QUOTE(CACIS @ 2007 01 29, 09:33)
Nuotraukos idomios.
1 - klaida - namukas centre. Ir buciau paejus siek tiek i kaire, kad desineje esantis medis neuzdengtu namelio
Kadruociau taip:
2 - Patrinciau su PS ta orlaide sienoje... Bet nekabinanti foto
3 - Man patinka mintis, bet realizavimas - ne. Visu pirma siek tiek is toliau fotkinciau, kad visas langas tilptu i kadra arba is arti, tik imciau dakies lango fragmenta, pvz., kuri nors kampa
ir isvaryciau ta zmogiuka, kurio kepure lango atspindy matosi
4. - Paskutine man labiausiai patiko
Papildyta:
QUOTE(Bilekas @ 2007 01 29, 10:59)
Tiesa, savaitgali fotografuodamas macro rezimu stiklini "zveriuka" padariau keleta atradimu. Itariu, kad fotografijoje jie jau seniai zinomi, bet gal kam bus idomu:
1. Kad nebutu atspindziu ant stiklinio daikto, naudojau plona balto popieriaus lapa kaip uzdangala nuo saules sviesos. Per ji sviesa pereina, bet ji nera tokia koncentruota ir lygiau apsviecia objekta. Panasiai dirba "soft box" blicai.
2. Kaip papildomui apsvietimui naudojau diodu lempuciu prozektoriu. Super dalykas: lengva valdyti ir spalvu neiskraipo. Be to jie labai ilgai gali sviesti (instrukcijoje parasyta, kad iki savaites neisjungus sviecia). Reikes dar pora tokiu prozektoriu nusipirkti, sugalvoti jiems stovelius- galesiu ir lauke visokias gelytes fotografuojant panaudoti
3. Fonui gerai tinka medziaga, tokia kaip dezutes buna, kur visokie ziedai ar aukskarai sudeti. Berods aksomas vadinasi
. Patiko, kad sviesos neatspindi, smulki faktura. Beda, tik kad dulkes renka... Bet su izoliacija be dideliu problemu jas nuvaliau
Tai va, merginos, gal patarsit kur tokios medziagos Vilniuje butu galima nusipirkti?
Ir dar, daug kas is jusu jau pirko fonui medziagas. Kuri geriausiai tinka siam reikalui?
As esu pasidariusi pati toki is kartionines dezes. Sonus ispjoviau, apklijavau baltu maisu, pasvieciu dienos sviesos lempomis.
Stai objektai fotografuoti toje dezeje:
Na cia dar pazaista su izoliavimu