Įkraunama...
Įkraunama...

Makrame technika

QUOTE(gugile @ 2007 05 11, 10:15)
šioj temoj jau buvo rašyta  4u.gif kad keturis kartus daugiau nei tavo liemuo mirksiukas.gif

tai buvau radusi kad reikia 3-4 kartus daugiau, nu nusipirkau 3 kartus daugiau pabandymui, pyniau dirzeli sau o gavosi dirzas dukrai doh.gif lotuliukas.gif tai uztai ir klausiu, tai dabar jai jau taip visai tiksliai pagal ta paveiksliuka daryciau tai kaip suprantu jei mano talija 1m tongue.gif tai reiktu 8 juosteliu po 4m nepykit ant zalio ir tulo piliecio ax.gif
Atsakyti
nepykstam tikrai, atsiprašau jei taip pasirodė blush2.gif

o čia matai dar priklauso nuo mazgu, kuo daugiau mazgų tuo daugiau juostelės reikia, geriausia pabandyt mažą galiuką ir pagal tai apsiskaičiuot kiek juostelės reikės mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip, tikrai reikia žiūrėti, kokie mazgai, kas kiek laiko kartuojasi. Aš irgi imu 4-5 kartus ilgesnius siūlus, nes jei nori , kad galiukai dar tokie kabetų, tai reikia koki 1m ant galų dar palikti, užrisimui. o jei daryt "švarų kraštą" - taip vadinasi ligus darbelio užbaigimas, tai imu 4 kart ilgesnius siulus/virves mirksiukas.gif
Laukiam dukreles dirželio nuotrauku mirksiukas.gif, drasiau rodyk. Aš va irgi nauju darbu pasidariau, bet vyras fotiką išsiveže, tai įmesiu tik kitą savaitgali ax.gif
Atsakyti
MANO PIRMAS BLYNAS
user posted image
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif Čia dukrelei darei? O iš ko darei? Gal iš atlasines juopsteles?labai įdomiai atrodo . Aš dar nebandžiau iš tokios medžiagos .
Atsakyti
QUOTE(natalyjabut @ 2007 05 12, 14:01)
bigsmile.gif  Čia dukrelei darei?  O iš ko darei? Gal iš atlasines juopsteles?labai įdomiai atrodo .  Aš dar nebandžiau iš tokios medžiagos .

nu siaip tai planavau sau biggrin.gif , bet kadangi apsiskaiciavau su juosteliu ilgiu tai gavosi dykrai smile.gif , taip ten atlasine juostele, bet nelabai patogu su ja mazgytis, labai tie mazgai issileisdineja, bet gal jai koki standesni dagta pinti tai gal ir gerai.
Atsakyti
Priskirčiau prie šios temos 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 05 18, 21:44)
Priskirčiau prie šios temos  4u.gif

Atrodo tai super thumbup.gif Bet man į makrame nepanašu g.gif kaži kokią medžiagą čia naudojama?
Atsakyti
Čia tikrai ne makrame, mano nuomone tai čia kaip su vielute sukta ar kažkuo panašiu , bet idėja tai liuks
Atsakyti
Rodau naujus gaminius jūsų teismui blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(natalyjabut @ 2007 05 19, 08:39)
Rodau naujus gaminius  jūsų teismui blush2.gif

user posted image