Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai - darželiai

4u.gif Sveiki. Na pelėdžiukų mamytės būkit geros duokit patarimą mirksiukas.gif Kaip ir priklausytų švest Godytės gimtadienį pirmą dieną darželyje g.gif Kokios ten gimtadienių tradicijos kokių vaišių galim atsinešt g.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 02 04, 15:40)
4u.gif Sveiki. Na pelėdžiukų mamytės būkit geros duokit patarimą mirksiukas.gif Kaip ir priklausytų švest Godytės gimtadienį pirmą dieną darželyje g.gif Kokios ten gimtadienių tradicijos kokių vaišių galim atsinešt g.gif

Šakotis ir sultys mirksiukas.gif Kaip ir prisirašymas gausis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalijukas @ 2007 01 31, 12:31)
Pas mus irgi buvo ziemos švente darzelyje 4u.gif tai smagu vaikam buvo thumbup.gif .Gerai ,kad suspejo svente padaryt,o tai jau sniegas tirpsta g.gif

o kada cia buvo kad mes net nezinojom blink.gif

QUOTE(Dilma @ 2007 01 31, 13:32)
doh.gif o mes vakar pramiegojom doh.gif

o kas cia ant musu vare liezuvis.gif

QUOTE(juoda_saulė @ 2007 02 01, 17:18)
aš irgi buvau tokios nuomonės apie ligonines, ypač apie infekcinę unsure.gif deja, teko realiai išvyst tą "sterilumą", po paciento su rotu ar nora išrašymo, slaugutės, ar kas ten tvarko, su dezinfekciniu skysčiu nubraukė tik stalo ir spintelės paviršių ir įleido naujus pacientus blink.gif ką jau kalbėt apie vaikišką lovytę, spintelės stalčius ir dureles, kurios varstomos dažniausiai mažųjų cool.gif , po tokio vaizdo vaikiuko nesinorėjo iš rankų paleist, juolab, kai patys ne su tom diagnozėm paguldyti buvom unsure.gif

visiskai pritariu, mes ir atvaziavom vemdami, bet ne su rota virusu, o nova virusu, ir greit atsigavom, bet kai jau susiruosem vaziuot namo, tai pradejo vel vemti ir viduriuoti, ir pasilikom, ir dar ant virsaus gavosi rotovirusas doh.gif ten daugiau nebevaziuosiu ir nebesimarinsiu, ir prie to paciu sunkiai ir pati persirgau doh.gif

QUOTE(Dilma @ 2007 02 04, 17:39)
Šakotis ir sultys mirksiukas.gif Kaip ir prisirašymas gausis hihihi.gif

galima dar ir vaisiu, vaikams patinka, ar siaip kokiu sausainu pakramsnoti rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif Vaišės jau žinomos thumbup.gif O kaip atributika gal kokias galim kepures , švilpynes atnešt. mirksiukas.gif Puodelius šiaudelius ar turi 4u.gif Kiek supratau vaiku apie 10 grupej, na +kokie trys g.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 02 04, 18:59)
4u.gif Vaišės jau žinomos thumbup.gif O kaip atributika gal kokias galim kepures , švilpynes atnešt. mirksiukas.gif Puodelius šiaudelius ar turi 4u.gif Kiek supratau vaiku apie 10 grupej, na +kokie trys g.gif

nu pas mus aukletojos jubiliatams uzdeda kepuryte ir psio. nieko nenesiau is atributikos. ir puodelius jie sudejo savo
Atsakyti
QUOTE(sonatarin @ 2007 02 04, 20:05)
nu pas mus aukletojos jubiliatams uzdeda kepuryte ir psio. nieko nenesiau is atributikos. ir puodelius jie sudejo savo

Aišku 4u.gif O aš noriu, kad visiems but šventė mirksiukas.gif Tuo labiau prirašymas ax.gif Supratau , kad jokių kremų thumbup.gif
Atsakyti
Apie gimtadienius prakalbot, tai prisiminiau, ketvirtadienį mūsų grupėj buvo gimtadienis (2 metukai mergytei), nežinau ko ten dar atnešė mama, bet maišely buvo ir vaikiškas šampanas doh.gif tai jo vaikams nedavė ir liepė neštis namo lotuliukas.gif nelabai įsivaizduoju savo pupos geriant šampo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2007 02 04, 19:16)
Apie gimtadienius prakalbot, tai prisiminiau, ketvirtadienį mūsų grupėj buvo gimtadienis (2 metukai mergytei), nežinau ko ten dar atnešė mama, bet maišely buvo ir vaikiškas šampanas  doh.gif  tai jo vaikams nedavė ir liepė neštis namo  lotuliukas.gif nelabai įsivaizduoju savo pupos geriant šampo  doh.gif  lotuliukas.gif

o pas mus gimtadieniai be jo neapsieina, vis saukiama mama pirk mano sampo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatarin @ 2007 02 04, 20:06)
o pas mus gimtadieniai be jo neapsieina, vis saukiama mama pirk mano sampo biggrin.gif

Kokie tėvai, tokie ir vaikai hihihi.gif
Atsakyti
4u.gif O mes šampano negeriam jokio nei vaikiško nei ALITOS drinks_cheers.gif blush2.gif
Atsakyti
Na aš suprantu, kad to "šampo" gali kokių na 4-5 m. vaikas paragaut, na bet jau 2 m. vaikam, o ten gi lopšy ir mažesnių yra doh.gif biggrin.gif nemąsto tie tėvai
Atsakyti
QUOTE(renolda @ 2007 02 02, 23:35)
Kaip sveikatėlė?  blush2.gif

sestadieni neviduriavo,bet viena karta apsiveme,vakare jau bande kazka suvalgyti.nakti ramiai ismiegojo,vakar ir prie juros buvom,linksmas,zvalus,ryte du sausainius suvalge,ir daugiau nieko per visa diena,as jau galvojau pasveikom,o apie 4val. vel viduriuoti pradejo,nedaug,bet viduriuoja... vakare vel linskmas,zaidzia,visa savaite turesim namie buti,leksiu tuoj namo,sake kol kas siandien dar neviduriavo...
Atsakyti