o as savo vaiko visai nesuprantu,ketvirtadieni vakare valge kriause - ryte atsikeles sake skauda pilvuka,isejom i darzeli,dar pora kartu aukletojai sake-kad skauda pilvuka,bet zaide,sprotavo ,dainavo ir t.t apie 12.30 skambino is darzelio sesute ir sako-jusu vaikas verkia,sako kad skauda pilvuka,nori mamos ir pan. persigandau,vyra is darbo namo issiunciau,saku vesk pas gydytoja,parejo namo-linksmas,laksto,zaidzia,dainuoja.jokiu ligos pozymiu,tik perde truputi...

savaitgali dar pora kartu sake kad skauda pilvuka,bet tikrai nieko nemaciau is jo kad skaudetu,net kakulis normalus,valge normaliai,tiek kiek norejo,lengva maista daviau,kai vakar vakare pradejau kalbeti,kad ryte reikes ieti darzeli-atsigule ant zemes - skauda pilvuka,o ilipes i lova po 15min. mama atnesk man siureli

ryte tik atsibudo,-skauda pilvuka,labai,sakau gerai-vaziuojam i poliklinika,tegul gydytojas paziuri,rengiames ir i poliklinika,praejo kiek laiko- klausiua-skauda? sako-ne,man jau nieko neskauda...

sedziu kaip ant adatu,nesuprantu-cia jis apgaudineja mus-kad tik namie liktu su manim,ar istikruju skauda?

labai guma valgo,bet jos nenuryje,nes kai valgo as sedziu salia,ir man atiduoda ja ismesti,bet gal oro per daug prisikaupia pilvuke,ir paskui jis raizo jam?

stengiuosi dabar kuo maziau duoti gumos,1-2 gabaliukus ir smectos po pakeli per diena..