Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai - darželiai

Mamytė ima atostogas, o tai reiškia, kad tingės anksti keltis ir vesti dukrytę į darželį. Todėl ir nusprendė padaryti atostogas lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
bet ir vaikuciui reikia pailseti
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 06, 23:47)
Mamytė ima atostogas, o tai reiškia, kad tingės anksti keltis ir vesti dukrytę į darželį. Todėl ir nusprendė padaryti atostogas lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

visos mes tokios...tinginės... blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
doh.gif
QUOTE(argus @ 2007 03 06, 16:18)
Mano ne kaprizingas, bet užsispyręs ir išlepintas. Kol gyvenam pas senelius į tokius dalykus žiūriu pro pirštus - sakiau atsikraustysim į savo būstą bus vėl pirmykštė tvarka. Jau net tavo vyras atkreipė dėmesį kad maniškis nesirengia pats.
O auklėtojos tai labai geros, visos trys. Tokios kantrios. mano tai energiseris yra - pilnas energijos tai joms suvaldyti jį reikia

Na, mūsoji irgi kaip su užsuktu varikliuku, visur jos pilna. Kartais žiūriu vaikas sėdi piešia, nespėju net sureaguoti kaip jin jau iškrėtusi kokią šunybę žiūri į mane nekaltomis akytėmis blush2.gif . Tėvelis mūsų kiek nuolaidesnis visoms jos iškrėstoms šunybėms, todėl ji žino, kad gali jį pagal save pašokdinti. Aš grieščiau su ja, jeigu pasakiau, kad negalima reiškia negalima. Nes jeigu dabar išsilepinsim kas bus paskui išvis ant galvų užsilips ir dar savo kojytėmis ims tabaluoti doh.gif , o tada jau vargas...
Atsakyti
QUOTE(debesėlis @ 2007 03 07, 14:23)
doh.gif

Na, mūsoji irgi kaip su užsuktu varikliuku, visur jos pilna. Kartais žiūriu vaikas sėdi piešia, nespėju net sureaguoti kaip jin jau iškrėtusi kokią šunybę žiūri į mane nekaltomis akytėmis  blush2.gif . Tėvelis mūsų kiek nuolaidesnis visoms jos iškrėstoms šunybėms, todėl ji žino, kad gali jį pagal save pašokdinti. Aš grieščiau su ja, jeigu pasakiau, kad negalima reiškia negalima. Nes jeigu dabar išsilepinsim kas bus paskui išvis ant galvų užsilips ir dar savo kojytėmis ims tabaluoti  doh.gif , o tada jau vargas...

Jau spėjau pastebėti kad ji tėvelį aplink pirštelį mažajį yra apsivyniojusi bigsmile.gif . Turbūt visos dukros tokios doh.gif.
Aš pati tokia pat buvau irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 07 kovo 2007 - 12:31
QUOTE(argus @ 2007 03 07, 12:29)
Jau spėjau pastebėti kad ji tėvelį aplink pirštelį mažajį yra apsivyniojusi  bigsmile.gif . Turbūt visos dukros tokios  doh.gif.
Aš pati tokia pat buvau  irnesakyk.gif

va, pas mus tas pats..dukra vynioja MB aplink pirštą...tai jėzusmarija.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2007 03 07, 13:29)
Jau spėjau pastebėti kad ji tėvelį aplink pirštelį mažajį yra apsivyniojusi  bigsmile.gif . Turbūt visos dukros tokios  doh.gif.
Aš pati tokia pat buvau  irnesakyk.gif

Tėtukas pats leidžia, kad jį aplink pirštą vyniotų, jau tokia meilė tarp jų neišpasakyta...mama jai reikalinga, kad aprengtų - nurengtų ir tai ne visada, pagal nuotaiką prisileidžia doh.gif . Ot taip ir kariaujam. Tik akis pramerkia žiūrim kokios nuotaikos ta mūsų princesė ant žirnio atsikėlė. Patys kalti, kad nejautėme jos norų pildymo rybų, dabar žiūrim ką turim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 07, 00:47)
Mamytė ima atostogas, o tai reiškia, kad tingės anksti keltis ir vesti dukrytę į darželį. Todėl ir nusprendė padaryti atostogas lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

4u.gif Ne kas dien ir taip einu į darbą ax.gif Dirbu budėjimais, bet šitam darželyje vedu kas dien pioneer.gif O atostogų noriu todėl , noriu porai sav išvažiuot ax.gif ir su Godyte 4u.gif Ai auklėtojos sakė nieko baisaus ir vasarą du mėn neis jau pasirašiau, kad nereik biggrin.gif O man visų 42d atostogų vasarą neduoda biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(debesėlis @ 2007 03 07, 15:20)
Tėtukas pats leidžia, kad jį aplink pirštą vyniotų, jau tokia meilė tarp jų neišpasakyta...mama jai reikalinga, kad aprengtų - nurengtų ir tai ne visada, pagal nuotaiką prisileidžia doh.gif . Ot taip ir kariaujam. Tik akis pramerkia žiūrim kokios nuotaikos ta mūsų princesė ant žirnio atsikėlė. Patys kalti, kad nejautėme jos norų pildymo rybų, dabar žiūrim ką turim  lotuliukas.gif

Kaip Kamilė užmiega vakarais? Nes maniškis Gustas tai labai sunkiai. Vakar pasakojo kad su Kamile ilgai miegojo. Ir pastebėjau, kad ir ji mėgsta ilgai pamiegoti pietukų - penktadieniais anksti ateinu pasimti, tai abu pastoviai randu dar lovoje besivartančius. Ir apskritai auklėtojos taip ilgai leidžia miegoti doh.gif Vieną kartą atėjau 16.15 - jis ką tik iš lovos atsikėlęs. g.gif Tai šiandien auklėtojos prašiau kad ilgai neleistų meigoti o keltų kartu su visais.

Graži Jūsų šeimynėlė ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2007 03 08, 09:11)
Kaip Kamilė užmiega vakarais? Nes maniškis Gustas tai labai sunkiai. Vakar pasakojo kad su Kamile ilgai miegojo. Ir pastebėjau, kad ir ji mėgsta ilgai pamiegoti pietukų - penktadieniais anksti ateinu pasimti, tai abu pastoviai randu dar lovoje besivartančius. Ir apskritai auklėtojos taip ilgai leidžia miegoti  doh.gif  Vieną kartą atėjau 16.15 - jis ką tik iš lovos atsikėlęs.  g.gif Tai šiandien auklėtojos prašiau kad ilgai neleistų meigoti o keltų kartu su visais.

Graži Jūsų šeimynėlė  ax.gif  4u.gif

Na ačiū ačiū 4u.gif wub.gif
keliamės mes rytais sunkokai, nes žadinu ją palyginus anksti 7 val., nes kol susiruošiame kol ką, važiuoti mūms iš kito miesto galo, gyvenam Žardininkuose, tai kol prasibraunam pro tuos kamščius...bijom pavėluoti pusrytukų, nors manoji jų kaip ir nevalgo g.gif . O miegoti vakarais einame taip pat sunkiai, kol prišnekiname doh.gif ...Žodžiu keltis jin nenori, eiti miegoti nenori, valgyti nenori, rengtis - nusirengti irgi nenori schmoll.gif , damačka nieko nenori į daržą nenori, iš daržo irgi nenori. taip ir kariaujam biggrin.gif
Atsakyti
i kuri darzeli vedate?ir kur jis randasi?
Atsakyti
QUOTE(Rasmuze @ 2007 03 08, 11:42)
i kuri darzeli vedate?ir kur jis randasi?

Jeigu manęs klausei ax.gif tai vedam į "Šaltynėlį" Bangų gatvėje.
Atsakyti