QUOTE(Prula @ 2007 01 19, 10:40)
Žinau, kad daug kartų diskutuota

gal galit pasakyt, kaip paliekat savo vaikus daržely? Jei paliekat verkiančius, ar klausotės rūbinėje kol nurimsta? Gal žaidžiat kartu grupėj atėję ir tik tada išeinat?

Mes jau antra savaitė einam (su savaite pertrauka) ir išsiskiriam su ašarom

(tiksliau cypimu be ašarų)
Prula -klausk drąsiai, bet čia neišsemiama tema.

...Prula, stiprybės ir kantrybės....

Nestovėk, ir nesiklausyk už durų....tai nieko nekeičia.Tik savo sveikatėlę gadini, patikėk.

Svarbiausia, Tau pačiai reikia nusteikti-kad kitos išeities nėra, kad turi dirbti ar kitos aplinkybės ir pan. tada ir tavo pačios "adpatacija".kad vaikas ne su tavim, o daržely-bus kitoks.
Manoji išėjo 3metų-ašarų pakalnės, isterijos. Niuggi suprantama, visada buvo su mama, o dabar mat reikia eiti į daržely...sunku tiems pipirams, nuo mamyčių atsiskirti. Susitark su auklėtoja, jeigu laaabi,laabai verks-tegul tau paskambina. Arba pati paskambik, ir paklausk,kaip tavo "auksas"

laikosi..Kai man būdavo neramu- 0-visda paskambindavau..

.O tokie paverkšlenimai,kai išeina mama, arba kai ateina į rūbinę kitos mamos-tiesiog prisiminimas -"kad ir aš turiu mamą". Va , manoji- ir šiasndien dar paklausia-Ar mamytė ateis?

..kai ta mamytė, ar tėvelis VISADA ateina....gi reikia pasitikslinit..gal jie persigalvojo?
tikiuosi, greit adaptausoitės, to labai linkiu..Stiprybės tau Prula....

.
Pavasarį,mane galėsi konsultuoti tuo klausimu- gi mažajį-pradėsiu vest..ir nė velnio mažiau nebijau-kaip ten su ta adaptacija jam bus ,?...