ale ziuriu pripylet per savaitgali....
dar nespejau net perskaityti, nes savaitgaliais prie kompo neprisedu
QUOTE(Mergina_ @ 2007 01 26, 16:12)
na kaina ir dabar mane siek tiek baido... O jau pazengusiems, tai tikrai siuo metu negaleciau sau to leisti... na, bet ziuresiu ateiti kaip cia viskas bus
Pazurejau sitie siek tiek geresni, detalesni sakyciau Bet kaina...
Pazurejau sitie siek tiek geresni, detalesni sakyciau Bet kaina...
kaina tikrai nemaza, o ta kita saita kur imeciau, tai visai....
QUOTE(ciburaska @ 2007 01 26, 17:20)
Sveiki
Jei turi talpia el. pasto dezute arba SKYPE, galiu atsiusti Canon EOS 400 instrukcija lietuviu kalba
Girdejau, kad kai kam Canon nepatogus, nes mazokas vyriskai rankai, bet man tai sis modeliukas pats pats Bandziau fotkinti is su minetu Niconu, bet man meniu valdymas pasirode ne toks patogus (cia mano asmenine nuomone) Nicone jis pilkame ekranelyje virsuje fotiko, tai nepatogu tamsoje, prieblandoje, Canone visas meniu valdymas LCD ekrane, kuris uzgesta pridejus aki prie akutes.
Jei turi talpia el. pasto dezute arba SKYPE, galiu atsiusti Canon EOS 400 instrukcija lietuviu kalba
Girdejau, kad kai kam Canon nepatogus, nes mazokas vyriskai rankai, bet man tai sis modeliukas pats pats Bandziau fotkinti is su minetu Niconu, bet man meniu valdymas pasirode ne toks patogus (cia mano asmenine nuomone) Nicone jis pilkame ekranelyje virsuje fotiko, tai nepatogu tamsoje, prieblandoje, Canone visas meniu valdymas LCD ekrane, kuris uzgesta pridejus aki prie akutes.
buciau be galo dekinga jei atsiustum i a.sleinyte@gmail.com
na kol kas man patogus manasis Canon, bet nelabai ka ir galiu palyginti, nes tai mano pirmasis normalus fotikas