Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai - darželiai

QUOTE(gosiukas @ 2007 02 23, 22:21)
sveiki,
kokį darželį lanko jūsų vaikutis? Įdomu, kur yra tiek kambarėlių? Ačiū mirksiukas.gif

Nors ir ne manęs klausi, bet atsakysiu biggrin.gif - Klaipėdoj yra vienas darželis su tokia krūva kambarėlių - Šaltinėlis. Bangų gatvėj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 02 22, 10:04)
Skaitau temose apie mokyklėles ..paruošiamas klases..ir  nesuvokiama darosi..darželiuose mat,žada naikinti paruošiamąsiasdoh.gif vadinasi vaikų priešmokykliniu ugdymu užsiims mokyklos..(pradinės arba bendrojo lavinimo) doh.gif  doh.gif  doh.gif ...nugi tada sakykit, jūs man...kur tas vaikas 6 metų eis 12 val po pamokėlių????? doh.gif ..namo?..vienas...??? o pas mus  gražesnė situacija bus....mano sūnui 6 sueis tik lapkritį- vadinasi jis vaikinas 5 metų -pradės minti kelius į mokyklą vienas... . doh.gif  doh.gif  doh.gif . Nu mažų mažiausias absurdas.... doh.gif  doh.gif

Kažką ne taip supratai, nenaikins niekas darželiuose priešmokyklinių grupių, jas tik prieš gerus 3 metus kaip tik pradėjo iškeldinti iš mokyklų į darželius. Dėl to galim būti ramios mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
schmoll.gif kaip jau minėjau, mano dukra lanko lopšio grupę, priešais priešmokyklinę klasę. aš čia po ligos vedžiau į daržą prisiskaičius kokie yra žaidimų kambariai su nuolatine auklėtoja. kad galima ten vieną vaiką palikti kai eina visa grupė į lauką ar pan. paklausiau to ir mūsų auklėtojos - pasakė tokio žaidimų kambario nėra, bet gal bus kitais metais, kai bus priešmokyklinė klasė panaikinta.

Atsakyti
QUOTE(krika @ 2007 02 25, 17:22)
schmoll.gif kaip jau minėjau, mano dukra lanko lopšio grupę, priešais priešmokyklinę klasę. aš čia po ligos vedžiau į daržą prisiskaičius kokie yra žaidimų kambariai su nuolatine auklėtoja. kad galima ten vieną vaiką palikti kai eina visa grupė į lauką ar pan. paklausiau to ir mūsų auklėtojos - pasakė tokio žaidimų kambario nėra, bet gal bus kitais metais, kai bus priešmokyklinė klasė panaikinta.

Tai, matyt, nebesurinks dviems priešmokyklinėms grupėms vaikučių ( kiek žinau, šiuo metu Jūsų darželyje jos yra dvi) ir teks vieną uždaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
paskmabinau į atžalyno darželį, tai ten be šansų pakliūti ir direktorė pasipūtusiai kalbėjo- nemaloni moteris, o varpelyje nors ir nėra vietų, bet vadovas daug mielesnis.
Atsakyti
QUOTE(Vike @ 2007 02 26, 11:13)
paskmabinau į atžalyno darželį, tai ten be šansų pakliūti ir direktorė pasipūtusiai kalbėjo- nemaloni moteris, o varpelyje nors ir nėra vietų, bet vadovas daug mielesnis.

Aš irgi su abiejų šių darželių vedėjomis bendravau, tiesa, prieš 5 metus ir akis į akį, tai įspūdis buvo visai priešingas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vike @ 2007 02 26, 12:13)

gal siandien blogos nuotaikos? blink.gif
Atsakyti
Nu man irgi pasirodė Atžalyno vedėja labai maloni moteris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikute @ 2007 02 26, 14:04)
Nu man irgi pasirodė Atžalyno vedėja labai maloni moteris  smile.gif

Pritariu. Su tėveliais ir vaikučiais - labai maloni.
Atsakyti
pas mus kitam korpuse vėjaraupių karantinas, tai pas mus suvesta sveiki vaikai, šiandien 17 vaikų scare.gif
Atsakyti
4u.gif O pas grupėj belike tik 7 vaikai. Ot serga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2007 02 26, 12:30)
gal siandien blogos nuotaikos? blink.gif

kai paskambinau ji užkandžiavo...

o gal dovanėlės eiles sutrumpina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vike: 27 vasario 2007 - 10:11