Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (5 dalis)

QUOTE(Bilekas @ 2007 01 26, 20:24)
As gal varvekli truputi i kaire stumciau ir sakas i apacia (trecdalio taisykle).

user posted image
panasiai taip?
Sakos ir as nemoku nuimt blush2.gif O as specialiai saules atspindzius gaudziau doh.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Aciu Bilekas, bet cia ne Merginos foto o mano

Atsiprasau, truputuka apsirikau 4u.gif

Bilekas, tavo gelyte man galetu matytis visa, apacioj ir virsuje galejai ziedlapiuku nenukapoti ir kairioji puse lyg neryski

Aha, butent tie trukumai ir man dabar pradejo "matytis" biggrin.gif

Sugalvojau keleta kompoziciniu ideju. Isbandysiu savaitgali. Rezultatais pasidalinsiu smile.gif

Na ir dedu dar viena nuotraukyte. Labai laukiu komentaru ir patarimu smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 01 26, 20:24)
Pabandysiu priekabiai  biggrin.gif

špokulia, ideja gera. As gal varvekli truputi i kaire stumciau ir sakas i apacia (trecdalio taisykle). Istrinciau toliau esancia sakele- kazkaip ji vaizda gadina. Deja photoshopu dirbti nemoku ir kaip ta padaryti patarti negaliu smile.gif Be to vaizda gadina atspindziai ant varveklio. Na ir noretusi dar labiau isplaukusio fono- prieik arciau, diafragma placiau.

Mergina_, Naudojai pilna rankini valdyma good.gif
Pirmoje nuotraukoje tas pliusinis zaisliukas turi matytis visas arba is viso ji reikia mesti is kadro. Be to galetu ir kelniu krastas nesimatyti smile.gif Galejai dar  DOF mazinti- placiau atverti diafragma (pvz f2.8 ), kad efektas geresnis gautusi. Dar didesnio efekto reikia- prieik arciau o ne "zoomink".  Na ir man kazkaip truputuka pereksponuotos (per sviesios) atrodo.
Antroje nuotrukoje gerai apsvietimas parinktas. Viskas lyg ir grazu, bet kazko truksta. Gal spalvos ne tokios  g.gif

Ei o kas mano gelyte ispeiks? Anksciau ji man atrode ideali, bet dabar matau, kad gelytes kaire puse ne kokia  verysad.gif

Vaikai tai ne mano ax.gif biggrin.gif
Paciai rankinio dar neteko isbandyti ax.gif
tavo gyletej as is virsaus ir apacios noretusi daugiau erdves smile.gif
Atsakyti
Vaikai tai ne mano 

Gerai, ir taves atsiprasysiu. Atsiprasau 4u.gif

Paciai rankinio dar neteko isbandyti

O ko lauki? Taigi pats idomumas viska perimti i savo rankas. Jei kas neaisku klausk, kuo galesim padesim. Nesugebesim paaiskinti- nurodysim kur ieskoti smile.gif

tavo gyletej as is virsaus ir apacios noretusi daugiau erdves

Aciu, aciu. Ta gelyte man jau nebegrazi lotuliukas.gif

Atsakyti
Įkišiu ir aš savo trigrašį biggrin.gif Bilekas, ta "geltona" nuotrauka su piene, tai visai nieko, bet kompozicija man per nuobodi blush2.gif Galėtų būt gal šiek tiek kitokiu rakursu g.gif
O su plude vandeny tai tokia įdomi, bet man atrodo, tokiam mažam objektui per daug vietos palikta. norėtųsi jos iš arčiau, ryškesnės. Bet, aišku, suprantu, kad ne visada pavyksta prieit arčiau, juolab vandeny biggrin.gif
Atsakyti
sveiki!

Californiagirl, man tavo nuotraukos labai grazios wub.gif

ir Spokulios varveklis patinka, tik jis galetu buti ne per viduri, na bet jau apie tai kazkas minejo ax.gif

dabar jus man pasakykit, kaip pas jus spalvos nureguliuotos kompe, nes as savo nuotraukas specialiai perziurejau per 3 kompus ir visose rodo skirtingai, pas mane rodo normaliai, kaip as noriu matyti, bet kai per keliu pas vyra, man jos per ryskios ir per tamsios, o siandien paziurejau darbe, tai tai per viduri mano ir vyro kompo, tai nezinau, kur teisingiausios spalvos?
nes toks ispudis, jei as tvarkysiu nuotraukas savo kompe, o pas jus pvz bus kitaip sureguliuotos spalvos, tai jus matysit visai kita rezultata doh.gif

nezinau ar supratot apie ka as cia, nu bet man jus pakomentuokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulka @ 2007 01 26, 21:32)
dabar jus man pasakykit, kaip pas jus spalvos nureguliuotos kompe, nes as savo nuotraukas specialiai perziurejau per 3 kompus ir visose rodo skirtingai.

yra tokie daikciukai, spec. monitoriams kalibruoti, kad tikras spalvas rodytu. nes siaip tai tikrai kiekvienas monitorius spalvas vis kitokias rodo. biggrin.gif

o man vis kazkaip ranka nestovi visiskai manual fotografuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulka @ 2007 01 26, 21:32)
Californiagirl, man tavo nuotraukos labai grazios  wub.gif

Aciukas 4u.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 01 26, 21:47)
o man vis kazkaip ranka nestovi visiskai manual fotografuoti blush2.gif

O man jau net labai patinka thumbup.gif Bet pvz. mano paskutinese nuotraukose, manau, butu buve patogiau fotografuoti "semi manual", nes saule tai uz debesies, tai vel sviecia- baisiai suvargau biggrin.gif Kita kart bandysiu fotografuoti ant AV, pasirinkti norima diafragma, o islaikyma lai fotikas pats reguliuoja. Tikrai buna kartais tokiu situaciju kad doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 26 sausio 2007 - 23:11
QUOTE(Bilekas @ 2007 01 26, 20:46)

kibkit žuvytės, didelės ir mažos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 01 27, 00:16)
Na ir dedu dar viena nuotraukyte. Labai laukiu komentaru ir patarimu smile.gif

user posted image

Vaizdas zinomas iki skausmo... lotuliukas.gif Tik gal ydomiau zhiuretusi, kuomet butu ratilai nuo tos pludes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 01 26, 23:02)
Kita kart bandysiu fotografuoti ant AV, pasirinkti norima diafragma, o islaikyma lai fotikas pats reguliuoja. Tikrai buna kartais tokiu situaciju kad doh.gif

ir as, priklausomai nuo situacijos Av arba Tv ax.gif

Bilekas, niu pasakysiu ar as savo nuomone. Neuzkabino manes tavo nuotrauka g.gif vandens spalva kazkokia ne tokia ir pati nuotrauka be pradzios ir pabaigos unsure.gif
Atsakyti
Noreciau kritikos siai nuotraukai smile.gif Manau ta medi desineje reiketu nukirpti g.gif

Saule pro medzius...

user posted image
Atsakyti