Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai - darželiai

QUOTE(jovana @ 2007 02 20, 16:54)
Priima nuo metukų ir daugiau... tik neaišku kaip tas metinukas jausis... o mokėt, ko gero, jis dar nieko nemoka, kad ir labai norėtum....

OI KAIP GAILA TOKIUS SPIRGIUS ATIDUOTI.
Atsakyti
Kas dėl ligų, tai jau tikra tiesa. Pirmi metai - sunkiausi, kol prisitaiko ir pripratimo , ir ligų atžvilgiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes ruosiames eiti i "Bitute". gal yra ten besilankanciu ax.gif papasakokit jus man kaip siais laikais su pokaicio miegu. ar atejus jo metui privalo visi eiti ar leidzia neiti miegoti...nes nezinau ka ir galvot. viska lyginu su tu laiku darzeliu koki pati lankiau smile.gif
kas pasikeite darzeliuose per 20 ir daugiau metu ax.gif ??
Atsakyti
Pasirodo darzelis pats viska buvo suorganizaves bigsmile.gif O vietoj blynu idejau javainiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(primavera @ 2007 02 20, 20:11)
Mes ruosiames eiti i "Bitute". gal yra ten besilankanciu ax.gif  papasakokit jus man kaip siais laikais su pokaicio miegu. ar atejus jo metui privalo visi eiti ar leidzia neiti miegoti...nes nezinau ka ir galvot. viska lyginu su tu laiku darzeliu koki pati lankiau smile.gif
kas pasikeite darzeliuose per 20 ir daugiau metu ax.gif ??

Pokaicio miega, kaip ir anksciau, visi. Jei vienam leistu nemiegot, nemiegotu visi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2007 02 20, 23:57)
Pasirodo darzelis pats viska buvo suorganizaves  bigsmile.gif  O vietoj blynu idejau javainiu  biggrin.gif
Papildyta:
Pokaicio miega, kaip ir anksciau, visi. Jei vienam leistu nemiegot, nemiegotu visi  schmoll.gif

va va su tuo miegu dideles bedos. doh.gif
Atsakyti
Pas mus taip pat visi miega, na o jei atsikelia anksčiau, tai leidžia apsirengt ir tyliai pasėdėt blush2.gif
Atsakyti
pas mus darželyje jei eina vaikai į lauką tai turi eiti s uauklėtoja ir auklytė. bet būna išimčių, kai po pietų miego kokios dar miegančios gražuolės neatsibudo (tame tarpe manoji mėgstanti ilgėliau pamiegoti) tai lieka auklytė grupėje. o paskui prisijungia jau laukelyje biggrin.gif
Atsakyti
Mano nemiega pietų darželyje schmoll.gif Sakė auklėtoja neužminga g.gif , bet vis paguli, pailsi kažkiek g.gif Nors namie būna, kad po 3val išmiega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 21, 08:24)
va va su tuo miegu dideles bedos. doh.gif

Maniškė iš nemiegančių, bet "prie chebros" visada miega...

QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 02 21, 09:04)
Mano nemiega pietų darželyje schmoll.gif Sakė auklėtoja neužminga g.gif , bet vis paguli, pailsi kažkiek g.gif Nors namie būna, kad po 3val išmiega biggrin.gif

O Gabrielė namie savaitgaliais llllllllaaaaaaaaaabai retai miega pietų miegą, o daržely jau priprato, kad REIKIA... nes labai pervargtų....
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2007 02 21, 09:09)
Maniškė iš nemiegančių, bet "prie chebros" visada miega...
O Gabrielė namie savaitgaliais llllllllaaaaaaaaaabai retai miega pietų miegą, o daržely jau priprato, kad REIKIA... nes labai pervargtų....

namuose tai iš vis nepamenu kada miegotų. aš jos neužmigdau doh.gif bet tada pati lūžta kažkur 18 val blink.gif ir nebetkur o ant manęs wub.gif
Atsakyti
reikalinga draugija miegui. biggrin.gif o namie kiek darbu, kad nera laiko kada biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes mamos 4u.gif ,
norejau jusu paklausti gal zinote, o gal ir vedate savo maziukus i lopseli-darzeli, kuris dar ir mokyklele turi? na kokia ten situacija, kur randasi ir ar is tiesu tai yra geriausias variantas vaikui?
aciukas is anksto
Atsakyti