Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai - darželiai

QUOTE(Jurate1971 @ 2007 01 19, 10:53)
Gal gali placiau apie baseina cia darzelyje ar vaziuoja kur  g.gif

Vietoj turi. Tokį nediduką, bet vis tiek baseiniuką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 01 19, 10:04)
O mūsiškiai šiandien ruošiasi į baseiną thumbup.gif . Tai jau mano damai pilnos kelnės laimės biggrin.gif

o as saviskio siandien isvedziau i darza, nes einam pas makolenkaite. zadejau vesti, paskui pasiimti, ir vel atvesti.bet pagalvijau, kad vaikui gausis nesamone, antra kart nenores ir bus asaru, tai apsisprendziau netraumuoti, nes ir pats sake, as po gydytojos nebeisiu i darzeli schmoll.gif tai kaip per prievarta nevesiu gi ax.gif o del baseino tai gaila man kad nenueis, bet nepaskutinis kartas gi.o tavoji ten nebendys nardyt lotuliukas.gif gi galva susimus kitaip biggrin.gif

QUOTE(Jurate1971 @ 2007 01 19, 10:53)
Gal gali placiau apie baseina cia darzelyje ar vaziuoja kur  g.gif

atsakysiu uz dilma, nes i viena grupe einam. darzelyje baseinas ir jie eina siandien, o jusu grupe sarkiukai vakar buvo biggrin.gif taip kad greiciau ruoskites zigiuoti ir jus ten pateksit thumbup.gif

pavelavau su atsakymu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonatarin: 19 sausio 2007 - 11:07
Kaip saunu as dar visko nezinau apie peledziuka bet jau kad baseinas yra tai thumbup.gif O lankyti mes pradesim nuo vasario 1d. Sakykit ir kaip daznai jie lanko ta baseina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate1971 @ 2007 01 19, 11:09)
Kaip saunu as dar visko nezinau apie peledziuka bet jau kad baseinas yra tai thumbup.gif O lankyti mes pradesim nuo vasario 1d. Sakykit ir kaip daznai jie lanko ta baseina mirksiukas.gif

Man atrodo, kad šiendien pirmą kartą (bent jau maniškė tai dar nebuvus).
Papildyta:
QUOTE(sonatarin @ 2007 01 19, 11:06)
o tavoji ten nebendys nardyt lotuliukas.gif gi galva susimus kitaip biggrin.gif

Tai prigrasinau, kad nesugalvotų biggrin.gif - sakau, darauklėtoją su auklyte išgąsdinsi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . O jai tai kas - ji namie ir vonioj sugeba panert doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2007 01 19, 10:40)
Žinau, kad daug kartų diskutuota  blush2.gif gal galit pasakyt, kaip paliekat savo vaikus daržely? Jei paliekat verkiančius, ar klausotės rūbinėje kol nurimsta? Gal žaidžiat kartu grupėj atėję ir tik tada išeinat?  g.gif  Mes jau antra savaitė einam (su savaite pertrauka) ir išsiskiriam su ašarom unsure.gif  (tiksliau cypimu be ašarų)  doh.gif

Prula -klausk drąsiai, bet čia neišsemiama tema. mirksiukas.gif ...Prula, stiprybės ir kantrybės.... mirksiukas.gif Nestovėk, ir nesiklausyk už durų....tai nieko nekeičia.Tik savo sveikatėlę gadini, patikėk. mirksiukas.gif Svarbiausia, Tau pačiai reikia nusteikti-kad kitos išeities nėra, kad turi dirbti ar kitos aplinkybės ir pan. tada ir tavo pačios "adpatacija".kad vaikas ne su tavim, o daržely-bus kitoks.
Manoji išėjo 3metų-ašarų pakalnės, isterijos. Niuggi suprantama, visada buvo su mama, o dabar mat reikia eiti į daržely...sunku tiems pipirams, nuo mamyčių atsiskirti. Susitark su auklėtoja, jeigu laaabi,laabai verks-tegul tau paskambina. Arba pati paskambik, ir paklausk,kaip tavo "auksas" mirksiukas.gif laikosi..Kai man būdavo neramu- 0-visda paskambindavau.. mirksiukas.gif .O tokie paverkšlenimai,kai išeina mama, arba kai ateina į rūbinę kitos mamos-tiesiog prisiminimas -"kad ir aš turiu mamą". Va , manoji- ir šiasndien dar paklausia-Ar mamytė ateis? biggrin.gif ..kai ta mamytė, ar tėvelis VISADA ateina....gi reikia pasitikslinit..gal jie persigalvojo? g.gif biggrin.gif
tikiuosi, greit adaptausoitės, to labai linkiu..Stiprybės tau Prula.... mirksiukas.gif .
Pavasarį,mane galėsi konsultuoti tuo klausimu- gi mažajį-pradėsiu vest..ir nė velnio mažiau nebijau-kaip ten su ta adaptacija jam bus ,?... unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad aš pati jau apsiraminau ir apsipratau, kad vaiką į daržą išleidau tongue.gif ir ji neverkia ten ilgai, auklėtoja sako tik pora min. nė ašarų nespėja parodyt (pacypia paklykia ir tiek) unsure.gif O nusiraminus manęs nebeprisimena (bent jau nezirzia, neverkia ir užsiėmus kitais reikalais) cool.gif bent jau man taip sakė, o aš kadangi nesiklausau, tai nežinau kaip ten būna lotuliukas.gif beto kai ateinu pasiimti, tai su šypsena būna, ir dažnai dar nenori eiti namo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 01 19, 11:34)
Va , manoji- ir šiasndien dar paklausia-Ar mamytė ateis? biggrin.gif ..kai ta mamytė, ar tėvelis VISADA ateina....gi reikia pasitikslinit..gal jie persigalvojo?

Dėl to "visada ateina" - maniškė visą istoriją turėjo sukūrus, kad aš ją darželyje vieną palikau naktyje doh.gif biggrin.gif . Kai paklausi - kada, sako - seniai seniai, vieną kartą palikai blink.gif . O dar nė pietų miegot nebuvo likus... Tai verkdama rėkdama kiekvieną rytą taip ir prašydavo - Mama, parsiveeeesk, noooooriu kad parsiveeestum doh.gif . Ačiū dievui karsta.gif, po trijų savaičių pertraukos pamiršo, turbūt, kad buvau "palikus" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 19 sausio 2007 - 12:49
QUOTE(Dilma @ 2007 01 19, 12:49)
Dėl to "visada ateina" - maniškė visą istoriją turėjo sukūrus, kad aš ją darželyje vieną palikau naktyje doh.gif  biggrin.gif . Kai paklausi - kada, sako - seniai seniai, vieną kartą palikai blink.gif . O dar nė pietų miegot nebuvo likus... Tai verkdama rėkdama kiekvieną rytą taip ir prašydavo - Mama, parsiveeeesk, noooooriu kad parsiveeestum doh.gif . Ačiū dievui karsta.gif, po trijų savaičių pertraukos pamiršo, turbūt, kad buvau "palikus" doh.gif

O gal vaikui prisisapnavo rolleyes.gif
Atsakyti
Tai jau turbūt biggrin.gif Ale vis tiek 2 mėnesius šaukė, kad parsivesčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2007 01 19, 12:47)
Tai kad aš pati jau apsiraminau ir apsipratau, kad vaiką į daržą išleidau 
.....
tai su šypsena būna, ir dažnai dar nenori eiti namo  doh.gif

Bet tavo dar mažutė... mūsiškės daugmaž apie 2,6 pradėjo... ir tai visoms daug nervų kainavo (Krika, Ramunėlė, Dilma, Sonatarin....)
Maniškė tai prisgalvojus buvo, kad aš ją balkone uždarius laikau...

O vieną vakarą, tai atsigulė išsimaudžius ir užsikapryzino miegot su chalatu, tai apvilkau pižamą ir ant viršaus chalatą, paskui galvoju numausiu ir rišu diržiuką, sakau dar pačirškėsi tai ir prie lovos pririšiu biggrin.gif: , o ji lūpą patempė: Teti, mane mama prie lovos pririš.... sakau, daržely auklėtoja sakys: G skundėsi, kad ją prie lovos pririšę laikot...
Vaikams fantazijos nestinga... 4u.gif
Atsakyti
Nu ir ką - išbandė manoji šiandien darželio baseiną. Kasų niekas neišpynė, tai ir nedžiūvo - reiškia, nėrė. Klausiu, kaip patiko? Sako, gerai, po vandeniu maudžiaus doh.gif biggrin.gif . O šiaip tai tikrai thumbup.gif - vakare lego, kamuoliukai, ryte baseinas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2007 01 19, 10:40)
Jei paliekat verkiančius, ar klausotės rūbinėje kol nurimsta? Gal žaidžiat kartu grupėj atėję ir tik tada išeinat?  g.gif  Mes jau antra savaitė einam (su savaite pertrauka) ir išsiskiriam su ašarom unsure.gif  (tiksliau cypimu be ašarų)  doh.gif

Nesiklausiau prie durų schmoll.gif , nei rūbinėje schmoll.gif . maniškė darželį pradėjo lankyti būdama 1m ir 9mėn., buvo ašarų, bet nedaug. Stengdavomės ateiti pirmos į grupę, tai auklėtoja pasiimdavo į rankas ir nusinešdavo verkiančią. Mes greit pripratom.

QUOTE(Prula @ 2007 01 19, 12:47)
Tai kad aš pati jau apsiraminau ir apsipratau, kad vaiką į daržą išleidau  tongue.gif ir ji neverkia ten ilgai, auklėtoja sako tik pora min. nė ašarų nespėja parodyt (pacypia paklykia ir tiek)  unsure.gif O nusiraminus manęs nebeprisimena (bent jau nezirzia, neverkia ir užsiėmus kitais reikalais)  cool.gif bent jau man taip sakė, o aš kadangi nesiklausau, tai nežinau kaip ten būna  lotuliukas.gif beto kai ateinu pasiimti, tai su šypsena būna, ir dažnai dar nenori eiti namo  doh.gif

Reiškia viskas labai gerai ir vaikui patinka mirksiukas.gif
Atsakyti