QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 09, 08:33)
mamytes gal koki gera darzeli zinote prie avitelos prekybos centro?
yra kažkoks priešais hansa banką, kitoj taikos pr pusėj, tik nžn nei pavadinimo, nei kokio gerumo

QUOTE(Slapux @ 2007 02 09, 18:23)
yra kažkoks priešais hansa banką, kitoj taikos pr pusėj, tik nžn nei pavadinimo, nei kokio gerumo 

kokius nors atsiliepimus galit parasyti?
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 09, 19:35)
kokius nors atsiliepimus galit parasyti?
Vėrinėlį treti metai lanko sesers sūnelis

O mes lankėm - tai bėgom iš jo. Labai nepatenkinti buvom. Dabar lankom Šaltinėlį
QUOTE(argus @ 2007 02 11, 18:52)
O mes lankėm - tai bėgom iš jo. Labai nepatenkinti buvom. Dabar lankom Šaltinėlį
kokie atsiliepimai?

QUOTE(Lindra @ 2007 02 11, 20:18)
Apie kurį

taip taip, apie šaltinėlį 
vis dar labai dvejoju, kur savąjį leist - Kregždutė - mūsų kieme, bet kaip suprantu prastesnis... Šaltinėlį pati esu lankiusi
mielai leisčiau ir savo vaiką ten,. na, bet per tieeek metų, tai keičiasi viskas...
vat ir neapsisprendžiu, ar geriau, kad arčiau, ir kad visi kaimynų vaikai ten eina, ar geriau, kur toliau... o įdomiausia, tai esminiai skirtumai kokie būtų...

vis dar labai dvejoju, kur savąjį leist - Kregždutė - mūsų kieme, bet kaip suprantu prastesnis... Šaltinėlį pati esu lankiusi

vat ir neapsisprendžiu, ar geriau, kad arčiau, ir kad visi kaimynų vaikai ten eina, ar geriau, kur toliau... o įdomiausia, tai esminiai skirtumai kokie būtų...
Apie Šaltinėlį girdėjau (tik girdėjau), kad ten skirstomi vaikai į turtingus ir ne.

Sveiki Aš tai manau, kad reikia leist vaiką ten kur geriausia jam būtų
O aš su skaudančia širdim jau kad pasiuto verkt mažoji šyrit
Atskėlė pati geros nuotaikos viskas buvo
Pradėjom darželyje rengtis ir pravirko

QUOTE(ezra @ 2007 02 12, 02:03)
Apie Šaltinėlį girdėjau (tik girdėjau), kad ten skirstomi vaikai į turtingus ir ne. 

Nu nežinau - paprasti ten vaikai - bent jau toj grupėj kur jis lanko. Labai patenkinta esu šiuo darželiu. Kol kas.