Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai - darželiai

4u.gif Labas rytas 4u.gif Nu jau patenkinta mergina nuvyko į darželį thumbup.gif Kaukę iškirpom iš žurnalo Nykštukas ax.gif Nu nemoku aš piešt ir skarą nusinešėm tokią didelę darbe gavau thumbup.gif Dilma jei kartais pamatysi šventę parašyk įspudžius 4u.gif
Atsakyti
per langa maciau, musu darzelyje aukletoja ar auklyte nezinau, bet vaikus ryte pasitiko su blynais, linxma
Atsakyti
Maniškiai šįryt irgi abu su kaukėm iškulniavo thumbup.gif

Godytės mama, vakar mačiau Godytę ax.gif . Su močiute... ir, įtariu, jūs visad per mūsų kiemą pražygiuojat, pro mūsų duris biggrin.gif

QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 02 20, 08:52)
4u.gif Labas rytas 4u.gif Nu jau patenkinta mergina nuvyko į darželį thumbup.gif Kaukę iškirpom iš žurnalo Nykštukas ax.gif Nu nemoku aš piešt ir skarą nusinešėm tokią didelę darbe gavau thumbup.gif Dilma jei kartais pamatysi šventę parašyk įspudžius 4u.gif

Jaučiu, kad šiemet nepamatysiu - 10.10 turiu būt Želmenėlyje, o Pelėdžiuke visas veiksmas - 10.30, berods doh.gif . Nors persiplėšk biggrin.gif
Sonatarin, griebi kamerą ir leki pas Pelėdžiukus mirksiukas.gif .
Atsakyti
ryte musu grupeje irgi paruosiamieji darbai vyko,grindys buvo plaunamos,blynai nesami,lauke turbut zyduku... kauke vakar gavau is naujo daryti,pasake ,kad reikai jam ragukiu kad butu ir ausys... piesiau vakar is naujo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 02 20, 10:53)
Maniškiai šįryt irgi abu su kaukėm iškulniavo thumbup.gif

Godytės mama, vakar mačiau Godytę ax.gif . Su močiute... ir, įtariu, jūs visad per mūsų kiemą pražygiuojat, pro mūsų duris biggrin.gif
Jaučiu, kad šiemet nepamatysiu - 10.10 turiu būt Želmenėlyje, o Pelėdžiuke visas veiksmas - 10.30, berods doh.gif . Nors persiplėšk  biggrin.gif

Aga vakar Godyte paėmė močiutė mes dirbom mirksiukas.gif O aš tai visada važiuoju blush2.gif tiesiai į pelėdžiuko kiemą ax.gif Sonatarin tikrai griebk kamerą mirksiukas.gif Aš tai po naktinio budėjimo esu kaip sakant ne sava nebus iš manes operatoriaus blush2.gif
Atsakyti
Spėjau bigsmile.gif yahoo.gif assa.gif. Kaip operatorius kipsas palaksčiau po darželius - Pelėdžiuke spėjau tik Morės deginimą nufilmuot ir vaikus nufotografuot. Godytės mama, pažįsti? mirksiukas.gif user posted image
Atsakyti
Žydukę lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif Dilma šaunuolė thumbup.gif clap.gif Ale kaip čia ji papozavo tau ax.gif Dėkui o taip ir nebūč pamačius savo žydukės 4u.gif thumbup.gif Gal galėčiau kaip nors yrašą gaut 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GODYTĖS-MAMA: 20 vasario 2007 - 13:17
QUOTE(Dilma @ 2007 02 20, 09:53)

su kamera galiu tik poliklinika pafilmuot verysad.gif
Atsakyti
apšvieskit jūs mane neišprusėlę, nuo kokio amžiaus priima į lopšelį ir ką vaikutis turi mokėt daryt. didelis ačiū 4u.gif
Atsakyti
Priima nuo metukų ir daugiau... tik neaišku kaip tas metinukas jausis... o mokėt, ko gero, jis dar nieko nemoka, kad ir labai norėtum....
Atsakyti
Mano tai nuo metuku ejo i lopseli, ir viskas sekesi gerai, na tik sirgo truputi..
Atsakyti