Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai - darželiai

Vat ir mums pilvas dažnai paskauda... Dažniausiai rytais, kai reikia į darželį eit, ir sėdint prie stalo, kai valgyt reik biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif manajai irgi skauda- pilvą...arba galvytę-kai verkai ir ožiuojasi.... doh.gif biggrin.gif
kažko dauguma vaikų panašūs į pensinikus-nes aniems irgi reik dėmesio, dėmesio, dėmesio.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2007 01 22, 10:41)
ir smectos po pakeli per diena.. blink.gif

O kam ta Smekta mastau.gif
Atsakyti
oi irnesakyk.gif maniškei pastoviai kojytę skauda, kad tik neščiau doh.gif
o labiausiai gąsdina, tai kad po ligos - sloga, ausys - tik koks garsesnis garsas tai tuoj rėkia kad ausytes skauda blink.gif ar kad kaimynai gręžia sieną, ar šį rytą palikau lauke šalia mašinos kol mšiną nuvaliau - tai užvedžiau mašiną, o ji už ausų užsiėmusi "ausytes skauda". reikės gydytojo paklausti kame reikalas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2007 01 22, 16:21)
oi irnesakyk.gif maniškei pastoviai kojytę skauda, kad tik neščiau  doh.gif

Ir mano merginai,ta pati beda,taip laksto,o kai reikia kur eiti,tuoj kojyte skauda.Dar i parduotuve nueina bet pareiti,tai buna vargelio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalijukas: 22 sausio 2007 - 16:13
QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 01 22, 14:35)
lotuliukas.gif manajai irgi skauda- pilvą...arba galvytę-kai verkai ir ožiuojasi.... doh.gif  biggrin.gif
kažko dauguma vaikų panašūs į pensinikus-nes aniems irgi reik dėmesio, dėmesio, dėmesio.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Manajai visada skauda soniuka tai ir tempiu gaila gi nes skauda kur operuota blush2.gif
Atsakyti
Maniškiai problemos būna su kojytėmis lotuliukas.gif , jai jos dažnai skauda, tada tėvelis neša. tinginiukė ji pas mus neįveikia nei ilgų, nei trumpų distancijų iki galo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2007 01 22, 14:43)
O kam ta Smekta mastau.gif

nu vaistinej sake smecta virskinimo sutrikimui,dar dave viduriu lasu,bet ju jis ne is tolo schmoll.gif negeria,tai dvi dienas smecta daviau. taip maniskiui irgi kai reikia valgyti sako -skauda pilvuka,manau del sventos ramybes-prasysiu pas gydytoja siuntimo,tegul paziuri mastau.gif
Atsakyti
Labai pažįstamos situacijos lotuliukas.gif Man vienu metu labai skaudėjo galvą, tai aš savosios vis prasydavau netriukšmauti, nes man galvą skaudą. Tai po to labai ilgą laiką, kai kas nepatikdavo arba norėdavo ko, jai vis galvą skaudėdavo (ir dar nutaisydavo tokią dramatišką išraišką). lotuliukas.gif Jei ko neleidi, jai iš karto suskausta pilvuką.
O pilvuką gali skaudėti ir dėl kirminų. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 01 23, 22:51)

O pilvuką gali skaudėti ir dėl kirminų.  blink.gif

Matai, kirminai negali reikštis tik rytais prieš darželį ir prie peitų ar vakarienės stalo biggrin.gif . Niu, nebent jie labai nenori į šaltą orą ir labiau mėgsta saldainius bei sausainius, nei kokią sriubą biggrin.gif
Atsakyti
Šįryt auklėtoja pasakė, kad kaimyninėj grupėj vaikas susirgo SKARLATINA swoon.gif
HELP.. kas tai yra ir ar įmanoma apsisaugot?
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2007 01 24, 10:19)
Šįryt auklėtoja pasakė, kad kaimyninėj grupėj vaikas susirgo SKARLATINA swoon.gif
HELP.. kas tai yra ir ar įmanoma apsisaugot?

Skarlatina,tai berimine liga,isberia kuna ir gali burna.Mano drauges berniukas nesenei sirgo ta liga.Ir uzsikrete nuo kito vaiko is kitos grupes g.gif .Tai beveik 3sav negalejo vesti i darzeli.O apsaugos tai ypatingos ir nera tik vengti kontakto su serganciu.Nors pas drauge daugiau niekas ir neuzsikrete 4u.gif
Atsakyti