Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai - darželiai

Kaip šauksi taip atsilieps ax.gif O kovoti manau galima ir be muštynių g.gif Ot baisūs laikai jei jau ir darželyje kovojama muštynėmis doh.gif
Atsakyti
Toje grupėje auklėtojos nuomone jie turi išmokti kovoti, turi pasimušti. Tai jie ir mušdavosi visą dieną. Auklėtojso tik žiūrėdavo kad nesužeistų vienas kito. Kada beateisi - ten ištisai triukšmas, chaosas. Jei klausosi muzikos, tai taip kad aš net lauke girdėdavau. Suaugęs pavargsti nuo chaoso ir triukšmo, o čia vaikai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 09 kovo 2007 - 15:31
Mūsų auklėtoja sako, kad labai viskas keičiasi, kad vaikai kitokie negu anksčiau. Sutinku. Pžiūrėkim, koks gyvenimas...
Atsakyti
Tai ten darželis ar kokis bušido ringas g.gif O ką ar mergaitės irgi taip kovoja g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 03 09, 17:32)
Tai ten darželis ar kokis bušido ringas g.gif O ką ar mergaitės irgi taip kovoja g.gif  doh.gif

Ten ir mergaitės nelabai atsilikdavo, nors ten jų buvo mažuma
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2007 03 09, 16:34)

Labai ydomi auklėjimo programa g.gif Nenorėčiau, kad mano mergytė muštus kartu su berniukais ax.gif
Atsakyti
Ten daug kas įdingo buvo ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2007 03 09, 15:34)

QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 03 09, 15:37)
Nenorėčiau, kad mano mergytė muštus kartu su berniukais ax.gif

Ne visad nuo norų priklauso doh.gif . Mano mergytė kartais visai nuo brolio neatslieka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 03 09, 16:43)
Ne visad nuo norų priklauso doh.gif . Mano mergytė kartais visai nuo brolio neatslieka doh.gif

Mano namuose ir pralenkia brolį hihihi.gif irnesakyk.gif Nu bet juokais tai nieko, čia kaip suprantu viskas vyksta labai rimtai karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 03 09, 15:46)
Mano namuose ir pralenkia brolį hihihi.gif  irnesakyk.gif Nu bet juokais tai nieko, čia kaip suprantu viskas vyksta labai rimtai karsta.gif

Nu, jūsų brolis didesnis, proto daugiau. O pas mus viskas vyksta rimtai, nes abu labu tokiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 03 09, 16:37)
Labai ydomi auklėjimo programa g.gif Nenorėčiau, kad mano mergytė muštus kartu su berniukais ax.gif

nė prie ko čia progarma. kartais tiesiog neįmanoma ką nors padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 03 09, 16:47)
Nu, jūsų brolis didesnis, proto daugiau. O pas mus viskas vyksta rimtai, nes abu labu tokiu doh.gif

Patikėk būna, kad susivienodina tie protai aišku ne muštynių atžvilgiu lotuliukas.gif
Atsakyti