:

user posted image
Atsakyti
sveiki!

oho ir jusu tempai! tiek daug priraset!

o ir dabar kiek prisijungusiu, dar nemaciau tiek thumbup.gif

na, as dar vis zaidziau su vandeniu, bet va man del tu spalvu tai neaisku, dabar galesim ir paziuret, kaip kieno kompas rodo, kiekvienas parasykit kokias spalvas matot:
1. normalias, kaip ir noretum matyti
2. per sviesiai
3. per tamsiai
4. perryskiai

idomu bus paziuret

stai nuotraukos
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(she @ 2007 01 29, 12:26)

She, labai grazu, kaip toki svelnu apsvietima padarei? ax.gif
Atsakyti
rimulka, lasiukai grazus thumbup.gif , man ypac paskutinej fotkej kompozicija gera labai. tas tamsumas kitu nuotrauku, tai labai duoda vandens tirstumo ispudi tongue.gif

Ciburaska, bet tu su PS vistiek koregavai tuos daiktus baltam fone? nes eziukas tai labai matos kad aptrintas apacioj ax.gif
Atsakyti
ai dar norejau paklausti, kaip reik graziai padaryti, balta juoda nuotrauka, kad kuno spalva nebutu tokia pilka, na pvz, as fotografavau zmogu ant balto fono, norejau padaryt balta juoda nuotrauka, tai man to zmogaus oda tokia pilka pasidare, o noretusi kad ji butu sviesesne, na kaip pvz She pas tave ax.gif
Atsakyti
Na bet kiek prisijungusiu!!! bigsmile.gif thumbup.gif
QUOTE(she @ 2007 01 29, 12:26)

user posted image

Labai, labai grazu wub.gif Siltas momentas toks wub.gif Nors man tiek daug tuscios erdves virsuj nesinoretu ax.gif
Cia tik taip mintis sove tongue.gif ax.gif ... Irasom zodzius ir puikus atvirukas motinos dienos proga thumbup.gif

QUOTE(rimulka @ 2007 01 29, 12:29)
stai nuotraukos

thumbup.gif Labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulka @ 2007 01 29, 12:29)

She, labai grazu, kaip toki svelnu apsvietima padarei?  ax.gif

aciu drinks_cheers.gif
apsvietimas su softboxu blush2.gif

del odos, tai zinok yra taip, jei per mazai apsvieti veida, ir per daug fona, tada jis ir gaunas tamsesnis - juodai baltoj foto - pilkas isvis. Seip korekcijai gali bandyt su PS - naudoti filtra toki is Filter galery: Diffuse glow - nusistatyk grain 0, glow 1/2, ir clear amount atitinkamai kiek nori ten isblyskint
Atsakyti
QUOTE(she @ 2007 01 29, 12:33)
Ciburaska, bet tu su PS vistiek koregavai tuos daiktus baltam fone? nes eziukas tai labai matos kad aptrintas apacioj  ax.gif

Taip, as juos iskirpau, nes objektu reikejo su permatomu fonu... Jei idomu galiu neiskirptas ideti, kur matosi originalus fonas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2007 01 29, 12:36)
Na bet kiek prisijungusiu!!! bigsmile.gif  thumbup.gif

Labai, labai grazu wub.gif Siltas momentas toks wub.gif  Nors man tiek daug tuscios erdves virsuj nesinoretu ax.gif 
Cia tik taip mintis sove tongue.gif  ax.gif ... Irasom zodzius ir puikus atvirukas motinos dienos proga thumbup.gif

Ciburaska, as specialiai taip komponavau, norejau istikro kad isvis apatiniam kampe butu labiau, bet nelabai gaunas, o nukirpt rankutes nesinori g.gif
jauciu kvadratine geriau dabar butu, teisi tu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(she @ 2007 01 29, 12:44)
Ciburaska, as specialiai taip komponavau, norejau istikro kad isvis apatiniam kampe butu labiau, bet nelabai gaunas, o nukirpt rankutes nesinori  g.gif
jauciu kvadratine geriau dabar butu, teisi tu  doh.gif

Kvadratas thumbup.gif
Atsakyti
She, aciu uz patarima, reikes pabandyt 4u.gif

dabar noreciau paklaust, kazin ar eitu man kaip nors pasidaryt paciai tuos soft boxus, as turiu dvi 500w lempas (helogenines), kai fotkinu jas nukreipiu i lubas, nes jos tokios ryskios, negaliu spigint i akis, bet galvoju, jei eitu kaip nors pritvirtini kokius medziaginius kvadratus gautus kaip soft boxas ax.gif , tik va tos lempos velniskai kaista, kad nesukelciau koki gaisra namuose lotuliukas.gif doh.gif

patarkit kas jei ka nors panasaus daret ax.gif

siaip isvis zaviuosi, kas prie lango fotkina, graziai gaunas, nu bet pas mane labai tamsus namai, tai turiu naudoti apsvietima cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulka @ 2007 01 29, 12:54)
She, aciu uz patarima, reikes pabandyt  4u.gif

dabar noreciau paklaust, kazin ar eitu man kaip nors pasidaryt paciai tuos soft boxus, as turiu dvi 500w lempas (helogenines), kai fotkinu jas nukreipiu i lubas, nes jos tokios ryskios, negaliu spigint i akis, bet galvoju, jei eitu kaip nors pritvirtini kokius medziaginius kvadratus gautus kaip soft boxas  ax.gif , tik va tos lempos velniskai kaista, kad nesukelciau koki gaisra namuose  lotuliukas.gif  doh.gif

patarkit kas jei ka nors panasaus daret  ax.gif
siaip isvis zaviuosi, kas prie lango fotkina, graziai gaunas, nu bet pas mane labai tamsus namai, tai turiu naudoti apsvietima  cool.gif

labai paprasta, tik reik baltos medziagos kuri sviesa praleistu ir vielytes - isformuoji rema, apsiuvi, pritvirtini istrizaines principu irgi su vielikem, bet gal paprasciau tau butu sketuka pasidaryt mirksiukas.gif pasiimi juoda sketi ir jo vidu su kokia blizgia medziaga (kaip folje) apsiuvi ar apklijuoji, jauciu liosai tiktu ir senukuose esanti izoliacine medziaga su plonu paralonu o is virsaus blizgaliukas kur yra cool.gif
o del lango tai ir turi but tamsus namai ir mazas, bet stiprus lauko sviesos saltinis, nes jei bus sviesu viduj, tai nesigaus pusiau apsviesti konturai, patalpa turi but is principo tamsi

mano langiukas labai mazas, i rytus, bet uztat fotkinu per sviesiausia paros meta
user posted image
Papildyta:
nedidelis islaikymas buvo, tai nera labai ir sviesi nuotrauka, kokia turetu but blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo she: 29 sausio 2007 - 13:11
QUOTE(she @ 2007 01 29, 13:12)
labai paprasta, tik reik baltos medziagos kuri sviesa praleistu ir vielytes - isformuoji rema, apsiuvi, pritvirtini istrizaines principu irgi su vielikem, bet gal paprasciau tau butu sketuka pasidaryt  mirksiukas.gif  pasiimi juoda sketi ir jo vidu su kokia blizgia medziaga (kaip folje) apsiuvi ar apklijuoji, jauciu liosai tiktu ir senukuose esanti izoliacine medziaga su plonu paralonu o is virsaus blizgaliukas kur yra  cool.gif
o del lango tai ir turi but tamsus namai ir mazas, bet stiprus lauko sviesos saltinis, nes jei bus sviesu viduj, tai nesigaus pusiau apsviesti konturai, patalpa turi but is principo tamsi

mano langiukas labai mazas, i rytus, bet uztat fotkinu per sviesiausia paros meta
user posted image
Papildyta:
nedidelis islaikymas buvo, tai nera labai ir sviesi nuotrauka, kokia turetu but  blush2.gif

She, kaip grazu! va, as taip irgi noreciau, kad man gautusi, bet neiseina verysad.gif

aciu uz patarimus 4u.gif
oi reikes praktikuotis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulka: 29 sausio 2007 - 13:16