Vat ir mums pilvas dažnai paskauda... Dažniausiai rytais, kai reikia į darželį eit, ir sėdint prie stalo, kai valgyt reik

kažko dauguma vaikų panašūs į pensinikus-nes aniems irgi reik dėmesio, dėmesio, dėmesio....

QUOTE(lauricinaa @ 2007 01 22, 10:41)
O kam ta Smekta

oi
maniškei pastoviai kojytę skauda, kad tik neščiau
o labiausiai gąsdina, tai kad po ligos - sloga, ausys - tik koks garsesnis garsas tai tuoj rėkia kad ausytes skauda
ar kad kaimynai gręžia sieną, ar šį rytą palikau lauke šalia mašinos kol mšiną nuvaliau - tai užvedžiau mašiną, o ji už ausų užsiėmusi "ausytes skauda". reikės gydytojo paklausti kame reikalas

o labiausiai gąsdina, tai kad po ligos - sloga, ausys - tik koks garsesnis garsas tai tuoj rėkia kad ausytes skauda

QUOTE(krika @ 2007 01 22, 16:21)
oi
maniškei pastoviai kojytę skauda, kad tik neščiau 

Ir mano merginai,ta pati beda,taip laksto,o kai reikia kur eiti,tuoj kojyte skauda.Dar i parduotuve nueina bet pareiti,tai buna vargelio

QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 01 22, 14:35)

kažko dauguma vaikų panašūs į pensinikus-nes aniems irgi reik dėmesio, dėmesio, dėmesio....

Maniškiai problemos būna su kojytėmis
, jai jos dažnai skauda, tada tėvelis neša. tinginiukė ji pas mus neįveikia nei ilgų, nei trumpų distancijų iki galo

QUOTE(jovana @ 2007 01 22, 14:43)
nu vaistinej sake smecta virskinimo sutrikimui,dar dave viduriu lasu,bet ju jis ne is tolo

Labai pažįstamos situacijos
Man vienu metu labai skaudėjo galvą, tai aš savosios vis prasydavau netriukšmauti, nes man galvą skaudą. Tai po to labai ilgą laiką, kai kas nepatikdavo arba norėdavo ko, jai vis galvą skaudėdavo (ir dar nutaisydavo tokią dramatišką išraišką).
Jei ko neleidi, jai iš karto suskausta pilvuką.
O pilvuką gali skaudėti ir dėl kirminų.

O pilvuką gali skaudėti ir dėl kirminų.

QUOTE(ezra @ 2007 01 23, 22:51)
Matai, kirminai negali reikštis tik rytais prieš darželį ir prie peitų ar vakarienės stalo

Šįryt auklėtoja pasakė, kad kaimyninėj grupėj vaikas susirgo SKARLATINA
HELP.. kas tai yra ir ar įmanoma apsisaugot?

QUOTE(jovana @ 2007 01 24, 10:19)
Šįryt auklėtoja pasakė, kad kaimyninėj grupėj vaikas susirgo SKARLATINA

Skarlatina,tai berimine liga,isberia kuna ir gali burna.Mano drauges berniukas nesenei sirgo ta liga.Ir uzsikrete nuo kito vaiko is kitos grupes