Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai - darželiai

QUOTE(Pūkis @ 2007 02 21, 11:58)
sveikutes mamos  4u.gif  ,
norejau jusu paklausti gal zinote, o gal ir vedate savo maziukus i lopseli-darzeli, kuris dar ir mokyklele turi? na kokia ten situacija, kur randasi ir ar is tiesu tai yra geriausias variantas vaikui?
aciukas is anksto

Yra tik arba lopšeliai-darželiai, arba darželiai-mokyklos.
Atsakyti
aaa, na va kaip buna g.gif tongue.gif . tada mums dar reikia ugtelti biski iki darzelio lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes tai kokie jusu vaikuciu ispudziai is uzgavieniu? blink.gif
Manoji tai sujuokino,sako sudegino tokia maza mergyte g.gif
kodel,ogi pasirodo mamos ir tecio neturejo doh.gif vargsiuke,ania biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 21, 08:24)
va va su tuo miegu dideles bedos. doh.gif

O tu savo dukrytę jau į lopšelį vedi? g.gif Ar šiaip čia draugiškai lankaisi rolleyes.gif

QUOTE(Pūkis @ 2007 02 21, 11:58)
sveikutes mamos  4u.gif  ,
norejau jusu paklausti gal zinote, o gal ir vedate savo maziukus i lopseli-darzeli, kuris dar ir mokyklele turi? na kokia ten situacija, kur randasi ir ar is tiesu tai yra geriausias variantas vaikui?
aciukas is anksto

O koks vaikui skirtumas ? g.gif

QUOTE(Baltike @ 2007 02 21, 12:16)
Yra tik arba lopšeliai-darželiai, arba darželiai-mokyklos.

va čia ir klysti tongue.gif Gal teoriškai taip ir turi būt, bet va manoji eina į darželį -mokyklėlę. Į lopšelio grupę. Ir nieko blogo tame nematau, kad tame pastate ir pamokos vyksta. Tik va gal iš šono keistai atrodo, kai ryte mokinukai su kuprinėm eina, ir aš savo pupą už rankos vedu. lotuliukas.gif Ot protinga bus, nuo metukų į mokyklą lotuliukas.gif

Dėl Užgavienių: auklėtojos nusprendė, kad mažiukai kaukėtų baubų išsigąs, tai tik plastelininius blynus kepė ir po to tikrais blynais vaišinosi tongue.gif
Atsakyti
pas mus l/d yra viena priešmokyklinė klasė. bet sakė, kad tai paskutiniai metai kaip ji egzistuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2007 02 21, 21:37)
O koks vaikui skirtumas ?  g.gif

manau, kad tiesiog patogiau ir geriau gal vaikui butu, kad pradejes lankyt viena ugdymo istaiga ja ir lankytu, nes vis tiek taigi susiranda draugu, susibendrauja, o jei ir priziurintis kolektyvas geras, tai thumbup.gif . ir vaikui del to maziau traumu, negu kaitaliot tuos darzelius (su salyga, kad vaikai tikrai priziureti ir jais rupinamasi, o ne siaip sau). o paklausiau todel, kad viena pazystama pasake, kad jei leist, tai tik i toki, tai pamaniau paklausiu jusu nuomones. o as manau, kad gal geriau isugdo ir i mokykla is kart paruosia, nors nemanau, kad ir lopseliai -darzeliai to nepadaro, tai manau daugiau priklauso nuo aukletoju ir ju ismones bei pasirengimo, na ir dar nuo daug ko ...
Atsakyti
Tai sakydama mokyklėlė, turėjai omeny priešmokyklinę klasę? Jei taip, tai daugumoje darželių jos yra (bent jau kol kas). Pvz., Želmenėlyje net dvi ir abi pilnutėlės...
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2007 02 21, 20:40)
pas mus l/d yra viena priešmokyklinė klasė. bet sakė, kad tai paskutiniai metai kaip ji egzistuoja  g.gif

Tai kad Pumpurėlyje 2 dvi priešmokyklinės klasės yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linapet @ 2007 02 22, 09:42)
Tai kad Pumpurėlyje 2 dvi priešmokyklinės klasės yra g.gif

aš tada žinau apie vieną, nes Liepos grupė yra priešais klasę
Atsakyti
Skaitau temose apie mokyklėles ..paruošiamas klases..ir nesuvokiama darosi..darželiuose mat,žada naikinti paruošiamąsias:oh vadinasi vaikų priešmokykliniu ugdymu užsiims mokyklos..(pradinės arba bendrojo lavinimo) doh.gif doh.gif doh.gif ...nugi tada sakykit, jūs man...kur tas vaikas 6 metų eis 12 val po pamokėlių????? doh.gif ..namo?..vienas...??? o pas mus gražesnė situacija bus....mano sūnui 6 sueis tik lapkritį- vadinasi jis vaikinas 5 metų -pradės minti kelius į mokyklą vienas... . doh.gif doh.gif doh.gif . Nu mažų mažiausias absurdas.... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunėlė*: 22 vasario 2007 - 10:08
QUOTE(Dilma @ 2007 02 21, 23:10)
Tai sakydama mokyklėlė, turėjai omeny priešmokyklinę klasę? Jei taip, tai daugumoje darželių jos yra (bent jau kol kas). Pvz., Želmenėlyje net dvi ir abi pilnutėlės...

na taip smile.gif . o gal zinot ar bangelej yra, nes as uzrasiau i ja maziu, nes mums tai arciausias darzas tongue.gif . tai gal kol yra laiko gal dar ka nors paieskot butu galima g.gif , tik kazin ar mus priimtu i lopseli, nes jau turbut musu amziaus grupei per velu butu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 02 22, 11:04)
Skaitau temose apie mokyklėles ..paruošiamas klases..ir  nesuvokiama darosi..darželiuose mat,žada naikinti paruošiamąsias:oh vadinasi vaikų priešmokykliniu ugdymu užsiims mokyklos..(pradinės arba bendrojo lavinimo) doh.gif  doh.gif  doh.gif ...nugi tada sakykit, jūs man...kur tas vaikas 6 metų eis 12 val po pamokėlių????? doh.gif ..namo?..vienas...??? o pas mus  gražesnė situacija bus....mano sūnui 6 sueis tik lapkritį- vadinasi jis vaikinas 5 metų -pradės minti kelius į mokyklą vienas... . doh.gif  doh.gif  doh.gif . Nu mažų mažiausias absurdas.... doh.gif  doh.gif

na kaip cia bus neaisku, nes taigi svietimo ministerija vos ne kas metai kaitalioja tuos savo sprendimus, o aisku tik viena, kad nuo to nukencia tik vaikai doh.gif
ir is kur jie ten tokie susirinke doh.gif , negi vaiku nei vienas neturi ar bent jau anuku doh.gif . man tiesiog koktu darosi nuo tos musu valdzios doh.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
tilzes gatveje anksciau budavo toks darzelis,bet nezinau, kaip dabar. schmoll.gif
Atsakyti