Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (5 dalis)

na kagi, papirkau matricos valymo rinkinuka. galiu pasakyti kad nera lengvas darbas. dabar aisku kodel labai mazai kas valo matricas.
idedu skirtuma kaip buvo ir kaip yra.

pries
user posted image
po
user posted image

ant fotosopo parinkus autolevels viskas kuo puikiausiai issiryskina.
nebuvo labai apdulkejus, mane labiausiai erzino tas taskas per viduri....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 26 sausio 2007 - 00:51
Labas rytas foto zinovai 4u.gif

noriu paklausti, ar Jus naudojates tais automatiniais rezimais sportas, naktis, portretas, ar viska fotkinat su M nustatymu reguliuodami diafragma, islaikyma....ir visa kita patys?
Papildyta:
QUOTE(Baubazz @ 2007 01 26, 00:50)
na kagi, papirkau matricos valymo rinkinuka. galiu pasakyti kad nera lengvas darbas. dabar aisku kodel labai mazai kas valo matricas.

pries
user posted image
po
user posted image

po velnio, kodel man nesimato foto?????
matau tik uzrasus pries ir po, o kur turi but nuotrauka, pas mane tuscia doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 01 26, 00:50)

pries
user posted image
po
user posted image

kokį pirkai? man irgi reikia g.gif matosi kažkokia dėmelė g.gif
Atsakyti
matau tik uzrasus pries ir po, o kur turi but nuotrauka, pas mane tuscia 

Nezinau kodel. Gal pabandyk per "pagalba" paieskoti ar moderatoriu uzklausk mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfinxute @ 2007 01 26, 09:12)
g.gif matosi kažkokia dėmelė  g.gif
  [/i]

o man nifiga nesimato schmoll.gif verysad.gif

QUOTE(Bilekas @ 2007 01 26, 09:45)
Nezinau kodel. Gal pabandyk per "pagalba" paieskoti ar moderatoriu uzklausk mastau.gif

nu bet jei kitose forumo temose matau kitu nuotraukas, tai ir cia turiu matyt?
negi tik man vienai nesimato g.gif
Atsakyti
QUOTE(CACIS @ 2007 01 26, 10:56)
o man nifiga nesimato schmoll.gif  verysad.gif
nu bet jei kitose forumo temose matau kitu nuotraukas, tai ir cia turiu matyt?
negi tik man vienai nesimato g.gif

kartais būna taip, kad vienos mato, o kitom neatidaro. Nežinau nuo ko tai priklauso unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(CACIS @ 2007 01 26, 08:42)
Labas rytas foto zinovai 4u.gif
matau tik uzrasus pries ir po, o kur turi but nuotrauka, pas mane tuscia doh.gif  g.gif

nesuprantu, pamegink paspausti desini>properties ir nusikopijuok adresa. galbut tada rodys....
Papildyta:
QUOTE(Sfinxute @ 2007 01 26, 09:12)
kokį pirkai? man irgi reikia  g.gif matosi kažkokia dėmelė  g.gif

pirkau eclipse skysti ir 10 pec pad serveteliu, pasidariau mentele ir zaidiau, zaidziau, zaidziau.....
toli grazu ner taip lengva kaip atrodo....
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2007 01 26, 10:34)
kartais būna taip, kad vienos mato, o kitom neatidaro. Nežinau nuo ko tai priklauso unsure.gif

nepatinka man taip schmoll.gif verysad.gif smile.gif
Papildyta:
[quote=Baubazz,2007 01 26, 11:13]
nesuprantu, pamegink paspausti desini>properties ir nusikopijuok adresa. galbut tada rodys....Papildyta:

vistiek nieko....
jei nesunku, gal kuris gali imesti bet kokia savo foto, noriu paziuret, negi visada taip ir nerodys man ju.Aciuuuuus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CACIS: 26 sausio 2007 - 11:32
[quote=CACIS,2007 01 26, 11:31]
nepatinka man taip schmoll.gif verysad.gif smile.gif
Papildyta:
[quote=Baubazz,2007 01 26, 11:13]
nesuprantu, pamegink paspausti desini>properties ir nusikopijuok adresa. galbut tada rodys....Papildyta:

vistiek nieko....
jei nesunku, gal kuris gali imesti bet kokia savo foto, noriu paziuret, negi visada taip ir nerodys man ju.Aciuuuuus
[/quote]

user posted image

gal rodys? g.gif

beja, CACIS, o kokiu laiku vyksta tie kursai? g.gif kai baigsi parasyk kaip tau ten sekes ir ar patiko ar gavai kokiu ziniu... mirksiukas.gif Labai jau mane sudomino ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergina_: 26 sausio 2007 - 11:55
QUOTE(Mergina_ @ 2007 01 26, 11:51)
user posted image

gal rodys? g.gif

beja, CACIS, o kokiu laiku vyksta tie kursai? g.gif  kai baigsi parasyk kaip tau ten sekes ir ar patiko ar gavai kokiu ziniu... mirksiukas.gif  Labai jau mane sudomino ax.gif

nieko vistiek nerodo, vejai kazkokie.

Kursai vyksta teorija darbo dienom 1 karta per savaite, apie 6 val. o praktika savaitgali is ryto arba diena, cia jau kaip susitariam.
Apie kursus suzinojau is vienos tokios forumietes, ji taip pat labai domisi fotografafimu, tai jai nelabai patiko, nors minejo, kad tikrai daug naujo suzinojo ir ismoko, nors tuos pacius pagrindus jau mokejo pries tai.
Kursus ten verta eiti tik tada, kai pilnai zinai savo fotiko funkcijas, nes ten tokiu smulkmenu nepasakoja.Verta eiti tada, kai supranti kas yra ta diafragma, islaikymas, ryskumo zona ir pan.o as kai tokiu dalyku neismaniau, tai man tenka du kartus mokintis biggrin.gif o kai tokius dalykus zinai, telieka daryt namu darbus ir tobulet fotografuojant, nes po to, visas nuotraukas ziurim per kompa ir visi kartu analizuojam kas gerai, kas blogai ir pan.
Na manau kai pabaigsiu, idesiu cia nors kelias savo foto Jusu teismui biggrin.gif
Papildyta:
vienu zodziu baeris, nezinau kodel taip yra, bet kai jus ikeliat savo foto i foruma, man ju nerodo, bet jei paspaudziu ATSAKYTI po ta zinute, kurioje ikelta nuotrauka, atsakymo lange man tada jau rodo nuotraukos nuoroda.Nesuprantu kodel taip yra, bet jauciu norint jas paziureti, turesiu kaskart spaust ATSAKYTI, nusikopinti adresa ir tik tada galesiu perziureti biggrin.gif
nepatogu ziauriai, bet ka jau darysi, jei kitaip neina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CACIS @ 2007 01 26, 12:59)

Kursai vyksta teorija darbo dienom 1 karta per savaite, apie 6 val. o praktika savaitgali is ryto arba diena, cia jau kaip susitariam.
Apie kursus suzinojau is vienos tokios forumietes, ji taip pat labai domisi fotografafimu, tai jai nelabai patiko, nors minejo, kad tikrai daug naujo suzinojo ir ismoko, nors tuos pacius pagrindus jau mokejo pries tai.
Kursus ten verta eiti tik tada, kai pilnai zinai savo fotiko funkcijas, nes ten tokiu smulkmenu nepasakoja.Verta eiti tada, kai supranti kas yra ta diafragma, islaikymas, ryskumo zona ir pan.o as kai tokiu dalyku neismaniau, tai man tenka du kartus mokintis biggrin.gif o kai tokius dalykus zinai, telieka daryt namu darbus ir tobulet fotografuojant, nes po to, visas nuotraukas ziurim per kompa ir visi kartu analizuojam kas gerai, kas blogai ir pan.
Na manau kai pabaigsiu, idesiu cia nors kelias savo foto Jusu teismui biggrin.gif

Aisku, turesiu omeni, labai aciu uz informacija smile.gif Turesiu omeni ir dar pamastysiu ar verta eit ar ne g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2007 01 26, 11:51)
user posted image

gal rodys? g.gif

beja, CACIS, o kokiu laiku vyksta tie kursai? g.gif  kai baigsi parasyk kaip tau ten sekes ir ar patiko ar gavai kokiu ziniu... mirksiukas.gif  Labai jau mane sudomino ax.gif

Foto graži, tik kompozicija negera, nes laksto žvilgsnis ir nežinau į kur susikoncentruoti. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(CACIS @ 2007 01 26, 12:59)
vienu zodziu baeris, nezinau kodel taip yra, bet kai jus ikeliat savo foto i foruma, man ju nerodo, bet jei paspaudziu ATSAKYTI po ta zinute, kurioje ikelta nuotrauka, atsakymo lange man tada jau rodo nuotraukos nuoroda.Nesuprantu kodel taip yra, bet jauciu norint jas paziureti, turesiu kaskart spaust ATSAKYTI, nusikopinti adresa ir tik tada galesiu perziureti biggrin.gif
nepatogu ziauriai, bet ka jau darysi, jei kitaip neina smile.gif

Nereikia spausti atsakyti, gali ir taip pamatyti nuotraukos nuorodą.
Ten, kur tau nerodo nuotraukos, spaudi dešinį pelės klavišą ir pasirenki Properties. Išmes lentelę. Lentelėje pamatysi parašyta Address. Šalia to žodžio bus sdresas. ant paspausk vieną kartą, jis pasižymės. Tada dar kartą spausk dešinį pelės klavišą ir COPY. Tada interneto langem kur reikia įrašyti nuorodą,spausk dešinį pelės klavišą, pasirink Paste ir Enter.
Atsakyti